Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!Επειδή συνήθως σε αυτά τα σημεία μπαίνει locktite...... ζέστανε το λίγο με ένα θερμοπιστολο ή πιστολάκι μαλλιών.....θα ξεβιδωθει ποιο εύκολα ζεστό....
Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!Επειδή συνήθως σε αυτά τα σημεία μπαίνει locktite...... ζέστανε το λίγο με ένα θερμοπιστολο ή πιστολάκι μαλλιών.....θα ξεβιδωθει ποιο εύκολα ζεστό....
Σκοπευτικά σε λειοκανο πρέπει να έχουν μόνο αυτά που προορίζονται για να ρίχνουν μονοβολα..... Όλα τα υπόλοιπα που ρίχνουν σκάγια και ψήφους δεν χρειάζονται σκοπευτικά (κλισιοσκοπιο και ακίδα). Οι δύο ακίδες χρησιμεύουν μόνο για να δείχνουν ότι έχουμε επωμισει σωστά και βρίσκονται οι δύο ακίδες στην ίδια ευθεία και όχι υπο γωνία μεταξύ τους.....σε βολές με λειοκανο και σκάγια όπως πολύ σωστά είπε ο Alex37..... πρέπει να μην κοιτάμε ακίδα....τα μάτια μας εστιάζουν στο στόχο και η ακίδα φαίνεται θολά για να μας δείχνει το στόμιο της κάνης σε σχέση με τον κινούμενο στόχο.... πουλί ή τριχωτό.... Αν για κάποιο λόγο πρέπει να ρίξουμε σε ακίνητο στόχο και το όπλο μας έχει δύο ακίδες θα πρέπει να ευθυγραμμίζονται μεταξύ τους και ανάλογα τις κλίσεις του κοντακιου να τοποθετηθεί η κορυφή της μπροστά ακίδας στο κέντρο ή στη βάση του στόχου.....Όποιος βλέπει τα σκοπευτικά στο λειοκανο κατά την σκόπευση πρέπει να το κοιτάξει...
Αυτο είπα pointerman μουυυυυυυυ..... Για τις μακρινες....που πρέπει υποχρεωτικά να σημαδέψεις ακριβως πανω στο θηραμα... Ευγε...Σε τουφέκια που χρησιμοποιούνται κυρίως σε ενστικτωδεις βολές..... μπεκάτσα, περπατητο σε τσίχλες και μπηχτες τουφεκιές χρειάζεται το έντονο στόχαστρο όπως η οπτική ίνα....σε καρτερίσιες τουφεκιές.... Ρουαγιάλ, τραβέρσες και μακρινές τουφεκιές το στόχαστρο πρέπει να είναι μικρό ώστε να μην καλύπτει το στόχο....
Αυτές είναι τα λεγόμενα καντίλια-καπακια?καρτερίσιες τουφεκιές.... Ρουαγιάλ,
Άστο όπως είναι .Όταν στις επωμισεις ,το μπρος με το πίσω σχηματίζουν το 8 δείχνει ότι είσαι σωστά και δεν πλαγιαζεις το οπλο.Εδώ άλλοι πάνε και βάζουν δεύτερο σκοπευτικό και εσύ θέλεις να το βγάλεις; Απλώς αγνοησε το.Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!
με τον κινούμενο στόχο.... πουλί ή τριχωτό....
Χαχαχα εχω διαφορετικη φαγούρα από τους αλλους γιαυτο.Άστο όπως είναι .Όταν στις επωμισεις ,το μπρος με το πίσω σχηματίζουν το 8 δείχνει ότι είσαι σωστά και δεν πλαγιαζεις το οπλο.Εδώ άλλοι πάνε και βάζουν δεύτερο σκοπευτικό και εσύ θέλεις να το βγάλεις; Απλώς αγνοησε το.
Τί σκέφτεσαι Βασίλη; Τι σε παραξενευει;
Άστο μην κάνεις καμία ζημιά, ενός κακού μύρια έπονται.Θα σε πάρει η μπάλα μετά και δεν θα σε νοιάζει γενικώς...Χαχαχα εχω διαφορετικη φαγούρα από τους αλλους γιαυτο.
Ετσι κιαλλιως δεν μπορώ να το βγάλω, χωρίς να χαλάσω κάτι, όποτε έτσι θα μείνει θέλω δε θέλω.
Έτσι και μη δοκιμάσεις θερμοπιστολο όπως αναφέρθηκε και σου γίνει η ρίγα Ες .Χαχαχα εχω διαφορετικη φαγούρα από τους αλλους γιαυτο.
Ετσι κιαλλιως δεν μπορώ να το βγάλω, χωρίς να χαλάσω κάτι, όποτε έτσι θα μείνει θέλω δε θέλω.
Ναι συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Αφού δεν ξεβιδωνει μένει έτσι…..Άστο μην κάνεις καμία ζημιά, ενός κακού μύρια έπονται.Θα σε πάρει η μπάλα μετά και δεν θα σε νοιάζει γενικώς...
Ναι φιλε έτσι θα μείνει δεν θα κάνω πείραμα, αν γινόταν να ξεβιδώσει είχε καλώς.Έτσι και μη δοκιμάσεις θερμοπιστολο όπως αναφέρθηκε και σου γίνει η ρίγα Ες .
κινούμενο στόχο.... πουλί ή τριχωτόΤί σκέφτεσαι Βασίλη; Τι σε παραξενευει;
Το υπεροπλο να το σεβομαστε το υπεροπλο...!!!Σας ευχαριστώ όλους πάντως για το ενδιαφέρον! Ας το τελειωσουμε εδω μην χαλαμε(χαλάω δηλαδή) και το benelli team
Τι ιέχχάρπιεχΤο υπεροπλο να το σεβομαστε το υπεροπλο...!!!
Μετάφραση.. Δε σε πιάνωΤι ιέχχάρπιεχ
Τι έχει HAARP έχειΜετάφραση.. Δε σε πιάνω
Με πέθανες ρε παλαβέΤι έχει HAARP έχει
Το ΥΠΕΡ-όπλο HAARP, έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για διάφορες φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες, τυφώνες, καταιγίδες και σεισμούς. Μερικοί μάλιστα δεν διστάζουν να συνδέουν το HAARP με τον Νικόλα Τέσλα και τις άγνωστες σε εμάς ανακαλύψεις του