Για περιμενε λιγο Δημητρο πολυ φορα πηρες κατα της benelli. δεχομαι λοιπον οτι υστερει βλητικα στα μεγαλα θηραματα εναντι των καλων αεριων.δεν θελω λοιπον να σου μιλησω καθολου για την ιταλιδα. επιτρεψε μου μια μικρη ανασκοπηση. 1977 ερχεται καινουργια απο το αμερικα REM 1100. Η ομορφια των ξυλων κ η σκοπευτικη γραμμη ηταν απο αλλο πλανητη. αρχιζει το κυνηγι ντουφεκιες φανταστικες ,τοτε ριχναμε τα ροτβαιλ τα ελληνικα. στο πρωτο κυνηγι παπι στο κοτυχι στην Ηλεια 3 μερες ακαθαριστη η κανη γεμισε κρατηρες.λαθος δικο μου,την επομενη χρονια ηρθε καινουργια κανη.λοιπον παρολο το βαρος ,ειμουνα κ 20σαρης τοτε ειχα ευχαριστηθει κυνηγια. στα 4 χρονια λοιπον αρχισανε τα οργανα. μονοκανο τρεξε βαλε λαστιχακια καινουργια ,βαλε κωνικα καινουργια κ κ κ.....το 1983 αγοραζω Α302 με τα χωνευτα τσοκακια.το οπλο ητανε πιο ελαφρυ κ πιο καθαρο.βαραγε καλα τα πρασινα μια χαρα.το μονο ασχημο ηταν τα ξυλα που ηταν σαν κομοδινο.μετα απο καμμια 25 οπλα ειναι το μονο που μετανοιωσα που τοδωσα.παμε λοιπον παρακατω.1995 αγοραζω 390 gold mallard.ο τζιμης ο ελμαλιωτης μου εβγαλε 4 για να διαλεξω ξυλα.πρωτο κυνηγι 3ημερο στη κυμη κ γινεται μονοκανο.το προσπερναω γιατι ηταν εργοστασιακη αστοχια.μπορει να συμβει κ στα καλυτερα σπιτια. δεν μου καθοταν με τιποτα κ εφυγε την επομενη σεζον.2011 λεω να ξαναπαρω ενα αεριων.με παρασυρει ο κυπριδημος κ παιρνω MAXUS 1.σαφως καλη τουφεκια κ αμαν μεσα στο γεναρη ξαφνικα μονοκανο. εχω μεγαλη εφεση στα μονοκανα.κανενας οπλουργος ουτε η αντιπροσωπεια ελυσε το προβλημα.το πουλησα 500 μονο σε ενα βοσκο που ηξερε το προβλημα. το ξερω σε κουρασα με τα μονοκανα.δεν ειναι ολα ετσι.μπορει να ετυχαν σε μενα.που θελω να καταληξω.οταν πολλοι κυνηγοι παγκοσμιως εμπιστευονται την benelli σιγουρα χωρις προβληματα ,τι να τους πεις για REM V3 η για την steelium κανη της beretta.εδω ειμαστε μια οικογενεια κ ειναι αποδεκτες ολες οι επιλογες των φιλων μας.