Στείλτο πίσω ... εγγύηση έχει δεν έχει???Καλημέρα κ χρόνια πολλά για τις ημέρες.Κατοχος μιας καινούριας benelli m2 comfort εδώ κ δύο μήνες κ μου κάνει δύο μικροπροβλήματα που ίσως μπορείτε να βοηθήσετε.Λοιπον το πρώτο είναι ότι όταν πάω να βγάλω τα φυσίγγια από την αποθήκη κολλάνε στη γλώσσα κ δεν βγαίνουν.που οφείλετε αυτό πραγματικά είναι πολύ σπαστικό κ πολλές φορές πατάω το κουμπί του cut off για να το βγάλει.Το δεύτερο που μου κάνει είναι ότι εκεί που το κρατάω πετάει μόνο του από κάτω ένα φυσίγγια στην γλώσσα χωρίς να πατήσω το κουμπί.Περιμενω την βοήθεια σας
Με γεια και καλοτουφεκη να ειναι! Καθαρισε καλα ολο τον μηχανισμο μην τυχον εχει εργοστασιακα λαδια που μπορει να σου προκαλουν τις εμπλοκες! Αν συνεχιζουν οι εμπλοκες πηγαινε το πισω!Καλημέρα κ χρόνια πολλά για τις ημέρες.Κατοχος μιας καινούριας benelli m2 comfort εδώ κ δύο μήνες κ μου κάνει δύο μικροπροβλήματα που ίσως μπορείτε να βοηθήσετε.Λοιπον το πρώτο είναι ότι όταν πάω να βγάλω τα φυσίγγια από την αποθήκη κολλάνε στη γλώσσα κ δεν βγαίνουν.που οφείλετε αυτό πραγματικά είναι πολύ σπαστικό κ πολλές φορές πατάω το κουμπί του cut off για να το βγάλει.Το δεύτερο που μου κάνει είναι ότι εκεί που το κρατάω πετάει μόνο του από κάτω ένα φυσίγγια στην γλώσσα χωρίς να πατήσω το κουμπί.Περιμενω την βοήθεια σας
Ναι έχει εγγύηση ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε μου. Ο αναστολέας του κλείστρου είναι που σού δημιουργεί αυτά τα προβλήματα. Δεν είναι τίποτα μία μικρή ρύθμιση θέλει. Το ίδια ακριβώς μου έκανε και σε μένα. Ένας καλός γνώστης οπλουργος θα στο φτιάξει σε πέντε λεπτά.Καλημέρα κ χρόνια πολλά για τις ημέρες.Κατοχος μιας καινούριας benelli m2 comfort εδώ κ δύο μήνες κ μου κάνει δύο μικροπροβλήματα που ίσως μπορείτε να βοηθήσετε.Λοιπον το πρώτο είναι ότι όταν πάω να βγάλω τα φυσίγγια από την αποθήκη κολλάνε στη γλώσσα κ δεν βγαίνουν.που οφείλετε αυτό πραγματικά είναι πολύ σπαστικό κ πολλές φορές πατάω το κουμπί του cut off για να το βγάλει.Το δεύτερο που μου κάνει είναι ότι εκεί που το κρατάω πετάει μόνο του από κάτω ένα φυσίγγια στην γλώσσα χωρίς να πατήσω το κουμπί.Περιμενω την βοήθεια σας
Νικόλα είσαι κοντά? το ειχα δει πριν μερικούς μηνες και πραγματικά μαρεσε πολύ. Πανέμορφο και καμια σχεση με τον ανταγωνισμό. Θεωρώ ότι είναι τοσο "φτηνο" γιατι δεν εχει παράδοση σε sp αν ηταν το έβγαζε άλλη εταιρεία με παράδοση θα το ξεκινούσε από τα 4ΚΈχει κανείς κάνει την αγορά της Benelli 828u Beccacia??
Τι ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε?Νικόλα είσαι κοντά? το ειχα δει πριν μερικούς μηνες και πραγματικά μαρεσε πολύ. Πανέμορφο και καμια σχεση με τον ανταγωνισμό. Θεωρώ ότι είναι τοσο "φτηνο" γιατι δεν εχει παράδοση σε sp αν ηταν το έβγαζε άλλη εταιρεία με παράδοση θα το ξεκινούσε από τα 4Κ
Εργαλείο δυνατό αλλά μόνο σε optifade timber βγαίνει?
Έχει κι άλλα, Real-Tree Max5, Mossy Oak Bottomland αλλά αυτή είναι με κεραμική απ' το performance shop και έχει όλα τα τσοκακια έσω έξω.Εργαλείο δυνατό αλλά μόνο σε optifade timber βγαίνει?
Βάλε λίγο link αν μπορείς να δω !Έχει κι άλλα, Real-Tree Max5, Mossy Oak Bottomland αλλά αυτή είναι με κεραμική απ' το performance shop και έχει όλα τα τσοκακια έσω έξω.
https://www.benelliusa.com/shotgunsΒάλε λίγο link αν μπορείς να δω !
Έγινε ευχαριστώ!!!!https://www.benelliusa.com/shotguns
Και βάλε στην επιλογή του search 3-1/2" θα σου βγάλει όλους τους διαθέσιμους μαύρους αετούς.
Καλημέρα κ χρόνια πολλά για τις ημέρες.Κατοχος μιας καινούριας benelli m2 comfort εδώ κ δύο μήνες κ μου κάνει δύο μικροπροβλήματα που ίσως μπορείτε να βοηθήσετε.Λοιπον το πρώτο είναι ότι όταν πάω να βγάλω τα φυσίγγια από την αποθήκη κολλάνε στη γλώσσα κ δεν βγαίνουν.που οφείλετε αυτό πραγματικά είναι πολύ σπαστικό κ πολλές φορές πατάω το κουμπί του cut off για να το βγάλει.Το δεύτερο που μου κάνει είναι ότι εκεί που το κρατάω πετάει μόνο του από κάτω ένα φυσίγγια στην γλώσσα χωρίς να πατήσω το κουμπί.Περιμενω την βοήθεια σας
Δεν ισχύει αυτό.. το λαμακι άμα ηταν να στραβώσει δεν θα το έβαζαν καθόλου δεν είναι λογική αυτή ας έβαζαν πιο σκληρό μέταλλο .... σε όλες η στις περισσότερες που ξέρει το κάνει αυτό και στην δικη μου... η πρέπει να πιέσεις λίγο κάτω τη γλώσσα η να ανασηκώσεις το παφυλα να ξεσκαλωσει... δε ξέρω γιατί αλλά το κάνουν.. το είχε γράψει και ο Χρήστος από τη Κομοτηνή πριν λίγο καιρό...Καλημέρα και πάντα ζεστές κάνες.Στης benelli από όσο γνωρίζω δεν πρέπει να βγάζεις τα φυσίγγια από κάτω αλλά από επάνω από το κλείστρο γιατί μπορεί να στραβώσει το λαμάκι. Αν το κάνεις θα το συνηθισείς
Τι ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε?