Έγινε.....θες και τα αγκίστρια?Λεφτά φίλε δεν έχω άλλα άμα θες στην ανταλλάζω με 11 κουτιά Ρουμελιώτη 8αρια.
Έγινε.....θες και τα αγκίστρια?Λεφτά φίλε δεν έχω άλλα άμα θες στην ανταλλάζω με 11 κουτιά Ρουμελιώτη 8αρια.
Όχι τα αγκίστρια, το φλόμπερ μόνο.Έγινε.....θες και τα αγκίστρια?
Τελικα έχετε πλάκα....χαρτονακιδες είστε οι περισσότεροι.....από κυνήγι ντιπ....που λένε και στα μέρη μου τη βόρεια Ελλάδα....οι βορειο Ελλαδίτες γελάνε πολύ με αυτά που γράφουν μερικοί....
Η διαχείριση έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.Και να πεις ότι δεν του το είπα....
Το χάσαμε το γκάνι γ@μώ τα γρήγορα αντανακλαστικα της διαχείρισης.
View attachment 65038
Θέλεις παραπάνω cast; Δεξιά ή αριστερά δηλαδή;Καλημέρα σας! Μετά από αρκετό καιρό απουσίας μου, χαίρομαι που σας ξαναδιαβάζω.
Και μπαίνω γρήγορα στο ψητό, πρόσφατά απέκτησα μια diamond στην οποία παλεύω ακόμα να βρω μέτρα, ώστε να μου έρθει σωστά στα μάτια. Έχω δοκιμάσει όλες τις φλάντζες αλλά δυστυχώς ακόμα διαφωνούμε με την κυρά Διαμάντω
Με τα πολλά συμβιβάστηκα στη c-cdx αλλά και πάλι δεν το νιώθω σωστό σε σερί επομήσεων ,πρέπει ο ίδιος να διορθώσω την σκόπευση, φεύγει αριστερά η γραμμή σκόπευσης.
Υπάρχει απ την benelli φλάντζα να στρίβει το όπλο ? Η έστω αν κάποιος φίλος έχει καταφέρει να στρίψει το όπλο του με κάποιο περίεργο συνδυασμό φλατζών( c-bdx,b-c-bdx κτλ κτλ) ?
Είμαι δεξιόχειρας ,επομίζω απο δεξιά και θέλω να γυρίσω το όπλο ελάχιστα δεξιάΘέλεις παραπάνω cast; Δεξιά ή αριστερά δηλαδή;
Ακριβώς . Η M4 δεν έχει αυτορυθμιζόμενο πιστόνι και λειτουργεί με συγκεκριμένες ελαφριές γομώσεις που χρησιμοποιούν στην πρακτική σκοποβολή επειδή για αυτό φτιάχτηκε και όχι για κυνήγι. Για αυτο είναι και 4 κιλά όπλο.Αυτο ειναι το θεμα, οτι η Μ4 εχει φτιαχτει ειδικα για αυτη τη χρηση και οχι σαν κυνηγετικο.
Το κολπακι δουλεύει. Θα δεις.Ναι μίλησα κι εγώ με τον Γιάννη και μου είπε το κόλπο με τις κλιμακωτές στρώσεις χαρτοταινίας και μάλλον θα καταφύγω σε αυτη τη λύση ,απλά είπα να ρωτήσω κι εδώ μήπως βρεθεί εναλλακτική λύση ,πιο εργοστασιακή δηλαδή.
Εδώ έχει καταφέρει να φτιάχνει κεφτεδάκια χωρίς κιμά, εκεί κόλλησες?Ο Τούρκος πως στην ευχή έχει καταφέρει να ρίχνει λίγα γραμμάρια,απροβληματιστα,με 18.8 αυλό??
Ερντογανοκεφτεδες.Πατατοκεφτεδες
Ένας μάγειρας που κάποτε δούλευε σε καράβια, μου είχε πει ότι η σπεσιαλιτέ του ήταν λαγός στιφάδο χωρίς λαγό!Εδώ έχει καταφέρει να φτιάχνει κεφτεδάκια χωρίς κιμά, εκεί κόλλησες?
Τον έχω ακούστα.Ειχε λέει και ένα μπουφάν δερμάτινο που στην βροχή το έτριβε και γινόταν καπαρντίνα.Ένας μάγειρας που κάποτε δούλευε σε καράβια, μου είχε πει ότι η σπεσιαλιτέ του ήταν λαγός στιφάδο χωρίς λαγό!
Πάντα είναι ωραία να μοιράζεσαι εμπειρίες.Τον έχω ακούστα.Ειχε λέει και ένα μπουφάν δερμάτινο που στην βροχή το έτριβε και γινόταν καπαρντίνα.