Θήραμα, σκάγια ;;;
Έχω το Gemini LM non ported.
Δες στις βλητικές δοκιμές.
Πρέπει να έχω ρίξει 2-3 φυσίγγια
Δες εδώ
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ-ΚΑΤΑΝΟΜΗ-ΚΑΙ-ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ.3642/page-2#post-623306
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-154#post-621417
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-764#post-626601
Ένα φυσίγγι σε κάθε δοκιμή οπότε δεν είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Βασικά πιστεύω ότι όλα τα κλασικά τσοκ είτε κώνικα ή κώνικα παράλληλα δουλεύουν το ίδιο.
Οι όποιες διαφορές απόδοσης έχουν να κάνουν με την διαφορά συσφίξεων αυλού τσόκ σε εκατοστά του χιλιοστού, ακόμα και σε κάνες ίδιων όπλων.
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν έχω αποδείξεις για το αντίθετο.
Έχετε δίκιο, δεν το διευκρίνισα.Δεν υπάρχει εργοστασιακο όπλο στον πλανητη να ρίχνει με 2.5 δέκατα , οποιουδηποτε φορτίου, εμπορικά φυσίγγια στα 40 πραγματικα μέτρα με αξιώσεις , στα 40 μέτρα βιδωνουμε τουλάχιστον το 9 δέκατα τσοκ
Δδλ ποσο ειναι 4/10 ρε παιδια πεστε και σε μας.Ναι σε 18.4 βγαίνει 5/10.
Εμένα είναι 18.3 για αυτό βγαίνει 4/10.
Περιμένω να έρθει και θα το ρίξω
3,5* ΣταύροΔδλ ποσο ειναι 4/10 ρε παιδια πεστε και σε μας.
LMΔδλ ποσο ειναι 4/10 ρε παιδια πεστε και σε μας.
Που είναι οι τουφεκιές ;ευχαριστω πολυ. Ξανα ερωτηση εχω το lm σε briley και το gemini σε αυτη την συσφηξη πως γινεται να ειναι δυο διαφορετικες τουφεκιες.
Τα Briley δίνουν ολόϊδια τουφεκια με τα Gemini, είναι ίδια σε τρόπο κατασκευής τσοκ , τα έχεις μετρήσει με παχυμετρο στο στομιο τους να τσεκάρεις αν έχουν ακριβώς ίδια σύσφιξη ;ευχαριστω πολυ. Ξανα ερωτηση εχω το lm σε briley και το gemini σε αυτη την συσφηξη πως γινεται να ειναι δυο διαφορετικες τουφεκιες.
Μυτη πουλιου αφτι γουρουνιου λεω εγω αχαχαχαχαΑρχίζεις κ πιανεις το νόημα, ξεχναμε οπλο ρίγες στοχαστρα κ καρφώνουμε τα μάτια αποκλειστικά κ μόνο στην μυτη του πουλιου
Φίλε καλημέρα. Εχω το lm σε becaccia 66 cm. Ότι καλύτερο έχω βάλει στο όπλο. Τρομερή κατανομή σε πολυ πανω απο τα 35 μέτρα. Το έχω βρει και με το super kill perdika 36 gr . Ανάμικτα μεσοταπο κάθε φορα με αφήνει αφονω με την απόσταση και την κατανομηΑν καλύπτει έως τα 40 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Φίλε αν δεν κάνω λάθος που μπορεί να κάνω το briley είναι σαν 3.5 και το Gemini το ic που μετράς είναι σαν 4.5.λογικα δεν θα ε χουν μια μικρή διαφορά;σορρυ ισος κάνω λάθος.
Πες το πιο απλά ρε φίλε να το καταλάβουμε όλοι.Μυτη πουλιου αφτι γουρουνιου λεω εγω αχαχαχαχα
Καλημέρα.
Καλημέρα Πάνο.Φίλε καλημέρα. Εχω το lm σε becaccia 66 cm. Ότι καλύτερο έχω βάλει στο όπλο. Τρομερή κατανομή σε πολυ πανω απο τα 35 μέτρα. Το έχω βρει και με το super kill perdika 36 gr . Ανάμικτα μεσοταπο κάθε φορα με αφήνει αφονω με την απόσταση και την κατανομη
Οκ σε ευχαριστώ. Δηλ το briley πιστευεις είναι σαν 3 μαμά;αν θέλω ένα IM δηλ 2.5 η briley to βγάζει.σε Gemini πρέπει να είναι ποιο κλειστώ;έχουν διαφορά και στην κατανομή;Καλημέρα.
Δεν έχουν την ίδια σύσφιξη.
Το Gemini είναι πιο ανοιχτό.
Φίλε γράφεις για ίδια τσοκ, στην φωτο είναι δυο τσοκ το ένα καθαρό LM κ το άλλο ported Skeet, πως να συγκρίνουμε δυο ανόμοια σε όλα τσοκ ;;;;;;;;