P
PANOUTSOS
Μπράβο Γιάννη καλορίζικο το γκάν...
Καλορίζικο και καλοντούφεκο Γιάννη!Καλο μεσημερι! Μολις πηρα και επισημα το οπλο!! Πηγε στον οπλουργο και μακρυνε στα 38,3..πελμα εβαλα το Limbsaver AirTech precision..
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ακριβώς εννοεις Ευριπίδη....what.ηρθε σημερα ο ψωλεας με την μπενελα και παρολο που μου επεφτε μακρυ το τουφεκι οταν το επωμισα αν και δεν εριξα εντυπωσιαστηκα απο τη ριγα την ευκολια στο γυρισμα και την πολυ ωραια σκοπευτικη γραμμη.περισσοτερα θα σας πει ο ψηλος.εμενα παντως μ αρεσε
ελα ρε σπυρο ενα λαθακι εκαναΤι ακριβώς εννοεις Ευριπίδη....what.![]()
Να τα προσέχεις αυτά τα λαθάκια φίλε μου...ελα ρε σπυρο ενα λαθακι εκανα
.hit..hit.
Καλοτουφεκο και πάλι Γιάννη, καινούργιο είναι!Καλο μεσημερι! Μολις πηρα και επισημα το οπλο!! Πηγε στον οπλουργο και μακρυνε στα 38,3..πελμα εβαλα το Limbsaver AirTech precision..
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαννη μπορεις να βαλεις τα δυο οπλα δεμενα διπλα διπλα με το πελμα να παταει στο πατωμα και να βγαλεις φωτο να δουμε ολοι τι κλιση εχουν τα κοντακια τους ?Το μονο μειονεκτημα της benelli σε σχεση με την beretta 304 ειναι η αναπηδηση κανης και το αυξημενο λακτισμα
Καλησπερα! Δημητρη αυριο θα βγαλω φωτο και τα δυο οπλα,γιατι την beretta την εχω στο χωριο! Σας ευχαριστω και παλι ολους για τα καλοριζικα!Γιαννη μπορεις να βαλεις τα δυο οπλα δεμενα διπλα διπλα με το πελμα να παταει στο πατωμα και να βγαλεις φωτο να δουμε ολοι τι κλιση εχουν τα κοντακια τους ?
κανε μου μια χαρη και βαλε φωτο τα δυο οπλα διπλα διπλα και θα τα πουμε μεταΚαλησπερα! Δημητρη αυριο θα βγαλω φωτο και τα δυο οπλα,γιατι την beretta την εχω στο χωριο!
Οκ! Οπως το ειδα παντως να καθεταικανε μου μια χαρη και βαλε φωτο τα δυο οπλα διπλα διπλα και θα τα πουμε μετα
Καλο απογευμα! Μετρησα και τα δυο κοντακια με ακριβεια ενος χιλιοστου πανω-κατω και εχουμε:κανε μου μια χαρη και βαλε φωτο τα δυο οπλα διπλα διπλα και θα τα πουμε μετα