Δεν είναι σοβαρή δουλειά αλλά αν δεν γνωρίζεις πως να το κανείς καλό είναι να επισκεφτείς έναν οπλουργείοΘέλει οπλουργο?
Ειναι φυσιολογικο δε παθενει τπτ απο το πρωτο φυσιγγι μεχρι τo τελευταιο θα χτυπαει εκει απλα δεν εχει μπαφερ γτ ουτος η αλλος δεν εχει μεγαλη ορμη το κλειστρο της benelliΜήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος γιατί συμβαίνει αυτό το χτύπημα εκτός τής φωλιάς που κουμπώνει η ουρά του κλείστρου.
Η μπενελλι δεν εχει πιστονια μαστους σιδιροδρομους μπαφερ μαφερ και δε ξερω εγω τι γιατι κανει τοσο ομως ρε τι να πω
Πληρώνεις λιτότητα και είπαμε ποντάρει απλούστευση του μηχανισμού και τον καθαρισμό.Η μπενελλι δεν εχει πιστονια μαστους σιδιροδρομους μπαφερ μαφερ και δε ξερω εγω τι γιατι κανει τοσο ομως ρε τι να πω
H Benelli δεν είναι αερίων.Το δεύτερο τρωτό σημείο στα μπενελι και σε πολλά άλλα όπλα είναι η πατούρα της πάπιας που από το πολύ λύσε δέσε τρώγεται.
Και τελικα πηρες browning χαχα εχει μπαφερ και δεν εχει βιδα παπιαςΠέρα απ' την πλάκα φίλε μου επειδή και στην δικιά μου μπενελι το έκανε αυτό το χτύπημα. Είχα σκεφτεί αν θα μπορούσε να γίνει μια πατέντα εκεί. Μετά είδα ότι κάποια όπλα έχουν ένα πλαστικό στοπ στην ουσία που τερματίζει το κλείστρο. Το δεύτερο τρωτό σημείο στα μπενελι και σε πολλά άλλα όπλα είναι η πατούρα της πάπιας που από το πολύ λύσε δέσε τρώγεται. Γι'αυτό και κάποια όπλα πλέον το τελείωμα της πάπιας ειναι πλαστικό. Απλά πράγματα που δεν στοιχίζουν στις εταιρείες
Και τελικα πηρες browning χαχα εχει μπαφερ και δεν εχει βιδα παπιας
Εγώ και την μπενελι την καθάριζα κανονικά σαν όλα τα όπλα και ένα φυσιγγι να είχα ρίξειH Benelli δεν είναι αερίων.
Την δένεις 20 Αυγούστου και τη λύνεις 28, άντε καμιά φορά 29 Φλεβάρη...
Γιατί δεν ρωτάς γραπτά τον Κύργια ή ακόμη και την Benelli την ίδια ;Τό όπλο είναι αγορασμενο το 2018
Ωχ μην μου λες τέτοια.Γιατί δεν ρωτάς γραπτά τον Κύργια ή ακόμη και την Benelli την ίδια ;
Εγώ αυτό θα έκανα.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά μπροστά από το επαναντατικό ελ. υπάρχει ένα σύστημα που απορροφά κρούσεις.
Μήπως εχει κάποιο πρόβλημα αυτό; Σε φίλο μου είχε ξεβιδώσει και του έκανε εμπλοκές ... Νομίζω είχε super 90.
Όπως και να έχει ρώτα τον κατασκευαστή η τον αντιπρόσωπο.
Πες μας και εμάς αν έχεις νέα.
ps
Και η 1187 το έκανε αυτό μέχρι που ράγισε η βάση.
Η Benelli εκει που εφαρμοζει η ουρα του κλειστρου οντως εχει στο κατω μερος ενα πολυ σκληρο κομβιο το οποιο προφανως απορροφα κρουσεις.....ισως ειναι σαν buffer....Γιατί δεν ρωτάς γραπτά τον Κύργια ή ακόμη και την Benelli την ίδια ;
Εγώ αυτό θα έκανα.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά μπροστά από το επαναντατικό ελ. υπάρχει ένα σύστημα που απορροφά κρούσεις.
Μήπως εχει κάποιο πρόβλημα αυτό; Σε φίλο μου είχε ξεβιδώσει και του έκανε εμπλοκές ... Νομίζω είχε super 90.
Όπως και να έχει ρώτα τον κατασκευαστή η τον αντιπρόσωπο.
Πες μας και εμάς αν έχεις νέα.
ps
Και η 1187 το έκανε αυτό μέχρι που ράγισε η βάση.
Η 1187 ήταν επιρρεπής στα σπασίματα.Ωχ μην μου λες τέτοια.
Ίσως να είναι καλύτερα να το δει οπλουργός , το κόστος του ελατηρίου πάντως κυμαίνεται ανάμεσα στα 5 με 10 το πολύ ευρώ .Θέλει οπλουργο?
Ίσως ναι , διότι μπορεί να υπάρχει αστοχία στο ελατήριο .Δλδ τί πρέπει νά κάνω αλλαγή ελατηρίου?
Όλες οι benelli έτσι πρέπει να είναι εκεί .Οκ άμα πρόσεξες χτυπάει πάνω από την φωλιά η ουρά εκεί δεν είναι επικίνδυνο νά κάνει ζημιά στην βάση?