Θά μου επιτρέψεις να κρατήσω μόνο αυτό και ότι είναι ελαφρύ...άσε που που ήταν σαν να μετρήθηκε πάνω μου.![]()
Θά μου επιτρέψεις να κρατήσω μόνο αυτό και ότι είναι ελαφρύ...άσε που που ήταν σαν να μετρήθηκε πάνω μου.![]()
Φίλε Ευριπίδη νομίζω αυτό μόνο η κατοχή του όπλου μπορούν να στο απαντήσουν με βολές που έχουν κάνει στον πίνακα και μετρήσεις σε αυλό και κωνοΚαι πως εξηγείς τις σφιχτές τουφεκιές?σε αντίθεση με άλλες m2γθα το δεύτερο σκέλος της ερώτησης το σκέφτομαι σοβαρά αλλά όχι τώρα γιατί δε βγαίνουν τα κουκια και γιατί να μην τη πάρω αν αξίζει.δεν έχω συμβόλαιο με καμμιά εταιρεια
Γι αυτό ζήτησα να δω τουφεκιεςΦίλε Ευριπίδη νομίζω αυτό μόνο η κατοχή του όπλου μπορούν να στο απαντήσουν με βολές που έχουν κάνει στον πίνακα και μετρήσεις σε αυλό και κωνο
Την έχει κανείς εδώ μέσα ..... πάντως νομίζω τέτοια κανη πρέπει να έχει μόνο το 828U sporting και η ethos sportΓι αυτό ζήτησα να δω τουφεκιες
Παμε για το evripidisSP2 ;Και πως εξηγείς τις σφιχτές τουφεκιές?σε αντίθεση με άλλες m2γθα το δεύτερο σκέλος της ερώτησης το σκέφτομαι σοβαρά αλλά όχι τώρα γιατί δε βγαίνουν τα κουκια και γιατί να μην τη πάρω αν αξίζει.δεν έχω συμβόλαιο με καμμιά εταιρεια
Φίλε όλοι κρυφό benellakides είναι τελικά χαχαΠαμε για το evripidisSP2 ;
![]()
Μήπως έχει τα τρουλοκ ? Από την ss?Και πως εξηγείς τις σφιχτές τουφεκιές?σε αντίθεση με άλλες m2γθα το δεύτερο σκέλος της ερώτησης το σκέφτομαι σοβαρά αλλά όχι τώρα γιατί δε βγαίνουν τα κουκια και γιατί να μην τη πάρω αν αξίζει.δεν έχω συμβόλαιο με καμμιά εταιρεια
Θα δούμε.ολα είναι υπό σκεψηΠαμε για το evripidisSP2 ;
![]()
Σε θεωρω φίλο. Έχεις την τρέλα σου στα όπλα κ αυτό μου αρέσει. Γνώμη μου μην αλλάξεις ποτέ εταιρία. Μείνε στην μπέρετα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η ψυχολογία φίλε. Αυτή σκοτώνει στο κυνήγι κ αυτή παίρνει τα κυπελλα στο σκοπευτήριοΜήτσο ξέρεις ποιο είναι το κολημα μου?δε γουστάρω να πειράζω τα όπλα μου για κανένα λόγο και σε τίποτα .η m2 πουβειχα βλητικα ήταν όχι απλά μαύρα χάλια αλλά κάτι χειρότερο απ' αυτό.γι αυτό θέλω όσο πιο πολύ να το ψάξω για την sp2.καιντο άλλο που με προβληματίζει είναι ότι δε βγαίνει με 71 πόντους κανη
Ναι Νίκο σε μαύρο χρώμα. Στα τσοκ ειναι η διαφοράΜήπως έχει τα τρουλοκ ? Από την ss?
Θα δούμε.ολα είναι υπό σκεψη
Μπα Νικόλα, αυτή έλεγε ότι ψιλοντουφεκάει, την m2 την sp ζαχαρώνει ο μπαγάσας. Αν πάρει benelli να μαζευτείτε όλοι όσοι είστε κάτω να τον μπουγελώνετε όπου τον βλέπετε...Κώστα θα τον πάω στο Ουρμπίνο στην οδό Via della Stazione θα περπατήσει γονατιστός μέχρι την πόρτα της Benelli να ζητήσει ευλαβικά perdono. Θα διαλέξουμε ένα SBE3 και θα έρθουμε πίσω![]()
Δημήτρη, φιλαράκι φέτος πήγε στον αγριογαλλο με την performance ss αυτή έχει τα ασημενια, ψιλοασχετος με τα τσοκακια είχε πάνω το τεσσάρι? Τουμπανιασε δύο με μακρινές βολές (ρώτησα και άλλους που ήταν μαζί και μου είπαν ότι έλεγε αλήθεια) ακαριαία σκοτωματα με winchester xr no 5. Τον είδα μετά από μέρες, ρε μου λέει παρειγκειλε μου ένα κλειστό τσοκακι για τον τούρκο, πας καλά του λέω ακόμα ψάχνεσαι?Ναι Νίκο σε μαύρο χρώμα. Στα τσοκ ειναι η διαφορά
Τώρα πάλι?ξέχασες ότι είχα μια m2 σκορποσκαγιαστραΜπα Νικόλα, αυτή έλεγε ότι ψιλοντουφεκάει, την m2 την sp ζαχαρώνει ο μπαγάσας. Αν πάρει benelli να μαζευτείτε όλοι όσοι είστε κάτω να τον μπουγελώνετε όπου τον βλέπετε...![]()