Καλοπουλητο φιλε.Beretta A302
Κάννη 71cm *
Αυλός 18,6
Σαν καινούργιο...
Μόνο για τα μέλη του hunterslife 400€View attachment 84471View attachment 84472
αμα ερθης ξανα στην σερρες για τσιχλα φιλεμου με τον κοστασ bak θα βρης τετεια καραμπινα 18,6,,,Τρεις περάσαν από τα χέρια μου, οι δύο ήσαν 18.3 εκ των οποίων έχω την μία, και η άλλη 18.4. 18.6? Πρώτη φορά το ακούω!.
Το πρώτο μου αυτογεμες που καθιέρωσε τη Μπερέτα στο κόσμο.Ωραιο και με σωστό αυλό.Καλοπουλητη φίλεBeretta A302
Κάννη 71cm *
Αυλός 18,6
Σαν καινούργιο...
Μόνο για τα μέλη του hunterslife 400€View attachment 84471View attachment 84472
Άν μπορεί να ανοιχτεί σε οπλουργό σε μισό (***) θα είναι καλύτερα σαφώς.Το μόνο αρνητικό κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα είναι το σταθερό full choke.
Λεπτού τοιχώματος και σπειρωματος μπαίνουν κατά 99,9%!Άν μπορεί να ανοιχτεί σε οπλουργό σε μισό (***) θα είναι καλύτερα σαφώς.
Πόσω μάλλον άν μπορούν να κοπούν σπειρώματα εσωτερικά και να μπούν τσόκ λεπτού τοιχώματος ή κανονικά - εκεί θα κάνει για τα πάντα.
Πολύ καλό που επιβεβαιωμένα παρέχεται αυτή η δυνατότητα !Λεπτού τοιχώματος και σπειρωματος μπαίνουν κατά 99,9%!
Το λέω ως κάτοχος...
Το θέμα είναι το κόστος που μπορεί να πλησιάσει την τιμή απόκτησης(εργασία και αγορά των τσοκς).
Προσωπικά,αν πήγαινα στην διεύρυνση του υπάρχοντος,θα την έκανα 4/10.Πολύ καλό που επιβεβαιωμένα παρέχεται αυτή η δυνατότητα !
Εναπόκειται στον ευτυχή κάτοχο το τι θα πράξει.
Και το μισό τσόκ πιστεύω είναι μια καλή εναλλακτική άν θέλουμε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά.
Κι εγώ κάπως έτσι θα έκανα. Σιγοψήνομαι για απόκτηση ενός old time classic, έτσι για τη διατήρηση της ιστορίας και αν το βρώ σε full θα το ανοίξω σε mod - lm - ic. Όπως θα βγαίνει του @vagosbenelli με τα κοπτικά του.Προσωπικά,αν πήγαινα στην διεύρυνση του υπάρχοντος,θα την έκανα 4/10.
Μετά "παίζεις"με τα φυσίγγια...
Old time classic είναι και η 1100!Κι εγώ κάπως έτσι θα έκανα. Σιγοψήνομαι για απόκτηση ενός old time classic, έτσι για τη διατήρηση της ιστορίας και αν το βρώ σε full θα το ανοίξω σε mod - lm - ic. Όπως θα βγαίνει του @vagosbenelli με τα κοπτικά του.
1100, franchi 48 al, beretta A30.., auto 5, benelli sl 80. Όλα τα παραπάνω αξίζουν να κοσμούν οπλοβαστους.Old time classic είναι και η 1100!