Τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες...Καλησπέρα συνάδελφοι
Όποιος έχει το συγκεκριμένο όπλο ή έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο παρακαλώ για την βοήθεια του
Benelli montefeltro
Το τίποτα απόΑπλός μηχανισμός ,αξιόπιστος , εύκολος στη συντήρηση,με κοντάκι comfort δεν κλωτσαει ,το πιο αξιόπιστο όπλο σε κυνήγια στην Αργεντινή
Το τίποτα από βλάβες το ξέρεις;απλά τίποτα.το φέρνεις στα μέτρα σου κ έχεις όπλο για μια ζωή φίλε μουΚαλησπέρα συνάδελφοι
Όποιος έχει το συγκεκριμένο όπλο ή έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο παρακαλώ για την βοήθεια του
Benelli montefeltro
Βαλε και τον χρηστοφορο κολομβο μεσα στα αλλα ονοματαΚαλησπέρα συνάδελφοι
Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές που παρατήρησα σε μερικές αγγελίες, αλλά κ βίντεο;
Μερικά αυτογεμή μαζί με το δικό τους όνομα τους βάζουν κ το super 90. Για παράδειγμα
Ψάχνοντας την benelli montefeltro βρήκα πως υπάρχει κ σαν benelli montefeltro super 90, επίσης η υπάρχει κ η benelli m1 super 90 κ η benelli 121 υπάρχει κ σαν benelli 121 super 90 ή benelli 121 Rafaello, τι παίζει με αυτές τι ονομασίες; Που ακριβώς μπερδεύομαι;
Τα αυτογεμή της Benelli είναι μπόλικα πανάθεμά την (και έχει κι άλλα τόσα στις άλλες κατηγορίες):Καλησπέρα συνάδελφοι
Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές που παρατήρησα σε μερικές αγγελίες, αλλά κ βίντεο;
Μερικά αυτογεμή μαζί με το δικό τους όνομα τους βάζουν κ το super 90. Για παράδειγμα
Ψάχνοντας την benelli montefeltro βρήκα πως υπάρχει κ σαν benelli montefeltro super 90, επίσης η υπάρχει κ η benelli m1 super 90 κ η benelli 121 υπάρχει κ σαν benelli 121 super 90 ή benelli 121 Rafaello, τι παίζει με αυτές τι ονομασίες; Που ακριβώς μπερδεύομαι;
εχεις ακουσει τιποτα?Παίδες έχει κυνηγησει κανεις την M2 sp σε θήραμα σκοτώνει η κανή της η τρεχουμε απο πισω;
Παγανο-όπλο είναι.Παίδες έχει κυνηγησει κανεις την M2 sp σε θήραμα σκοτώνει η κανή της η τρεχουμε απο πισω;
και τιποτα παραπανω.Παγανο-όπλο είναι.
Γιατί να τρέχεις από πίσω φίλε;Παίδες έχει κυνηγησει κανεις την M2 sp σε θήραμα σκοτώνει η κανή της η τρεχουμε απο πισω;
Οχι αλλα τελευταια έχουν ζητησει πληροφορίες για την xlr με δεδομένο ότι κυνηγούν με βενελι και έχουν πρόβλημα με διάτρηση στο θήραμα και στα παπιά και στο γουρούνι.Μην ανοίξω καμμία περίεργη συζητηση δεν είναι αυτός ο σκοπός μου απλά βρέθηκε μπροστά μου μια sp και Θέλω να το ψάξω λίγο.εχεις ακουσει τιποτα?