Είναι σημαντικό που είναι το κέντρο βάρους του όπλου και άλλη ανάκρουση το αυτογεμες άλλη ένα καλοφτιαγμένο δίκανοΕμένα το Verney Carron 2750 με κοκάλινο πέλμα και με φυσίγγια ότι μου έρθει, γιατί δεν μου μελάνιασε πότε τον ωμο ;
Ωτοασπιδες φοράω πάντα χρόνια τώρα μετά από οδηγία του κουφιατρουΌσοι κυνηγάτε με beneli να βάλετε ωτοασπιδες θα δείτε ότι θα νιώθετε και λιγότερο κλώτσημα μετά είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα αυθυποβολή θα ακούς λιγότερο από τον ήδη αυξημένο θόρυβο και θα νιώθεις συνολικά ποιο άνετα δεν θα σκέφτεσαι το μπαμ γιατί όντως η μπενελι θέλει κομφορντ
Αρα στο 18,35 περιπου 4 αστρα, χμμμ λίγο ανοικτό για μπασίματα κλπ...Ωραίο τσοκ, κάτι σαν Lm φαντάσου το σε 18,4 αυλό αφού μετράει 18,1 έξοδο στομίου... Είναι πολύ ωραίο τσοκ, αξίζει...
Εγώ τις φόρεσα κι ενώ το χειμώνα τις είχα συνηθίσει, την τελευταία φορα που πήγα που δεν είχε και τίποτα τις έβγαλα γιατί είχαν ένα θορυβο γενικά, όταν τις έβγαλα σαν να ηρέμησα...Όσοι κυνηγάτε με beneli να βάλετε ωτοασπιδες θα δείτε ότι θα νιώθετε και λιγότερο κλώτσημα μετά είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα αυθυποβολή θα ακούς λιγότερο από τον ήδη αυξημένο θόρυβο και θα νιώθεις συνολικά ποιο άνετα δεν θα σκέφτεσαι το μπαμ γιατί όντως η μπενελι θέλει κομφορντ
Καλορίζικη, καλές τουφεκιές!Κύριοι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.την υγεία μας να έχουμε να τα χαιρομαστε
Για μπασιματα είναι λίγο ανοιχτό ναι....Αρα στο 18,35 περιπου 4 αστρα, χμμμ λίγο ανοικτό για μπασίματα κλπ...
Καλοντούφεκο το καινούριο όπλο και να χαίρεσαι το όνομα.Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Φίλε εύχομαι να βγάλεις γούστα με το καινούργιο τουφέκι...δε πιστεύω σε κάνα δυο χρόνια να αλλάξεις όνομα σε monobaikal ;;; Άντε ντουφεκατο να μας πεις απόψεις!!Κύριοι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.την υγεία μας να έχουμε να τα χαιρομαστε
Να το χαρείς φιλαράκι!!Κύριοι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.την υγεία μας να έχουμε να τα χαιρομαστε
Στην centro το έχω και είναι φανταστικό, πολύ ωραίο τσοκ με καθαρά σκοτώματα. Δοκιμασμένο αρκετά σε φάσσα και μπασίματα τσίχλας. Στην διαμάντω πήρα το long και δεν τα βρήκαμε καθόλου, δεν μ άρεσε, μάλλον θέλει άλλες προσκοπεύσεις και ρίχνω στο γάμο του καραγκιόζηΕχει κανείς anaconda medium σε benelli να μας πεί εντυπώσεις;
Καλοριχτη να την χαρεις ΕυριΤο deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Ευχαριστώ φιλαράκι μουΚαλοριχτη να την χαρεις Ευρι
Γιατί άρχισε ο ένας monoetsi ο άλλος monogiouvetsi ε άντε γεια ρεΝα το χαρείς φιλαράκι!!
Γιατί αφαιρεσες το "mono"μωρη πουλαδα??
Ευχαριστώ πολυΚαλοντούφεκο το καινούριο όπλο και να χαίρεσαι το όνομα.
Αυτό ακριβώς! Μεγάλο ατου στην σκόπευση και την επώμισηπαντως μάγκες τ όπλο στο χέρι τρομερή αίσθηση.ειναι αερας
Καλως ήρθες στον κόσμο της Benelli. Και που να έπαιρνες και Raffaello.παντως μάγκες τ όπλο στο χέρι τρομερή αίσθηση.ειναι αερας