Πήραμε, πήραμεΚαινούργια φρούτα
View attachment 24603
https://www.benelli.it/el/arma/m2-speedΠήραμε, πήραμε
Ίσως το best να αξίζει μόνο ...
Έχουν το αντικλίκ κλείστρο ;
Το επόμενο Τέλη.
Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν Ελλάδα??Καινούργια φρούτα
View attachment 24603
Δεν γνωρίζω δεν ξέρω καν αν θα έρθουν εδώ....Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν Ελλάδα??
Πάλι κεντησε η μπενελι.Καινούργια φρούτα
View attachment 24603
Το καλό που τους θέλω να έρθουνΔεν γνωρίζω δεν ξέρω καν αν θα έρθουν εδώ....
Πολύ απλά αυτά τα όπλα ειδικά τα παλιά μοντέλα είναι από τα κορυφαία της ξέρω φίλο μου που έχει 2. Παρόλο που έχει ςςπορτ και φαμπαρμ μόνο με αυτές κινηγαει .Διαβάζω συνέχεια για την Μ2 και μάλιστα τα καλύτερα. Δεν έχω κανένα λόγο να τα αμφισβητήσω.
Για την Μ1 (που με ενδιαφέρει) πολύ λίγες αναρτήσεις. Δεν έχει αρκετούς χρήστες, ή υπολείπεται της Μ2;
Ωραίο τουφέκι θα το έπαιρνα . Κοντάκι στα μέτρα με καλό πέλμα να μην κλοτσάει και είσαι κομπλέ . Σε κυνήγι με παρά πολλές τουφεκιές θέλει γλυκά φυσίγγια όπως κάθε ελαφρύ αδράνειαςΓνώμη για bennelli montefeltro extra lite; Για γενικό κυνήγι.
Δλδ όταν εννοείς "γλυκά".Ωραίο τουφέκι θα το έπαιρνα . Κοντάκι στα μέτρα με καλό πέλμα να μην κλοτσάει και είσαι κομπλέ . Σε κυνήγι με παρά πολλές τουφεκιές θέλει γλυκά φυσίγγια όπως κάθε ελαφρύ αδράνειας
με μικρή ανάκρουση ...Δλδ όταν εννοείς "γλυκά".
Η BENELLI M1 εχει γραψει ιστορια, φοβερες τουφεκιες αντοχη στις κακουχιες, ΕΡΓΑΛΕΙΟ.Πολύ απλά αυτά τα όπλα ειδικά τα παλιά μοντέλα είναι από τα κορυφαία της ξέρω φίλο μου που έχει 2. Παρόλο που έχει ςςπορτ και φαμπαρμ μόνο με αυτές κινηγαει .
Όχι δυναμιτάκιαΔλδ όταν εννοείς "γλυκά".
Γιάννη από όσο ξέρω είναι πρακτικά το ίδιο όπλο και αλλάζουν τα περιφερειακά μόνο, πάπια - κοντάκιΔιαβάζω συνέχεια για την Μ2 και μάλιστα τα καλύτερα. Δεν έχω κανένα λόγο να τα αμφισβητήσω.
Για την Μ1 (που με ενδιαφέρει) πολύ λίγες αναρτήσεις. Δεν έχει αρκετούς χρήστες, ή υπολείπεται της Μ2;