Τωρα Παναγιωτη με τι κυνηγας?Και τις δύο μ2 που είχα μου είχαν κάνει αυτό το σημάδι αλλά είχαν ρίξει και φυσιγγι φουλ και να πω την αλήθεια ποτέ δεν μου έκανε την περιέργεια αυτό να πω γτ συνεβη
Τωρα Παναγιωτη με τι κυνηγας?Και τις δύο μ2 που είχα μου είχαν κάνει αυτό το σημάδι αλλά είχαν ρίξει και φυσιγγι φουλ και να πω την αλήθεια ποτέ δεν μου έκανε την περιέργεια αυτό να πω γτ συνεβη
Μπραβο.....ποια remington; Καλοτουφεκο το baikal..Τώρα με Ρεμινκτον και την προηγούμενη Παρασκευή αγόρασα και ένα πλαγιοκαννο μπάικαλ
Μη μασας δε χαμπαριαζει η αδρανεια η ρεμι ειναι αεριων και χτυπαει με δυναμηΩχ μην μου λες τέτοια.
Με τον ρυθμό που τουφεκαω εγώ να δειςΒασικά με τον ρυθμό που τουφεκάω τώρα θα έχω πεθάνει
Μπαφερ ειναι φιλε μου και ειναι ατσαλι νο με σκληρω ελατιριοΗ Benelli εκει που εφαρμοζει η ουρα του κλειστρου οντως εχει στο κατω μερος ενα πολυ σκληρο κομβιο το οποιο προφανως απορροφα κρουσεις.....ισως ειναι σαν buffer....
Ετσι ειναι οι στενοι αυλοι αλλα το θεμα ειναι οτι τα γκρουπαρουν οπου θελουν δεν ειναι παντα κεντρο ακιδαΠόρνες του Urbino, πως γκρουπάρετε έτσι τα μολύβια...
11-87 premier... Ευχαριστώ πολύ φίλε να είσαι καλά!!!!Μπραβο.....ποια remington; Καλοτουφεκο το baikal..
Ωραιο και αυτο.....μπραβο11-87 premier... Ευχαριστώ πολύ φίλε να είσαι καλά!!!!
Άλλο ευθυτητα κανης κ αλλο στενοί αυλοι ΤόληΕτσι ειναι οι στενοι αυλοι αλλα το θεμα ειναι οτι τα γκρουπαρουν οπου θελουν δεν ειναι παντα κεντρο ακιδα
Για μένα πολύ καλό φιλε μουΩραιο και αυτο.....μπραβο
Ναι μητσο αυτο ακριβως ηθελα να πω αλλα απο χωριο ειμαι αλλα το γρουπαρισμα μπωρει να ειναι 5 εκ στα 50 μετρα αλλα 30 ποντους αριστερα και πανωΆλλο ευθυτητα κανης κ αλλο στενοί αυλοι Τόλη
Τόλη το αριστερά κ πανω είναι το μάτι σου αριστερα κ πανω απο την ριγα, εδώ μιλαμε για ευθυτητα κανης κ οχι κοντακιΝαι μητσο αυτο ακριβως ηθελα να πω αλλα απο χωριο ειμαι αλλα το γρουπαρισμα μπωρει να ειναι 5 εκ στα 50 μετρα αλλα 30 ποντους αριστερα και πανω
Δηλαδη βαραω σταθερος με χρηση ακιδας κεντρο και φτενε τα μετρα με ενδιαφερει αν αλαξω μετρα θαΤόλη το αριστερά κ πανω είναι το μάτι σου αριστερα κ πανω απο την ριγα, εδώ μιλαμε για ευθυτητα κανης κ οχι κοντακι
Για τέτοια βολή Δεν χρειάζεται ρυθμιζόμενα σκοπευτικά;Δηλαδη βαραω σταθερος με χρηση ακιδας κεντρο και φτενε τα μετρα με ενδιαφερει αν αλαξω μετρα θα
Ερθει?
Να το πουλησεις φίλε να σωθείςΈχουν δηλαδή και στραβές κάνες οι benelli ?
Τι άλλο θα ακούσουμε για αυτά τα όπλα ;