http://www.gunariparts.com/index.php/el/gun/item/operating-handle-tactical-fabarm?category_id=2Μίλτο πόσο κάνει ένας τέτοιος μοχλός όπλισης στην Benelli ; Ψάχνομαι για την Fabarm, αλλά η τιμή - 70€ για το μοχλουδάκι αυτό - που μου είπε ο Τουρης είναι απαγορευτική. Η πλάκα είναι ότι βρήκα σε κάποιο site από εξωτερικό με 25€ ,όχι μανίσιο, αλλά κάπου το έχασα.
Υπάρχει και για benelli crio( παλιά) οι δεν παίζει ρόλο το μοντέλο του όπλου??
Με να τηλέφωνο πιστεύω θα σου λυθούν όλες οι απορίες φίλε..Υπάρχει και για benelli crio( παλιά) οι δεν παίζει ρόλο το μοντέλο του όπλου??
Δεν ειναι καθολου ακριβως εκει γυρω στα 25-40 νομιζω..υπαρχουν καποιες εταιριες aftermarket για ολα τα γουστα..κυριως φτιαχνοντε για το 3 gun στην Αμερικη αλλα τα βρισκω βολικα στο κυνηγιΜίλτο πόσο κάνει ένας τέτοιος μοχλός όπλισης στην Benelli ; Ψάχνομαι για την Fabarm, αλλά η τιμή - 70€ για το μοχλουδάκι αυτό - που μου είπε ο Τουρης είναι απαγορευτική. Η πλάκα είναι ότι βρήκα σε κάποιο site από εξωτερικό με 25€ ,όχι μανίσιο, αλλά κάπου το έχασα.
Παιζει ρολο το μοντελο γιατι αλλες εγκοπες εχει που καθεται στο κλειστο η m2 ας πουμε και αλλες οι παλιες crio..συνηθως στα site δικευκρινιζουν για τι μοντελα κανουνΥπάρχει και για benelli crio( παλιά) οι δεν παίζει ρόλο το μοντέλο του όπλου??
Σε ευχαριστώ φίλε μου στείλε κανένα site που να τα έχει ελληνικό η ξένο αρκεί να το στέλνει Ελλάδα χεχεΠαιζει ρολο το μοντελο γιατι αλλες εγκοπες εχει που καθεται στο κλειστο η m2 ας πουμε και αλλες οι παλιες crio..συνηθως στα site δικευκρινιζουν για τι μοντελα κανουν
Αν θυμαμαι θα εφερνε ο Μανδηλαρας της briley οπως και ενα site που εβαλε ο Γιωργος πιο πανω..απο ξενα site εχει αμετρητες επιλογες αλλα το αν στελνουν δεν το ξερω..ισως απο ebay να βρεις πολλαΣε ευχαριστώ φίλε μου στείλε κανένα site που να τα έχει ελληνικό η ξένο αρκεί να το στέλνει Ελλάδα χεχε
Έγινε και πάλι ευχαριστώ θα το κοιτάξω γιατί και από θέμα εμφανίσεις είναι ωραίο και ίσως βολέψει και από θέμα πρακτικότητας!!!!!Αν θυμαμαι θα εφερνε ο Μανδηλαρας της briley οπως και ενα site που εβαλε ο Γιωργος πιο πανω..απο ξενα site εχει αμετρητες επιλογες αλλα το αν στελνουν δεν το ξερω..ισως απο ebay να βρεις πολλα
και με μαύρη ουρά από το στοχαστρακι τις κόβω να είναι από τις παλιές κάννες, ενδιαφέρων.
Εγώ συμπαθάτε με αλλά νομίζω ότι και οι μοχλοί όπλισης οι μεγαλύτεροι λίγο αχρειαστοι για το κυνήγι μου φαίνονται. Κι εξηγούμαι : Βγαινω απ το αυτοκίνητο παίρνω το όπλο τραβάω μια φορά το μοχλό όπλισης γεμίζω το όπλο. Πόσες φορές κατά τη διάρκεια του κυνηγιου θα χρειαστεί να ξανατραβηξω μοχλό; Ακόμα κι όταν ρίξω τριάρα μένει πίσω το κλειστρο και κλείνει με το κουμπί. Το λέω αυτό γιατί ακούω για κάτι 70 άρια για ένα κομματάκι μέταλλο που αν δεν είσαι σκοπευτής δε βλέπεις καμιά διαφορά... Για μένα το πιο χρήσιμο που έκαναν οι εταιρείες είναι μεγαλύτερο κουμπί για το κλείσιμο του κλείστρου κι έπειτα το λαμακι απογεμισης της αποθήκης.
Μου έχει μείνει φοβία από μία 155 που είχα και κάθε φορά που άνοιγα το κλείστρο έτρωγα το χέρι μου . Στο τέλος κάθε φορά που άνοιγα το κλείστρο φοβόμουν και έβαζα γάντια και τον καλό καιρό
Εγώ στη λιμνούλα που πάω έχω φτιάξει x5 χρόνια 5 διαφορετικά εικονοστάσια από τη χρήση θρησκευτικής ορολογίας για αυτό το λόγο.....τότε έριχνα με τη Baikal ελατηρίου....καταλαβαίνετε....(κλείστρο σκέτη πέτρα) και συν το μικρό μοχλό συν ο πάγος..............£€*&$@#$^₩¥Οι μεγάλοι μοχλοί βγήκαν για την πρακτική περισσότερο αλλά και το κυνήγι τον υδρόβιων που με γάντια και παγωμένο χέρι δεν είναι εύκολο να τραβήξεις μικρό μοχλό
Πέρα από τις δύο παραπάνω χρήσεις,ξεκινάς κυνήγι με θερμοκρασία 5-6 βαθμούς πρωινό,πας να όπλισης με το δάχτυλο κόκκαλο από το κρύο και κάνει μια έτσι και φεύγει μπροστά το κλείστρο συνοδεία με @#&€-# από τον πόνο,δεν σας έχει τύχει ;
Αυτο το οπλο Baikal ελατηριου το εχω δει στο βάλτο να κανει πάπαδες φοβερη ντουφεκιαΕγώ στη λιμνούλα που πάω έχω φτιάξει x5 χρόνια 5 διαφορετικά εικονοστάσια από τη χρήση θρησκευτικής ορολογίας για αυτό το λόγο.....τότε έριχνα με τη Baikal ελατηρίου....καταλαβαίνετε....(κλείστρο σκέτη πέτρα) και συν το μικρό μοχλό συν ο πάγος..............£€*&$@#$^₩¥