gvp9000
Banned
Τι είναι αυτό το ρημάδι το HP ?Έχω δοκιμάσει HP vs μπενελλι-μπερεττα μομπιλ κ σταθερού τσοκαρισματος.
Σε όλες τις γομωσεις σταθερά μπροστά η HP.
Τι είναι αυτό το ρημάδι το HP ?Έχω δοκιμάσει HP vs μπενελλι-μπερεττα μομπιλ κ σταθερού τσοκαρισματος.
Σε όλες τις γομωσεις σταθερά μπροστά η HP.
Ηλία ριχτοοοοοοο χαχαχαχαχαΤι είναι αυτό το ρημάδι το HP ?
Φοβάμαι που θα στο πω κ θα δακρύσειςΤι είναι αυτό το ρημάδι το HP ?
Από τα γέλια ?Φοβάμαι που θα στο πω κ θα δακρύσεις
Για πες διαφορές δηλαδή με ανοιχτό και κλειστό τσοκ με ψιλά και χοντρά ?Ηλία ριχτοοοοοοο χαχαχαχαχα
Optima hp
Άμα ακούς για high performance εσύ συγκινησαιΑπό τα γέλια ?
Πες μας για την Maxus κανένα σύντομο σχόλιο με μολύβια ...
Το έχεις μετρήσει και έχει διαφορά ?Αυτό που με εκνευρίζει στις περισσότερες καραμπίνες είναι ότι αλλάζει η αίσθηση της σκανδάλης μετά από κάποια χρήση.
Μην επέμβεις στην σκανδάλη παρά μόνο αν είναι πραγματικά και ελλατωματικά σκληρή.Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; κ αν ναι πως φτιάχνει κ με τι τρόπο μπορούμε να επέμβουμε ώστε να έρθει όσο το δυνατόν πιο κοντά με αυτές ενός δίκαννου;
με τα μέτρα παιδευομαι ακόμα όταν σφίγγω το Τσοκ πολύ...
Δεν είναι θέμα βάρους. Πατάω κ νιώθω ότι δεν έχει την ίδια αίσθηση με πριν.Στέλιο έτσι το μέτρησα ...
πρόχειρο μέτρημα ...
Μια χαρά ασφαλεστατη.Στέλιο έτσι το μέτρησα ...
πρόχειρο μέτρημα ...
Απολίπανση - στέγνωμα - νέα λίπανση με λεπτόρρευστο λαδάκι και επανέλεγχος.Δεν είναι θέμα βάρους. Πατάω κ νιώθω ότι δεν έχει την ίδια αίσθηση με πριν.
Σαν να αργεί να πέσει. Κάποιος που θα πιάσει το οπλο για πρώτη φορά ίσως να μην το καταλάβει.
Εγω που τα έχω δουλέψει αρκετά καταλαβαίνω τη διαφορά.
Δεν ξέρω αν μπορεί να φτιάξει με ένα ελατήριο ή χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν έχω ψαχτεί με το θέμα σκανδάλη
Κ εγώ το ίδιο κ γενικά όλοι από όσο ακούω...Άρη σε ότι όπλο έχω δοκιμάσει ήθελα καστ οφ. στην μαξους το μοναδικο που ηθελα καστ ον. δεν με κάλυπταν οι φλατζες, αλλά είναι ξύλινη και ήρθε εκεί που πρέπει.
Κ εγώ το ίδιο κ γενικά όλοι από όσο ακούω...
Εμενα δεν με έχεις φιλαράκι και με μπενελλι εγω θα σε ΑΓΑΠΆΩάλλοι παίρνουν δώρα ρολόγια κτλ μπιχλιμπίδια εγλμενα ξέροντας τη τρέλα μου γέροι.να ναι οι άνθρωποι μου το πρότειναν εκείνοι τ δωρο κξ εγώ απλά διαλεξα
Η ώρα η καλή φιλε και υγεία όλα τα αλλα...
Σε ευχαριστω πολυάλλοι παίρνουν δώρα ρολόγια κτλ μπιχλιμπίδια εγλμενα ξέροντας τη τρέλα μου γέροι.να ναι οι άνθρωποι μου το πρότειναν εκείνοι τ δωρο κξ εγώ απλά διαλεξα
Η ώρα η καλή φιλε και υγεία όλα τα αλλα...
Βερεττα η φρανκι θα παρει εχει καει ο ανθρωπος με τις παλιοπενελλι οριστε εμαθες τωραΛέγε ρε ... μην ντρέπεσαι
Καλόριχτο από τώρα !!!
Ελα πες το θελεις για κανενα μπαιρακταρ ετσι? Ζεστες καννες φιλε!!!302 με κάννη 76 φουλ, κούτα με το χαρτάκι της εταιρείας στην κάννη.
Αυτό το "...γίνεται λόγω χτενιού" μπορεί να αναλυθεί λίγο παραπάνω;είχα δοκιμάσει διπλές φλατζες, μονές φλατζες κτλ. πήγα σε οπλουργο και του δώσαμε παραπάνω καστ ον και λίγο πιτσ. και από τότε το έχω ευχαριστηθεί το οπλο φουλ. μου είχε πει θυμάμαι ότι αυτό γίνεται λόγω χτενιου.