,καλοκαυτο τρελαραΤο deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
,καλοκαυτο τρελαραΤο deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Καλοντουφεκο αδελφέ, να σαι καλά να το χαρείς όσο δεν πάει.Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Καλορίζικο, να το χαρείς!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Καλορίζικο φιλαράκι!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Εγώ περιμένω το falcon strike τις αμέσως επόμενες μέρες.Το μόνο όπλο που πραγματικά κάνει δουλειά στης πόλλες ντουφεκες είναι το kick off...ολλα τα άλλα απέχουν πολύ ...
Τι να το κάνεις;για το 3ο φυσεκι
Καλορίζικη Ευρι, να είσαι γερός να τη χαρείς!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Άχρηστο...αν δε το πάρεις το πουλί με την πρώτη δεύτερη τουφεκιά ,στη τρίτη μπορεί να το λαβωσεις .. αλλά υπήρξαν και κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις που το ήθελα..Τι να το κάνεις;
Απάντησες,μόνος σου.Άχρηστο...αν δε το πάρεις το πουλί με την πρώτη δεύτερη τουφεκιά ,στη τρίτη μπορεί να το λαβωσεις .. αλλά υπήρξαν και κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις που το ήθελα..
Καλοντουφεκο τρελιάρη μου, γερός και δυνατός να το χαρείς....Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Καλορίζικο να το χαρείς με υγειαΤο deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Μάνο παλικάρι μου, αν μπορείς οικονομικά, πάρτο και μην αφήνεις απωθημένα..... πάρε αυτό που γουστάρεις να κάνεις τη κα#€α σου....να πάρεις αυτό που γουστάρεις από την αρχή και μην συμβιβάζεσαι με κάτι που θα σου πούμε εμείς.....ο καθένας κρίνει από την εμπειρία του και τις προσωπικές επιλογές του.....εσύ θα το πληρώσεις εσύ θα το κρατάς......το να ακούσεις 5-10 γνώμες δεν είναι κακό αλλά μέχρι εκεί....Άχρηστο...αν δε το πάρεις το πουλί με την πρώτη δεύτερη τουφεκιά ,στη τρίτη μπορεί να το λαβωσεις .. αλλά υπήρξαν και κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις που το ήθελα..
Έχω είδη ποζε και πολύ καλό! Απλά ήθελα να έχω και ένα τρίτο φυσεκι μέσα ,ένα 4αρι ως τρίτο για κάποιο λαγό ή καμιά φασα. Θα δω.Απάντησες,μόνος σου.
Θα σου πρότεινα,να πάρεις ένα πλάγιο ή ποζέ, για το κυνήγι που κάνεις.
Πλάγιο.Έχω είδη ποζε και πολύ καλό! Απλά ήθελα να έχω και ένα τρίτο φυσεκι μέσα ,ένα 4αρι ως τρίτο για κάποιο λαγό ή καμιά φασα. Θα δω.
Ρεσυ,τι να το κάνω, είμαι καλυμμένος από το Verney carron, το μόνο που σκεφτόμουν για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου όπλου ήταν το θέμα της τρίτης τουφεκιας που σου δίνει η καραμπίνα. Δε μπήκα ποτέ στο τρυπακι να σκεφτώ να πάρω πλάγιο..Πλάγιο.
Γνώμη μου,δεν χρειάζεται,στα κυνήγια που κάνεις.Ρεσυ,τι να το κάνω, είμαι καλυμμένος από το Verney carron, το μόνο που σκεφτόμουν για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου όπλου ήταν το θέμα της τρίτης τουφεκιας που σου δίνει η καραμπίνα. Δε μπήκα ποτέ στο τρυπακι να σκεφτώ να πάρω πλάγιο..
Όντως,έλα όμως που μπήκε σαν ιδέα στο κεφάλι μου ..Γνώμη μου,δεν χρειάζεται,στα κυνήγια που κάνεις.
Βγάλτην !Όντως,έλα όμως που μπήκε σαν ιδέα στο κεφάλι μου ..
Ωραίο τσοκ, κάτι σαν Lm φαντάσου το σε 18,4 αυλό αφού μετράει 18,1 έξοδο στομίου... Είναι πολύ ωραίο τσοκ, αξίζει...Εχει κανείς anaconda medium σε benelli να μας πεί εντυπώσεις;