Δλδ με λίγα γραμμάρια μέχρι 32 ας πούμε?με μικρή ανάκρουση ...
Δλδ με λίγα γραμμάρια μέχρι 32 ας πούμε?με μικρή ανάκρουση ...
Όχι απαραίτητα λίγα γραμμάρια και 34 και 36 ρίχνεις . Απλά άλλο το ροτβαιλερ και άλλο το μπιτουρμποΔλδ με λίγα γραμμάρια μέχρι 32 ας πούμε?
Οκ Νίκο νά προσέχουμε δλδ τον κατασκευαστή?Όχι απαραίτητα λίγα γραμμάρια και 34 και 36 ρίχνεις . Απλά άλλο το ροτβαιλερ και άλλο το μπιτουρμπο
Καλημερα Βασιλη,με τι μετρησες τον κωνο της Μ2Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το μήκος του κώνου στην benelli M2 ?
Μετρημένο!!!, όχι να το έχει διαβάσει από κάπου.
ps
Δεν θέλω να τον μακρύνω ...
θέλω να επιβεβαιώσω την μέτρηση που έκανα στην Μ2.
Φίλε μου καθαρά θέμα στησίματος και αισθησης και ανάκρουσης . Αλίμονο καλά είναι και τα λαμπρο .Οκ Νίκο νά προσέχουμε δλδ τον κατασκευαστή?
Βulldog...Απλά άλλο το ροτβαιλερ και άλλο το
Με ένα πολύ ψιλό σύρμα και με ενδοσκόπιο.Καλημερα Βασιλη,με τι μετρησες τον κωνο της Μ2
1,5 ειναι σωστα φιλος που εκανε κωνο σε μ1 ετσι του ειπανΜε ένα πολύ ψιλό σύρμα και με ενδοσκόπιο.
Κατά 99% είναι 15 χιλιοστά.
Άρα γωνία 3.57 μοίρες και όχι 5 μοίρες όπως λέγεται στο παρακάτω link.
Αυτός βέβαια μιλά για super vinci, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά (χωρίς να το έχω τσεκάρει).
Για να καταλάβουμε τι παίζεται ...
https://www.outdoorlife.com/article...red-forcing-cone-can-improve-pellet-patterns/
Η Saami δίνει από 5 μοίρες (το ανώτερο) μέχρι 0.5 μοίρες, στις θαλάμες 3".
Και για όποιον έχει την περιέργεια, τι μήκος πρέπει να έχει ο κώνος για να έχουμε γωνία 0.5 μοίρες, είναι 108 χιλιοστά !!!
Φυσικά είμαι τελείως αντίθετος, ούτε συστήνω επέμβαση σε κάνη ειδικά για κώνο.
Αν χρειαστεί οποιαδήποτε επέμβαση αυτή να γίνεται πάντα σε σοβαρό οπλουργό.
View attachment 24745
Γιάννη διάβασε σελ 3 και 4 και προσοχή.Τόσος είναι και στην δική μου την ςς μολις ομως τον φτιαξω θα απομακρυνθεί πολυ από αυτο το μέγεθος
Ευχαριστώ! Νομίζω ότι εντόπισα την αιτία των αστοχιών μου ειδικά σε γρήγορες ντουφεκιές.Η centro δεν ειχε φιλε την ειχα ηταν ισια
Από άλλη περίπτωση που το είχα ψάξει πάει γύρω στα 150€ συν μεταφορά στην Αθήνα.Σε γρηγορες και ενστοκτωδης βολες καταλαβαίνεις τι κοντακι εχεις ελπιζω να βρεις τον καταλληλο για βελτιωση
Η ρασπα κ το γυαλοχαρτο είναι παντα η τέλεια λυσηΑπό άλλη περίπτωση που το είχα ψάξει πάει γύρω στα 150€ συν μεταφορά στην Αθήνα.
Σκέφτομαι να το διορθώσω μόνος μου αφαιρώντας λίγα χιλιοστά από το πλαϊνό του κοντακιού και κάνοντας ενδιάμεσες δοκιμές.