gvp9000
Banned
Φυσικά και το βάζουν για αυτόν τον λόγο αρκεί το υγρό να είναι κατάλληλο για πλαστικά.οπότε θεωρώ ότι βάζουν απλά και μόνο για να φαίνονται πιο μαύρα και πιο λαμπερά καθαρά λόγω αισθητικής δηλαδή .
Φυσικά και το βάζουν για αυτόν τον λόγο αρκεί το υγρό να είναι κατάλληλο για πλαστικά.οπότε θεωρώ ότι βάζουν απλά και μόνο για να φαίνονται πιο μαύρα και πιο λαμπερά καθαρά λόγω αισθητικής δηλαδή .
καλησπερα απο παρασκευη λοκνταουν θα μπορουμε να παμε?καλησπερα σε ολους τους συναδελφους θα ηθελα να πω δημοσια ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου τολη !!!! και να του πω σημερα παλι ειδα φασσες τολη σαββατο ελα
Το m2 σου παρεπιπτοντως ειναι απο τα λιγα που βαρανε κεντροκαλησπερα σε ολους τους συναδελφους θα ηθελα να πω δημοσια ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου τολη !!!! και να του πω σημερα παλι ειδα φασσες τολη σαββατο ελα
να είσαι πάντα καλά φίλε μουΤο m2 σου παρεπιπτοντως ειναι απο τα λιγα που βαρανε κεντρο
Καλημέρα φίλε μου την έχω δοκιμάσει εγώ κάνα μήνα δανεικη απο ένα φίλο πολύ καλή σκοπευτική γραμμή για κοντά είναι πολύ καλή για την μπεκατσα εσένα θα σε βολεψει συγουρα...Εγώ για γουρουνια την ειχα.... Αλλά κοίτα και για 61 εκατοστά έχει λίγο καλύτερη σκοπευτική γραμμήΚαλημέρα σας,
Μου έχει μπει η ιδέα κανα 6μηνο να αγοράσω μια εξτρα κάνη στο Μ2 των 53εκατοστών για το κυνηγι της μπεκατσας, την εχει κανείς? Ζύγισμα και σκοπευτικη γραμμη ειναι σαν δίκανο 66άρι?
Καλημέρα, σε ευχαριστώ για την απάντηση, την 61 δεν την σκέφτομαι γιατι εχω την 66 που στην ουσία ειναι 64..δεν αξιζει η διαδικασία για 3 εκατοστάΚαλημέρα φίλε μου την έχω δοκιμάσει εγώ κάνα μήνα δανεικη απο ένα φίλο πολύ καλή σκοπευτική γραμμή για κοντά είναι πολύ καλή για την μπεκατσα εσένα θα σε βολεψει συγουρα...Εγώ για γουρουνια την ειχα.... Αλλά κοίτα και για 61 εκατοστά έχει λίγο καλύτερη σκοπευτική γραμμή
Για δέκα εκατοστά μεγάλο το κόστος.Προτιμοτερο είναι να βρεις μια μεταχειρισμένη η καραμπίνα με κοντή κάννη και τσοκακια , το ίδιο θα σου στοιχίσει , άδεια αγοράς θέλεις και για τα δύο.Καλημέρα σας,
Μου έχει μπει η ιδέα κανα 6μηνο να αγοράσω μια εξτρα κάνη στο Μ2 των 53εκατοστών για το κυνηγι της μπεκατσας, την εχει κανείς? Ζύγισμα και σκοπευτικη γραμμη ειναι σαν δίκανο 66άρι?
Άμα έχεις τά λεφτά είναι ότι καλύτερο δεν θα σέ κουράζει καθόλου και μέσα στην ζούγκλα θα σέ βολεψει παρά πολύ στης μπηκτες.Καλημέρα σας,
Που τη βρήκες 400 ,είναι σκέτη χωρίς τσοκ και κλειδίΤο σκεφτηκα για οπλο, αλλα ετσι θα αυξηθει ο αριθμος των οπλων μου και δεν θελω γιατι με 400 ευρω κανω την ιδια δουλεια ...και μεταχειρισμενα οπλα δεν μαρεσει να αγοράζω εκτος αν είναι δίκανα παλιάς κοπής!
Ναι χωρις τιποτα σκετη κανη.Που τη βρήκες 400 ,είναι σκέτη χωρίς τσοκ και κλειδί
Γτ πόσο έχει τώρα με τα τσοκ με τα όλα της??Γτ πριν 3 χρόνια που είχα ρωτήσει ειχε 450 ευρώ με τα τσοκΝαι χωρις τιποτα σκετη κανη.
Δε θα κερδισεις κατι να ξερεις επηδη ετυχα περιπτωση φιλου ειδεικα σε πυκνο μονο παραπανο θορυβο και ισως πια ανοιχτη τουφεκια μπωρει ομως και πιο κλεοστηΝαι χωρις τιποτα σκετη κανη.
Μήπως παραείναι κοντή ρε Νίκο 53 εκατοστά;Καλημέρα σας,
Μια ολοκληρη εχει λιγοτερο στο carΕκανα λάθος....650 με ενα τσοκ...το ξεχνάμε!
Έτσι είναι!!!Μια ολοκληρη εχει λιγοτερο στο car