απλα σηκώνει ειπα έχει ελαστικότητα επισεις σχετικά με το τι πρεπει δεν επρεπε να βαραμε και φυσίγγια χωρίς έγκριση cip φιλικά το λέω και όχι για αντιλογια
Τα μισά που κυκλοφορούν δεν έχουν μην το ψάχνεις!!!απλα σηκώνει ειπα έχει ελαστικότητα επισεις σχετικά με το τι πρεπει δεν επρεπε να βαραμε και φυσίγγια χωρίς έγκριση cip φιλικά το λέω και όχι για αντιλογια
Εσυ να μη ψάχνεις κάνα άκρο !Τα μισά που κυκλοφορούν δεν έχουν μην το ψάχνεις!!!
Μπα με Benelli δεν έχεις θέμα και αν έχεις Baikal σηκώνει και πιο δυνατά από ότι έχω μάθει.....αυτές που ξεπαρθενιαζονται εύκολα είναι οι Τουρκάλες χαχαΕσυ να μη ψάχνεις κάνα άκρο !
Ετσι ακριβως!!Η άκρη βγαίνει αν υπαρχει θέληση εκεί όμως που κάνετε γάντι η m2 είναι σε αυτούς που ρίχνουν με σηκωμενο κεφάλι οπως εγώ η καπιοί πχ με γυαλιά
Σε άριστη κατάσταση κανένα 800.Καλησπέρα τι γνώμη έχετε για την Benelli Raffaello Crio 71cm? και πόσο περίπου είναι η αντικειμενική της αξία σήμερα?
Από 800-1000 περίπου, πολύ καλό όπλο με ωραίες τουφεκιές και όπλο που αντέχει κακουχίες γιατί το έχω 14χρονια και δεν μου έχει ζητήσει τίποτα μέχρι στιγμήςΚαλησπέρα τι γνώμη έχετε για την Benelli Raffaello Crio 71cm? και πόσο περίπου είναι η αντικειμενική της αξία σήμερα?
Μιας και είπες κακουχίες η βαφή στην βάση πως είναι μιας και είχαν ακουστεί για ξεφλουδισματα για τις τότε crio?Από 800-1000 περίπου, πολύ καλό όπλο με ωραίες τουφεκιές και όπλο που αντέχει κακουχίες γιατί το έχω 14χρονια και δεν μου έχει ζητήσει τίποτα μέχρι στιγμής![]()
Ξεφλούδισμα όχι δεν έχω τέτοιο θέμα!Μιας και είπες κακουχίες η βαφή στην βάση πως είναι μιας και είχαν ακουστεί για ξεφλουδισματα για τις τότε crio?
Την έχει από το 2003 ο πατέρας μου και τα τελευταία χρόνια πέρασε σε εμένα ουδέν πρόβλημα εάν εξαιρέσεις μερικά κλικ λόγο ότι ήταν πολύ ακαθάριστο το κλείστρο όταν το καθάρισα και μετά όλα κομπλέ όσο για την βάση δεν έχει ξεφλουδισματα λίγο τα ξύλα έχουν σκάσει σε μερικά σημεία.....Ξεφλούδισμα όχι δεν έχω τέτοιο θέμα!
Μόνο σε δύο μεριές που ακουμπάει η πάπια, αλλά όπως είπα από την χρήση που έκανα και τα χρόνια που την έχω!!
Για το κλικ που λες 2 με 3 φορές μόνο και αυτές όταν έπαιζα με το κλείστρο αυτό το άνοιξε κλείσε όταν ήμουν σε πόστο για πέρασμα τσίχλες να περάσει η ώραΤην έχει από το 2003 ο πατέρας μου και τα τελευταία χρόνια πέρασε σε εμένα ουδέν πρόβλημα εάν εξαιρέσεις μερικά κλικ λόγο ότι ήταν πολύ ακαθάριστο το κλείστρο όταν το καθάρισα και μετά όλα κομπλέ όσο για την βάση δεν έχει ξεφλουδισματα λίγο τα ξύλα έχουν σκάσει σε μερικά σημεία.....
Κανείς και τέτοια;;;;;Για το κλικ που λες 2 με 3 φορές μόνο και αυτές όταν έπαιζα με το κλείστρο αυτό το άνοιξε κλείσε όταν ήμουν σε πόστο για πέρασμα τσίχλες να περάσει η ώρακαι αυτό όταν δεν το άφηνα να κλείσει σωστά
![]()
Μπωρειειει όλο με κάτι θα ασχολούνται μέχρι να έρθει η ώρα που θα κάνουν το πρώτο πέρασμα η τσίχλεςΚανείς και τέτοια;;;;;![]()
Δεν συμμερίζομαι καμία άποψη απλά σου λέω τι είναι αν και ξέρεις..το κλείστρο αν το αφήσεις σιγά σιγά δεν θα γυρίσει μέχρι τέρμα με αποτέλεσμα να μην πυροδοτήσει όταν τραβήξεις την σκανδάλη.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το περίφημο benelli κλικ;;;;