10-60 νομίζω είναι καλύτερο για αυξημένες επιδόσειςΕφαγα κάμποσα μέσα έξω να το δέσω το κλείστρο αυτό το λάδι κάνει της φωτογραφίας; ;; η να βάλω 15 40 αυτοκίνητου; ;
10-60 νομίζω είναι καλύτερο για αυξημένες επιδόσειςΕφαγα κάμποσα μέσα έξω να το δέσω το κλείστρο αυτό το λάδι κάνει της φωτογραφίας; ;; η να βάλω 15 40 αυτοκίνητου; ;
Είναι classified informationΧωρίς χρυσή σκανδάλη δεν κάνεις τίποτα
Πάτησα πάνω στο ΓΝΩΡΊΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ κ δεν έβγαλε κάτι...
Μεγάλο το δίλημμα...Είναι classified information
Αρρωστο μηχανημα!!! Πολυ ομορφο !!!Άμα σε τρώει ο λωκος και η τσέπη αυτά κάνεις... Βοήθειά μου!
Ευχαριστώ!Αρρωστο μηχανημα!!! Πολυ ομορφο !!!
Να το χαρείς.πανεμορφο ειναιΆμα σε τρώει ο λωκος και η τσέπη αυτά κάνεις... Βοήθειά μου!
Σ'ευχαριστώ! Το όπλο υπήρχε, τα έξτρα έλειπανΝα το χαρείς.πανεμορφο ειναι
Η Π#υτανα η μπενελι τις καραμπινες τις φτιαχνει ετσι που σε εξαναγκαζει να αγορασεις.Άμα σε τρώει ο λωκος και η τσέπη αυτά κάνεις... Βοήθειά μου!
Πατρίδα,σα να ψήλωσε κάμποσο....Αρρωστο μηχανημα!!! Πολυ ομορφο !!!
Αφού είναι στην αναπτυξηΠατρίδα,σα να ψήλωσε κάμποσο....
θελω και εγω ενα μπενελιδι !!!!!!!Πατρίδα,σα να ψήλωσε κάμποσο....
Καλα κανεις Μια φορα ζουμε .Καλο βολιΑρρωστο μηχανημα!!! Πολυ ομορφο !!!
Κατέβασα μια φλάντζα και φαίνεται οκ. Θα δούμε! Κουμπώνει πιο σταθερά πάντωςΠατρίδα,σα να ψήλωσε κάμποσο....
10mm sporting, φαντάζομαι η ίδια είναιη ριγα απο ποιο μοντελο ειναι;..απο την cordoba ethos sport;
μαϊκ.....ποια κλιση ειχες επανω και ποια εβαλες τωρα;10mm sporting, φαντάζομαι η ίδια είναι
ΓΑΜΑΕΙ!!!! Το τουμπάνιασες! Έγινε σουπερΆμα σε τρώει ο λωκος και η τσέπη αυτά κάνεις... Βοήθειά μου!
Είχα τη b και πήγα στη c αλλά δεν το έριξα ακόμα να δω που βρίσκομαι. Με την υπερυψωμένη ράχη στο κοντάκι βλέπω μόνο στόχαστρο με τη c. Μάλιστα επειδή το στόχαστρο στο στόμιο είναι μικρότερο από αυτό που φορούσε η ίσια ρίγα τώρα η μπίλια στο μέσο μου το κρύβει σχεδόν. Θα δείξει η πράξημαϊκ.....ποια κλιση ειχες επανω και ποια εβαλες τωρα;