Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όνειρο δεν είναι τόλμη θέλει γιατί εκεί που είναι να πάρεις αμαξάκι με 25000€ υβριδικό παίρνεις με 10000€ μεταχειρο και μια κόσμι .Τι πιστεύεις ότι θα ευχαριστηθείς καλύτερα και τι καλύτερο να αφήσεις κληρονομιά ένα τέτοιο όπλο .Απλα δεν έχω τώρα ούτε γάιδαρο να αγοράσω επομένως η τόλμη παραμένει με τη μορφή ονείρου.
Αυτό ακριβώς,με 5000€ βρίσκεις άνετα cosmi..
Όμως έχουμε άλλες προτεραιότητες...
Τώρα το αν θα το ευχαριστηθω εγώ με μια cosmi είναι το μόνο σίγουρο...

Μάντης είσαι ρε μπαγασα...
Η Al 48 είναι η πρώτη σε διατρήσεις...
Τουλάχιστον εγώ που έχω και τις δύο,apollo
Al48 ,αυτό έχω δει...
Η 48 κάνει σκοτωματα μοναδικά,πάντα κατά την δική μου άποψη...
Κ εγώ την έχω, το διαστημόπλοιο της ρίχνει ελάχιστα

Μάντης είσαι ρε μπαγασα...
Η Al 48 είναι η πρώτη σε διατρήσεις...
Τουλάχιστον εγώ που έχω και τις δύο,apollo
Al48 ,αυτό έχω δει...
Η 48 κάνει σκοτωματα μοναδικά,πάντα κατά την δική μου άποψη...
Η 48 δεν είναι ανώτερη της auto 5
Είναι όμως πολύ κοντά σε τουφεκιά κ είναι κ ελαφρύτερη.

Ευτυχώς που δεν ρίχνουμε με τέτοια διαστημικά όπλα διότι μπορεί να ανοίγαμε καμιά τρύπα στον διαστημικό σταθμό και να μας κυνηγούσε η NASA.
Από την συχνότητα δε, που τα βλέπω σε χέρια κυνηγών και από τα λεγόμενά σας φαίνεται να αξίζουν την φήμη και τα λεφτά τους :)
Κάτι μου λέει ότι με την γκαντεμιά που με δέρνει, πάλι θα πέσω σε προβληματική Αυτο5.
Αν θέλετε να ανοίξετε την κατανομή φτάνει να ακουμπήσω εγώ το όπλο σας :)

Last edited:
Κάτι μου λέει ότι με την γκαντεμιά που με δέρνει, πάλι θα πέσω σε προβληματική Αυτο5.
Auto5 προβληματική κατά 95% οφείλεται σε άγνοια του κατόχου
Δικαιολογημένα κατά μία έννοια γιατί δεν υπήρχε και you tube να δεις ακριβώς πώς γίνεται το λύσε- δέσε και όπως και να το κάνουμε έχει δύο τρία εξαρτήματα παραπάνω άντε βρες που πάνε .big smile.
Αλλά προσωπικά ξέρω και δύο περιπτώσεις που σκανδαλοθηκη δεν πρέπει να είχαν βγάλει ποτέ και παραδόξως δούλευαν κανονικά
Το πώς δούλευαν με όσα είχαν μαζέψει εκεί μέσα ένας θεός και ο μπαρμπα-Γιάννης ο Browning ξέρει topic.

Auto5 προβληματική κατά 95% οφείλεται σε άγνοια του κατόχου
Δικαιολογημένα κατά μία έννοια γιατί δεν υπήρχε και you tube να δεις ακριβώς πώς γίνεται το λύσε- δέσε και όπως και να το κάνουμε έχει δύο τρία εξαρτήματα παραπάνω άντε βρες που πάνε .big smile.
Αλλά προσωπικά ξέρω και δύο περιπτώσεις που σκανδαλοθηκη δεν πρέπει να είχαν βγάλει ποτέ και παραδόξως δούλευαν κανονικά
Το πώς δούλευαν με όσα είχαν μαζέψει εκεί μέσα ένας θεός και ο μπαρμπα-Γιάννης ο Browning ξέρει topic.
Θελει να πει οτι θα σκορπαει τα σκαγια και δε θα τρυπαει καλητερα απο το χρεπι που αγωρασε αχαχαχαχα

Ευτυχώς που δεν ρίχνουμε με τέτοια διαστημικά όπλα διότι μπορεί να ανοίγαμε καμιά τρύπα στον διαστημικό σταθμό και να μας κυνηγούσε η NASA.
Από την συχνότητα δε, που τα βλέπω σε χέρια κυνηγών και από τα λεγόμενά σας φαίνεται να αξίζουν την φήμη και τα λεφτά τους :)
Ολοι αυτοι λογηκα στο δευτερο κρατιρα σελινης αριστερα κανουν καρτερι γιατι εδω κατω ολοι μπενελλι εχουν εγω αυτα βλεπω εδω στην επαρχια μονο τζον ντιρ τρακτερ και κανα μαστανγκ αν δουμε γουσταρουμε αμα ερθει κανεις με αμερικανικο οπλο λεμε θα χαλασε το καλο και πηρε του παππου του αχαχαχαχαχα

Θελει να πει οτι θα σκορπαει τα σκαγια και δε θα τρυπαει καλητερα απο το χρεπι που αγωρασε αχαχαχαχα
Το χρέπι έχει προσωπικότητα φίλε ... αντιπαθεί το χαρτί ... δεν έχει βρε παιδί μου κίνητρο να αποδώσει σε χαρτί ...
Μόνο στα θηράματα αποδίδει.

Εξάλλου αν σκοτώνει, τι να το κάνεις το χαρτί όπως λένε και οι ειδικοί :)

Βασίλη τι ψάχνεις και δε βρίσκεις να σε ικανοποιεί στη μ2 για πες μου τι φυσίγγι θέλεις για ποιο θήραμα?

Όνειρο δεν είναι τόλμη θέλει γιατί εκεί που είναι να πάρεις αμαξάκι με 25000€ υβριδικό παίρνεις με 10000€ μεταχειρο και μια κόσμι .Τι πιστεύεις ότι θα ευχαριστηθείς καλύτερα και τι καλύτερο να αφήσεις κληρονομιά ένα τέτοιο όπλο .Απλα δεν έχω τώρα ούτε γάιδαρο να αγοράσω επομένως η τόλμη παραμένει με τη μορφή ονείρου.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-747894441.jpeg

Βασίλη τι ψάχνεις και δε βρίσκεις να σε ικανοποιεί στη μ2 για πες μου τι φυσίγγι θέλεις για ποιο θήραμα?
Άστο βρε Γιάννη πλάκα κάνουμε ... μια χαρά είναι το όπλο ...

Αν μπορείς όμως να με βοηθήσεις θέλω #4 εμπορικό με διβασική και μόνιμα >90% συγκέντρωση με Full στα 36μ με γόμωση >=36γρ, για μη υψοφοβικά πρασίνια.
Αυτό είναι που μου λείπει ... και το μοναδικό που ψάχνω.

Το χρέπι έχει προσωπικότητα φίλε ... αντιπαθεί το χαρτί ... δεν έχει βρε παιδί μου κίνητρο να αποδώσει σε χαρτί ...
Μόνο στα θηράματα αποδίδει.

Εξάλλου αν σκοτώνει, τι να το κάνεις το χαρτί όπως λένε και οι ειδικοί :)
Το χαρτι ειναι για αλλα κολπα που να ξερεις εσυ μες τις λασπες και τα βρομοκαπρια αχαχαχαχαχαχ

Αν μπορείς όμως να με βοηθήσεις θέλω #4 εμπορικό με διβασική και μόνιμα >90% συγκέντρωση με Full στα 36μ με γόμωση >=36γρ, για μη υψοφοβικά πρασίνια.
Το θες για φασσα στα ψιλα ελλατα κορυφες αχαχαχαχαχ παρε ενα βαρυ ξερις εσυ αχαχχααχαχ

Βασίλη τα λέω σε εσένα να τα διαβάζουν και οι υπόλοιποι.
Τέτοιο εμπορικό δεν πρόκειται να βρεις. :)

Status
Not open for further replies.
Back