Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε όσες Raffaello ξέρω (δικιά μου και 2-3 φίλων ακόμα) δεν πάει πίσω το κλείστρο (να οπλίσει) με ενεργοποιημένη την ασφάλεια στη σκανδάλη. Δεν είμαι τώρα σπίτι να έβγαζα βιντεάκι.
Στο γέμισμα -αδειασμα του όπλου είναι κανόνας ,ασφάλεια ενεργοποιημένη και κάννη να κοιτάει σε ασφαλές σημείο

Σε όσες Raffaello ξέρω (δικιά μου και 2-3 φίλων ακόμα) δεν πάει πίσω το κλείστρο (να οπλίσει) με ενεργοποιημένη την ασφάλεια στη σκανδάλη. Δεν είμαι τώρα σπίτι να έβγαζα βιντεάκι.
Οταν οπλιζεις (πας πισω το κλειστρο) δεν υπαρχει κάποια αλληλεπιδραση με την σκανδαλη (οχι γενικα τον μηχανισμο, αλλα συγκεκριμμενα το κομμάτι "σκανδαλη")..
Η ασφαλεια της σκανδαλης δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα κομματακι σιδερο που μπαινει πισω απο την σκανδαλη και δεν της επιτρέπει να πατηθει....
Πως επηρεαζει στην raffaelo την κινηση του κλειστρου??..
Φυσικα για να το λες κατι θα ξερεις, αλλα στα οπλα μου δεν συμβαινει αυτο...

Απιστευτο...
Φαντασου υπάρχει βιντεο της benelli που υποδεικνυει ασφαλεια on πριν τραβηξεις το κλείστρο πισω για να γεμισεις...
Άβυσσος τελικα τα οπλα...οσο ζεις μαθαινεις...
Εμένα είναι σαν του παιδιού πάντως. Ρε γαμώ το να μην είμαι χωριό.
Πάντως το θυμάμαι ότι για να το πάω πίσω το κλείστρο και να οπλισω πρέπει να έχω βγάλει την ασφάλεια. Αλλιώς δεν.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έβαλα ένα φιλαράκι να μου το στείλει σε βίντεο
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έκανε ο φίλο σου αλλά με τρελανε πάταγε σκανδάλη για να ανοίξει το κλείστρο .Τώρα πήγα και πήρα τη Μ2 και το κλείστρο οπλίζει κανονικά με την ασφάλεια ενεργή.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έκανε ο φίλο σου αλλά με τρελανε πάταγε σκανδάλη για να ανοίξει το κλείστρο .Τώρα πήγα και πήρα τη Μ2 και το κλείστρο οπλίζει κανονικά με την ασφάλεια ενεργή.
Δεν πάτησε σκανδάλη για να ανοίξει κάτι. Τη βελόνα πήγε να ρίξει μαλακά τραβώντας λίγο το κλείστρο, απλά δεν το πέτυχε με την πρώτη, δεν παίζει ρόλο σε αυτό που συζητάμε τώρα

Σωστα αυτο γινετε γτ δεν αφηνει να αγκιστρωσει ο κοκορας παει μεχρι ενα σειμειο

Εμένα είναι σαν του παιδιού πάντως. Ρε γαμώ το να μην είμαι χωριό.
Πάντως το θυμάμαι ότι για να το πάω πίσω το κλείστρο και να οπλισω πρέπει να έχω βγάλει την ασφάλεια. Αλλιώς δεν.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Και στην δικια μου Supersport δεν παει πισω Βασιλη αν δεν εχω βγαλει ασφαλεια..ουτε καν ξεαγκιστρωνει το κλειστρο

Απιστευτο...
Φαντασου υπάρχει βιντεο της benelli που υποδεικνυει ασφαλεια on πριν τραβηξεις το κλείστρο πισω για να γεμισεις...
Άβυσσος τελικα τα οπλα...οσο ζεις μαθαινεις...
Εδω το εχει ειδη οπλισμενο φιλε μου γι αυτο παταει και το cut off

Με έπιασε και εμένα η περιέργεια και μόλις έκατσα να το δοκιμάσω στη m1.
Αν έχω ασφάλεια οπλίζει αλλα θέλει πολύ παραπάνω δύναμη, κυρίως για να ξεπεράσει το σημείο που κολλάει και στον φίλο του Dr V. Χωρίς ασφάλεια οπλίζει με κανονικά.

Οταν οπλιζεις (πας πισω το κλειστρο) δεν υπαρχει κάποια αλληλεπιδραση με την σκανδαλη (οχι γενικα τον μηχανισμο, αλλα συγκεκριμμενα το κομμάτι "σκανδαλη")..
Η ασφαλεια της σκανδαλης δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα κομματακι σιδερο που μπαινει πισω απο την σκανδαλη και δεν της επιτρέπει να πατηθει....
Πως επηρεαζει στην raffaelo την κινηση του κλειστρου??..
Φυσικα για να το λες κατι θα ξερεις, αλλα στα οπλα μου δεν συμβαινει αυτο...
Στέφανε ακριβώς αυτό πίστευα κι εγώ! Μέχρι που με βάλατε βραδιάτικα να το δοκιμάσω και στη Montefeltro και στη SBE. Όντως έτσι είναι, με ασφάλεια θέλει αρκετή δύναμη να οπλίσει, χωρίς πάει κανονικά!!! Θα έπαιρνα όρκο ότι δεν μπορεί να είναι έτσι! :rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back