Benelli Team

Ηλία, προσπάθησε του χρόνου το Bell εκεί που χρησιμοποιείς το 4*. Θα έχεις την ίδια επιτυχία με καλύτερα αποτελέσματα στα πολύ κοντινά. Μετά από χιλιάδες φυσίγγια σε τσιχλά περπατητό και πολλές δοκιμές, έχω καταλήξει σε αυτό το συνδιασμο. Φυσικά, εγώ χρησιμοποιώ το 18,4 με φτιαγμένο κώνο 5-5,5 πόντους.
Τόλη καλησπέρα, το bell όπως έγραψα πιο πάνω το πηρα κυρίως για τα παπιά στο σούρουπο, έτυχε όμως να το βάλω σε φασσες που εγλυφαν τα δεντρα σε πυκνό μερος και τα έβλεπα εντελώς στιγμιαία οπότε με βολεψε για εκει, έτυχε να το ρίξω και σε πουλια μέχρι 30 μέτρα και πεφταν ολα στεγνά με 4-5 σκάγια, εκανα το λάθος όμως να μην το δοκιμάσω σε χαρτόνι οπότε είχα στο νου μου οτι ηταν τυχαία περιστατικά αυτές οι αποστάσεις. Πρέπει να κάτσω να δοκιμάσω ολα τα τσοκ σε χαρτόνι για να εχω μια γενική εικόνα, αλλα μεχρι στιγμής το 4ρι έχει αποδειχθεί δρεπάνι!

Τόλη καλησπέρα, το bell όπως έγραψα πιο πάνω το πηρα κυρίως για τα παπιά στο σούρουπο, έτυχε όμως να το βάλω σε φασσες που εγλυφαν τα δεντρα σε πυκνό μερος και τα έβλεπα εντελώς στιγμιαία οπότε με βολεψε για εκει, έτυχε να το ρίξω και σε πουλια μέχρι 30 μέτρα και πεφταν ολα στεγνά με 4-5 σκάγια, εκανα το λάθος όμως να μην το δοκιμάσω σε χαρτόνι οπότε είχα στο νου μου οτι ηταν τυχαία περιστατικά αυτές οι αποστάσεις. Πρέπει να κάτσω να δοκιμάσω ολα τα τσοκ σε χαρτόνι για να εχω μια γενική εικόνα, αλλα μεχρι στιγμής το 4ρι έχει αποδειχθεί δρεπάνι!
Σαν πρώτη κάτοχος super sport 4 στη οικογένεια εγώ ο πατέρας και δύο ξάδελφια μετά από κυριολεκτικά πάρα πολλά φυσίγγια και εργοστασίου και ιδιογομωση σε διάφορα θηράματα το 4* στο συγκεκριμένο όπλο είναι ίσως το καλύτερο του τσοκ όπως και το 1* αλλά από 5 νουμ και κάτω σκότωναν κυριολεκτικά εκεί που δεν έπρεπε κανονικά, επανειλημμένα.Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τα υποστηρίξεις και να το πιστεύεις.

Στο χαρτόνι δεν θα σε ευχαριστήσει πολύ αυτό που θα δεις, οπως κ εμένα άλλωστε με πολλούς τύπους φυσιγγίων, εκτός αν το ρίξεις στα 15-20μ.....αλλά οπως έχουμε πει χιλιάδες φορές άλλο το δυσδιάστατο χαρτόνι άλλο το τρισδιάστατο θήραμα. Και φυσικά μιλάω για τσίχλα με 9αρια 32 γραμ....το τσοκ αυτό θέλει σκάγια για να γεμίσει την ροζέτα....βέβαια Αφρική με 7,5 28γραμ ...σε τρυγόνια κ rock pigeons τα πήγαινα ακοπα....αλλά κοντά...30 μέτρα δύσκολα

Back