Με τον καταληλο μαστορα ΟΛΑ γηνωντε.....
Τεριαζει μονο εαν βαλεις την αποθηκη της m2 μαζι που εχει το πλαστικο κι αν δεν εχεις μοντιφα με m2 παρελκομενα βαζεις δυο τρις γυρες ταινια και ειναι κομπλεΠαιδια μου...σε αυτο το σημειο λεω αν ταιριάζει.....μονο σε αυτο......
καΥπάρχει κάποιος (μαζί και εγω) που να φοράει την εργοστασιακή κανη πάνω σε benelli ??
Θυμάμαι παλια που ήμουν γραμμένος σε ένα αμερικανικό forum τους είχε κάνει εντύπωση που οι Έλληνες φοράνε κανες από breda στις μπερετες μπενελι..
καλησπερα Τζιμακο και εγω στο κλαμπ με μια benelli rafaelo crio απο το 2003 αλλα θα ηθελα απανο να τεριαξω και μια αμερικαναΥπάρχει κάποιος (μαζί και εγω) που να φοράει την εργοστασιακή κανη πάνω σε benelli ??
Θυμάμαι παλια που ήμουν γραμμένος σε ένα αμερικανικό forum τους είχε κάνει εντύπωση που οι Έλληνες φοράνε κανες από breda στις μπερετες μπενελι..
Φίλε είναι αδύνατο να οριστεί αυτό,γενικά τα μπενελι για μια 10-15ετια είχαν πιο ανοιχτές κατανομές,πράγμα που βοηθάει στα μικρά φτερωτα μέχρι μια συγκεκριμένη αποσταση!Ειναι αδύνατο να οριστεί ένα όπλο ότι είναι το καλύτερο για κάτι!Καλησπέρα στην παρέα, μια ερώτηση ήθελα να κάνω μιας και δεν ανήκω στο κλαμπ των μπενελακιδων και δεν γνωρίζω. Ο φίλος μου μου έχει φάει το κεφαλι ότι η Benelli supersport που έχει με άυλο 18.2 είναι μακράν το καλύτερο benelli που έχει κατασκευαστεί ποτέ για καρτέρι για μικρά θηράματα,τσίχλα κλπ... ισχύει και αν ναι γιατί υπερέχει?
Κούμπωσε του μια Αμερικάνα και θα δεις....καλησπερα Τζιμακο και εγω στο κλαμπ με μια benelli rafaelo crio απο το 2003 αλλα θα ηθελα απανο να τεριαξω και μια αμερικανα
Καλησπερα. Μηχαλη ξερω τη κανουν η αμερικανες γιατη με αμερικανα χραπα χρουπα ξεκινησα να κυνιγαω για αυτο ειναι στα σχεδια μου να βελτιωθι η μπενελαΚούμπωσε του μια Αμερικάνα και θα δεις....
Φτιάξε φίλε ένα κοντάκι απόλυτο στα μέτρα σου κ θα ξεχάσεις τις κάνες τις τρελέςΚαλησπερα. Μηχαλη ξερω τη κανουν η αμερικανες γιατη με αμερικανα χραπα χρουπα ξεκινησα να κυνιγαω για αυτο ειναι στα σχεδια μου να βελτιωθι η μπενελα
Έτσι μιλάνε μόνο οι ψαγμένοι κυνηγοί. Είχα μια παροπλησμενη Μ1 σκεφτόμουν να την πουλήσω,όταν μια μέρα μου την έδωσε και αποφάσισα να ασχοληθώ με το κοντακι ήτοι πλαστικό και δεν ερχόταν εύκολα ήρθε τελικά χωρίς σταβωματα στην βέργα,το όπλο μεταμορφώθηκε και τώρα κυνηγώ μόνο με αυτό και το berreta η αμερικανα αναπαύεται μέχρι να σκεφτώ τη θα την κάνω τελικάΦτιάξε φίλε ένα κοντάκι απόλυτο στα μέτρα σου κ θα ξεχάσεις τις κάνες τις τρελές
Nαι αλλά οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές........τις κάνες τις τρελές....
Να πρωτοθαυμάσω τα θηράματα ή την φωτογραφία;
Τα φτιάχνεις μονος σου φίλε;Λοιπόν τελειωσε το project, τελικά συνεχίσαμε με τον φιλο μου τον Παύλο την κατασκευή πέλματος benelli. Μας ζήτησε ένας φίλος 3cm παχος πελμα επειδή έχασε το δικο του στο κυνήγι του αγριόχοιρου, και επίσεις ένας άλλος φίλος του έφευγε πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να το κολλάει συνέχεια με μονωτικη ταινία. Εδώ σας δειχνω τα δικά μου. Αν ανεβουν ποτε οι φωτογραφιες γιατι παιδευομαι 2 ωρες
Ναι με εναν φιλο μου που έχει printer μπορούν να γίνουν σε οτι πάχος θέλετε σε κόκκινο και μαυρο χρωμα το ιδιο και η φλατζα μπορεί να γεινει και μονοκοματη χωρις τα εσωτερικα ,το μαύρο είναι λίγο πιο μαλακό σαν υλικό, το κάναμε γιατί τα 70-80 που κανουν τα γνήσια είναι πολλά...Τα φτιάχνεις μονος σου φίλε;
3D εκτυπωτής;;; πάει γέρασα, ωραια δουλειάΝαι με εναν φιλο μου που έχει printer μπορούν να γίνουν σε οτι πάχος θέλετε σε κόκκινο και μαυρο χρωμα το ιδιο και η φλατζα μπορεί να γεινει και μονοκοματη χωρις τα εσωτερικα ,το μαύρο είναι λίγο πιο μαλακό σαν υλικό, το κάναμε γιατί τα 70-80 που κανουν τα γνήσια είναι πολλά...
Ποιος οπλουργος κάνει αυτό;Κούμπωσε του μια Αμερικάνα και θα δεις....
Πολλοί Δημήτρη!Ποιος οπλουργος κάνει αυτό;