Τα προφυλακτικά ξέχασες!Θα ήθελα στον χώρο που υπάρχει στο κούφιο κοντάκι, η εταιρεία να προσφέρει ένα σετ φρεσκαρίσματος όπως αποσμητικό, χαρτί τουαλέτας, μωρομάντηλα, αντισηπτικό, παυσίπονα κτλ.
Τι λέτε;
Τα προφυλακτικά ξέχασες!Θα ήθελα στον χώρο που υπάρχει στο κούφιο κοντάκι, η εταιρεία να προσφέρει ένα σετ φρεσκαρίσματος όπως αποσμητικό, χαρτί τουαλέτας, μωρομάντηλα, αντισηπτικό, παυσίπονα κτλ.
Τι λέτε;
Έχεις δίκιο, τεράστια παράλειψη. Ίσως και ένα δονητή και λίγο λιπαντικό για να καλυφθεί ολόκληρη η αγορά!Τα προφυλακτικά ξέχασες!
Έχεις δίκιο, τεράστια παράλειψη. Ίσως και ένα δονητή και λίγο λιπαντικό για να καλυφθεί ολόκληρη η αγορά!
Πώς κάνεις έτσι; Δεν είναι δύσκολη η χρήση τους!
με επιασε κραμπα στο στομαχι παναθεμα σε !!!!!Έχεις δίκιο, τεράστια παράλειψη. Ίσως και ένα δονητή και λίγο λιπαντικό για να καλυφθεί ολόκληρη η αγορά!
Άμα σε τρώει ο λωκος και η τσέπη αυτά κάνεις... Βοήθειά μου!
Ευχαριστώ! Βγάζει και 8mm ναι αλλά χωρίς σκάψιμο. Γύρω στο 100ρικο... ζωή να χουμεΤουμπανο το εργαλείο!
αυτή είναι η πιο μεγάλη ριγα βγάζει και 8αρα νομίζω?
Ποσο.κανει η ριγα ?
Μιλάς εκ πείρας; Πολύ βέβαιο σε ακούω! Πλάκα εννοείται!Πώς κάνεις έτσι; Δεν είναι δύσκολη η χρήση τους!
Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο;Μιλάς εκ πείρας; Πολύ βέβαιο σε ακούω! Πλάκα εννοείται!
Ένα κατοστάρικο! Η ETHOS και η SPORT έχουν δεκάρες, οι άλλες έχουν οκτώ!.Τουμπανο το εργαλείο!
αυτή είναι η πιο μεγάλη ριγα βγάζει και 8αρα νομίζω?
Ποσο.κανει η ριγα ?
Είπαμε η benelli είναι 18αρα γκόμεναΗ Π#υτανα η μπενελι τις καραμπινες τις φτιαχνει ετσι που σε εξαναγκαζει να αγορασεις.
η μπενελι στις καραμπινες είναι εκβιασμός.
εγω πηδά μια επάνω και τώρα που κοντινέ το κοντάκι με αλλαγή πέλματος πήγα στην Α και ειχα πολλές επιτυχίες ενω οταν κατέβηκα στην C εχασα το οπλο δεν ξερω πως εγινε αυτο γιατι λενε κανονικά κατεβάζεις μιαΕίχα τη b και πήγα στη c αλλά δεν το έριξα ακόμα να δω που βρίσκομαι. Με την υπερυψωμένη ράχη στο κοντάκι βλέπω μόνο στόχαστρο με τη c. Μάλιστα επειδή το στόχαστρο στο στόμιο είναι μικρότερο από αυτό που φορούσε η ίσια ρίγα τώρα η μπίλια στο μέσο μου το κρύβει σχεδόν. Θα δείξει η πράξη
Η ομορφιά μιας μπενελι δεν είναι δώρο για τον κυνηγό,Είπαμε η benelli είναι 18αρα γκόμενα
Οικολογία σκέτη!Η ομορφιά μιας μπενελι δεν είναι δώρο για τον κυνηγό,
είναι δωροδοκία.
Καθόλου οικολογικές και άκρως επικίνδυνες.Οικολογία σκέτη!
Σε αυτό συμφωνώ .Καθόλου οικολογικές και άκρως επικίνδυνες.
η μπενελι είναι για τις καραμπινες ότι είναι η μπελουτσι για τις γυναίκες.
Αυτό Βαγγέλη,πόσο στοιχιζει περίπου;Ανοιγμα βολτεςγια thinwall true chokeView attachment 65700View attachment 65701View attachment 65702View attachment 65703