Με κλειστά τα μάτια χτυπάω και εγώ κάθε βράδυ όταν πέφτω για ύπνοΌπου βλέπετε κομμένο βίντεο να ξέρετε ότι κάτι τρέχει.
Τι θέλω να πω.
Πχ στην βολή που τουφεκάει με κλειστά μάτια προς τα πίσω, σίγουρα υπάρχει άνθρωπος που του ευθυγραμίζει χοντρικά το όπλο με το δισκάκι και μπορεί να έχουν γίνει 50 προσπάθειες μέχρι την επιτυχημένη.
Διαγράφουν τις 49 και κρατάνε την 1 που την "κολλάνε" στο υπόλοιπο βίντεο.
Επαναλαμβάνω, ο τύπος είναι καλός αλλά σίγουρα δεν τα κάνει όλα με την πρώτη προσπάθεια.
Επανέρχομαι στο θέμα, για του λόγου το αληθές, γιατί διάβαζα το πρόσφατο άρθρο: https://www.kynigesia.gr/index.php/...urgoy-kanontas-thaymata-me-ta-ksyla-ton-oplonΑπό άλλη περίπτωση που το είχα ψάξει πάει γύρω στα 150€ συν μεταφορά στην Αθήνα.
Σκέφτομαι να το διορθώσω μόνος μου αφαιρώντας λίγα χιλιοστά από το πλαϊνό του κοντακιού και κάνοντας ενδιάμεσες δοκιμές.
Ναι, το περιέγραψα μερικές σελίδες πριν. Με βάση κάποιες συμβουλές συναδέλφων, θα προσπαθήσω να δώσω μια ικανοποιητική λύση μόνος μου στο υπάρχον κοντάκι.Ανδρέα γιατί δεν δοκιμαζεις να επεμβεις στο κοντακι εσυ? Εχω ενα lanber που ειχε κοντακι με πολύ cast, παραγγειλα απο Κρήτη ενα παλι τα ίδια. Αναγκαστηκα και ανοιξα την λαβή ωστε να πηγαινει ο αντιχειρας πιο αριστερά και ειδα βελτιωση. Ενα παράδειγμα πως με κάποια απλη μετατροπή , χωρίς ιδιαίτερη γνώση , εχεις αποτελέσματα.. .
Πωλούνται κάποια κοντάκια στο car αλλά πάλι αν δεν το βάλεις πάνω δεν θα ξέρεις αν σου κάνει.Και ένας μηχανισμός κοντακιου είναι μια λύση αλλά και αυτή κοστίζει.Επανέρχομαι στο θέμα, για του λόγου το αληθές, γιατί διάβαζα το πρόσφατο άρθρο: https://www.kynigesia.gr/index.php/...urgoy-kanontas-thaymata-me-ta-ksyla-ton-oplon
Δεν κρίνω το ποσό των 150€. Είμαι και εγώ στο ελ. επάγγελμα και πιστεύω ότι η καλή δουλειά πρέπει να πληρώνεται.
Απλά για εμένα που δεν έχω συνεπή επώμιση πιστεύω ότι δεν αξίζει το ποσό.
Όπου βλέπετε κομμένο βίντεο να ξέρετε ότι κάτι τρέχει.
Τι θέλω να πω.
Πχ στην βολή που τουφεκάει με κλειστά μάτια προς τα πίσω, σίγουρα υπάρχει άνθρωπος που του ευθυγραμίζει χοντρικά το όπλο με το δισκάκι και μπορεί να έχουν γίνει 50 προσπάθειες μέχρι την επιτυχημένη.
Διαγράφουν τις 49 και κρατάνε την 1 που την "κολλάνε" στο υπόλοιπο βίντεο.
Επαναλαμβάνω, ο τύπος είναι καλός αλλά σίγουρα δεν τα κάνει όλα με την πρώτη προσπάθεια.
Επίσης τα κοντάκια νέου τύπου δεν έχουν τη εσοχή που έχει το δικό μου για τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης.Πωλούνται κάποια κοντάκια στο car αλλά πάλι αν δεν το βάλεις πάνω δεν θα ξέρεις αν σου κάνει.Και ένας μηχανισμός κοντακιου είναι μια λύση αλλά και αυτή κοστίζει.
Αυτό πρέπει να το προσέξεις πρώτο πρώτο να είναι το δικό του , μη σου πει κανένας πάρτο και κάνεις το λούκι μετά .Επίσης τα κοντάκια νέου τύπου δεν έχουν τη εσοχή που έχει το δικό μου για τον υποφυλακτήρα της σκανδάλης.
Aχ τι να πω ρε οταν τα κανα εγω αυτα με το φλομπερ και τις διπλογεμισιες που ηταν αυτος αχαχαχαχαχαχαχαχα ( πλακα κανω ενωειτε )Περίμενα να το βάλει ο Τόλης αλλά έχει δουλειά μάλλον σήμερα
δείτε στο 0.40 και 1.15
Ρε του χα πει τοτε που το βαλε ο Μανος η βολη ειναι τρικ τα tungsten ομως στ αληθεια μπωρουν και ειχα πει και με μπαικαλ αν ερχνε δε θα σπαγε ???το πρόσεξα εγώ αρχηγέ ...
και αφού σας αρέσουν (και εμένα μου αρέσουν άντε άλλο ένα)
Διαφημίζουν όμως αυτό
View attachment 25552
ενώ έπρεπε να διαφημίσουν αυτό tungsten 35g, #6 @150m
View attachment 25553
View attachment 25554View attachment 25555
Και ποσο παει το μαλλι???το πρόσεξα εγώ αρχηγέ ...
και αφού σας αρέσουν (και εμένα μου αρέσουν άντε άλλο ένα)
Διαφημίζουν όμως αυτό
View attachment 25552
ενώ έπρεπε να διαφημίσουν αυτό tungsten 35g, #6 @150m
View attachment 25553
View attachment 25554View attachment 25555
Τα μέτρα δεν είναι λάθος .. τα έλεγξα χοντρικά.Ρε του χα πει τοτε που το βαλε ο Μανος η βολη ειναι τρικ τα tungsten ομως στ αληθεια μπωρουν και ειχα πει και με μπαικαλ αν ερχνε δε θα σπαγε ???
1 νεφρό το κουτί χαχαχχαχααΚαι ποσο παει το μαλλι???
Μια χαρα που νε αυτος με το πασοκ να μας τα δινουν τζαμπα στο λοκ νταουν ομως αχαχαχαχα1 νεφρό το κουτί χαχαχχαχαα
βάλε μέσο όρο 5€ το μπαμ
http://www.carmauxloisirs.fr/bourre-a-jupe-/1440-bp-mg2-tungsten-35-g-cal-1270.html
Δισκάκι σίγουρα ...Δηλαδή με mg2 Tungsten -και με Benelli-βαράς παπί στα 150 μέτρα;