Νομίζω όχι αν ήταν ανθρακονηματος απλά θα του έφευγε η βίδα και μετά η ρίγα .....άσε που η ανθρακονηματος είναι ελαφρια δεν μπορεί να σου κάνει κάποια ζημιάΜε ανθρακονημα δεν είναι???
Νομίζω όχι αν ήταν ανθρακονηματος απλά θα του έφευγε η βίδα και μετά η ρίγα .....άσε που η ανθρακονηματος είναι ελαφρια δεν μπορεί να σου κάνει κάποια ζημιάΜε ανθρακονημα δεν είναι???
Ναι ειναι θεμα! Ισως απο κατασκευης να εχει μποσικα το σπειρωμα....οπως τα τσοκ που ξεβιδωνουν απο τις τουφεκιες...Αυτό θα κάνω όχι τίποτα άλλο αλλά άντε ψάξε ρίγες νυχτιατικα στο μπατακι και μετά άντε βρες τέτοια βιδουλα σε μαγαζί εδώ
Και να μην έχει συμβεί σε άλλον περίεργο μου φαίνεταιΝαι ειναι θεμα! Ισως απο κατασκευης να εχει μποσικα το σπειρωμα....οπως τα τσοκ που ξεβιδωνουν απο τις τουφεκιες...
Θα σε ρωτήσω κάτι, που ίσως συνδέεται έμμεσα...Και να μην έχει συμβεί σε άλλον περίεργο μου φαίνεται![]()
Είχε κολλήσει και το πήγα σε γνωστό οπλουργο της περιοχής ο οποίος έβγαλε την ρίγα και την έβαλε σε κάτι σαν φούρνο για να ξεκολλήσει το τσοκ.
Θα σε ρωτήσω κάτι, που ίσως συνδέεται έμμεσα...
Σου έχει κολλήσει σε αυτή την κάννη ποτέ το τσοκ μέσα;
Και αν ναι, με ποιο τρόπο κατάφερες να το ξεκολλήσεις;
Αν το ξεσφιξιμο σου συμβαίνει μετά από την παρέμβαση αυτή, τότε ίσως φταίει αυτό. Είτε από το φούρνο είτε από το χέρι του να επηρεάστηκε το πάσο...Είχε κολλήσει και το πήγα σε γνωστό οπλουργο της περιοχής ο οποίος έβγαλε την ρίγα και την έβαλε σε κάτι σαν φούρνο για να ξεκολλήσει το τσοκ
Η αλήθεια είναι πιο πριν δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο πχ μετά τα τρυγόνια που έριξα αρκετά φυσίγγια δεν ειχε ξεσφιξει μετά το πήγα να βγάλω το τσοκ και τώρα στα υδρόβια που ρίχνω μερικά φυσίγγια κάθε τόσο το κοιτάω και το βλέπω χαλαρώνειΑν το ξεσφιξιμο σου συμβαίνει μετά από την παρέμβαση αυτή, τότε ίσως φταίει αυτό. Είτε από το φούρνο είτε από το χέρι του να επηρεάστηκε το πάσο...
Εκεί έγινε το μπερδεγουει φίλε. Α μωρή μπερετα τρελα. Έγραψα του Άη Βασίλη να μου φερει μια plusΕίχε κολλήσει και το πήγα σε γνωστό οπλουργο της περιοχής ο οποίος έβγαλε την ρίγα και την έβαλε σε κάτι σαν φούρνο για να ξεκολλήσει το τσοκ
Δεν αλλάζεις και το όνομα σιγά σιγά χαχαΕκεί έγινε το μπερδεγουει φίλε. Α μωρή μπερετα τρελα. Έγραψα του Άη Βασίλη να μου φερει μια plus
Όχι ρε φίλε δεν είναι δυνατόν.τωρα που το ψάχνω για μπενελι θα πάρεις μπερετα?Εκεί έγινε το μπερδεγουει φίλε. Α μωρή μπερετα τρελα. Έγραψα του Άη Βασίλη να μου φερει μια plus
Για λέγεΒλέπω μερικά γελακια στο προηγούμενο μήνυμα.μην γελάτε δε πρόκειται για φάρσα
![]()
Προς το παρόν το ψαχνω.θα δούμε γιατί δε βιάζομαι αλλά παίζει πολύ κάτι σε m2.αν είχα υψηλό προϋπολογισμό θα πήγαινα σε sbe2Για λέγε
Όχι τον 3????Προς το παρόν το ψαχνω.θα δούμε γιατί δε βιάζομαι αλλά παίζει πολύ κάτι σε m2.αν είχα υψηλό προϋπολογισμό θα πήγαινα σε sbe2
Όχι για τα δικά μου γούστα και τις προτιμήσεις των συμμάχων.γι αυτό λέω ότι είμαι σε έρευνα ακομα.ο 2 ακόμα πουλαει πιο πολύ αυτή τη στιγμή.στο μέλλον θα δουμε αλλά περιμένω και κάποιον να φέρει προς τα εδώ τον 3 για δοκιμές ή να συναντηθούμε κάπου στη μεσηΌχι τον 3????
Βγαλε με προσοχη την βιδα ,παρε λιγο μανο αποτην συζηγο καταπροτιμηση κοκκινο και βαλε λιγο στο σπειρωμα και αστο να στεγνωσει .Μετα βιδωσε την κανονικαΕρώτηση προς benellakides με ρίγα από ανθρακόνημα μετά από 3-4 φυσίγγια ξεσφιγγει λίγο η βιδουλα που την κρατάει αν δε δεν την σφίξω μετά από αρκετές τουφεκιές εικάζω ότι θα φύγει τελείως ...... γιατί γίνεται αυτό πρώτον και δεύτερον ξεκίνησε να συμβαίνει τώρα τελευταία....
Κάνε οικονομία και πάρε κάτι σε powerbore με κομφορτ πλας να το ευχαριστηθείςΠρος το παρόν το ψαχνω.θα δούμε γιατί δε βιάζομαι αλλά παίζει πολύ κάτι σε m2.αν είχα υψηλό προϋπολογισμό θα πήγαινα σε sbe2