Non ported για τον θόρυβο.Παιδιά ανάμεσα σε gemini ported +20mm mod και το αντίστοιχοι +50mm χωρίς ported , ποιο θα διαλέγατε;
εχει πιο ωραια κατανομη.+50mm χωρίς ported
Έχεις το Mod , φίλε;εχει πιο ωραια κατανομη.
δεν το εχω εγω φιλος,το ic εχει.Έχεις το Mod , φίλε;
Αν ναι μπορείς να μετρήσεις έξοδο στομίου;
Φυσικά το portedΠαιδιά ανάμεσα σε gemini ported +20mm mod και το αντίστοιχοι +50mm χωρίς ported , ποιο θα διαλέγατε;
Εντάξει , δεν πειράζει.δεν το εχω εγω φιλος,το ic εχει.
Δημήτρη το συγκεκριμένο ported , θεωρείς ότι επιβραδύνει το βύσμα;Φυσικά το ported
Δίνει καλυτερα κέντρα, ελάχιστα μειώνει την ανάκρουση κ ελάχιστα την σουζα της κανης, μαζευει πλαστικες φλιδες στα δόντια, εχω ξαναγραψει ότι κατά την γνώμη μου μόνο τα αερια φευγουν απο τις τρυπες, το φρενάρισμα του συγκεντρωτηρα είναι η παρενεργειαΔημήτρη το συγκεκριμένο ported , θεωρείς ότι επιβραδύνει το βύσμα;
Μου έχουν πει ότι μαζεύει ελαχιστο πλαστικό στις οπές αλλά επειδή έχω ρίξει μόνο 30 τουφεκιές με αυτό σε lf δεν έβγαλα συμπέρασμα.
Θα τσιμπησω ένα mod που βγαίνει 4/10Δίνει καλυτερα κέντρα, ελάχιστα μειώνει την ανάκρουση κ ελάχιστα την σουζα της κανης, μαζευει πλαστικες φλιδες στα δόντια, εχω ξαναγραψει ότι κατά την γνώμη μου μόνο τα αερια φευγουν απο τις τρυπες, το φρενάρισμα του συγκετρωτηρα είναι η παρενεργεια
Αυτό είναι LM , η καλυτερη σύσφιξη σε λογικά μέτρα στα μπενελιαΘα τσιμπησω ένα mod που βγαίνει 4/10
Αν καλύπτει έως τα 40 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.Αυτό είναι LM , η καλυτερη σύσφιξη σε λογικά μέτρα στα μπενελια
Έχεις το Mod , φίλε;
Αν ναι μπορείς να μετρήσεις έξοδο στομίου;
Ναι σε 18.4 βγαίνει 5/10.Το έχω εγώ Τόλη και το mod και το ic. Σε ported και τα δύο. Όταν είχα μετρήσει το mod έβγαινε καθαρό τριάρι σε 18.4 αυλό. Μαζεύει καπνα στις τρύπες όντως
Εγραψα σε λογικά μέτραΑν καλύπτει έως τα 40 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Δεν θα είσαιΑν καλύπτει έως τα 40 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Θήραμα, σκάγια ;;;Με έχει καλομαθει η ν3 τελικά.
Το μαμά 2.5/10 σε καλύπτει έως 40μ
Δεν υπάρχει εργοστασιακο όπλο στον πλανητη να ρίχνει με 2.5 δέκατα , οποιουδηποτε φορτίου, εμπορικά φυσίγγια στα 40 πραγματικα μέτρα με αξιώσεις , στα 40 μέτρα βιδωνουμε τουλάχιστον το 9 δέκατα τσοκΜε έχει καλομαθει η ν3 τελικά.
Το μαμά 2.5/10 σε καλύπτει έως 40μ