Beretta A302

Status
Not open for further replies.
Τρεις περάσαν από τα χέρια μου, οι δύο ήσαν 18.3 εκ των οποίων έχω την μία, και η άλλη 18.4. 18.6? Πρώτη φορά το ακούω!.
αμα ερθης ξανα στην σερρες για τσιχλα φιλεμου με τον κοστασ bak θα βρης τετεια καραμπινα 18,6,,, .yel..yel.

Beretta A302
Κάννη 71cm *
Αυλός 18,6
Σαν καινούργιο...
Μόνο για τα μέλη του hunterslife 400€View attachment 84471View attachment 84472
Το πρώτο μου αυτογεμες που καθιέρωσε τη Μπερέτα στο κόσμο.Ωραιο και με σωστό αυλό.Καλοπουλητη φίλε

Το μόνο αρνητικό κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα είναι το σταθερό full choke.
Άν μπορεί να ανοιχτεί σε οπλουργό σε μισό (***) θα είναι καλύτερα σαφώς.

Πόσω μάλλον άν μπορούν να κοπούν σπειρώματα εσωτερικά και να μπούν τσόκ λεπτού τοιχώματος ή κανονικά - εκεί θα κάνει για τα πάντα.

Άν μπορεί να ανοιχτεί σε οπλουργό σε μισό (***) θα είναι καλύτερα σαφώς.

Πόσω μάλλον άν μπορούν να κοπούν σπειρώματα εσωτερικά και να μπούν τσόκ λεπτού τοιχώματος ή κανονικά - εκεί θα κάνει για τα πάντα.
Λεπτού τοιχώματος και σπειρωματος μπαίνουν κατά 99,9%!
Το λέω ως κάτοχος...
Το θέμα είναι το κόστος που μπορεί να πλησιάσει την τιμή απόκτησης(εργασία και αγορά των τσοκς).

Λεπτού τοιχώματος και σπειρωματος μπαίνουν κατά 99,9%!
Το λέω ως κάτοχος...
Το θέμα είναι το κόστος που μπορεί να πλησιάσει την τιμή απόκτησης(εργασία και αγορά των τσοκς).
Πολύ καλό που επιβεβαιωμένα παρέχεται αυτή η δυνατότητα !

Εναπόκειται στον ευτυχή κάτοχο το τι θα πράξει.

Και το μισό τσόκ πιστεύω είναι μια καλή εναλλακτική άν θέλουμε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά.

Πολύ καλό που επιβεβαιωμένα παρέχεται αυτή η δυνατότητα !

Εναπόκειται στον ευτυχή κάτοχο το τι θα πράξει.

Και το μισό τσόκ πιστεύω είναι μια καλή εναλλακτική άν θέλουμε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά.
Προσωπικά,αν πήγαινα στην διεύρυνση του υπάρχοντος,θα την έκανα 4/10.🙂
Μετά "παίζεις"με τα φυσίγγια...

Προσωπικά,αν πήγαινα στην διεύρυνση του υπάρχοντος,θα την έκανα 4/10.🙂
Μετά "παίζεις"με τα φυσίγγια...
Κι εγώ κάπως έτσι θα έκανα. Σιγοψήνομαι για απόκτηση ενός old time classic, έτσι για τη διατήρηση της ιστορίας και αν το βρώ σε full θα το ανοίξω σε mod - lm - ic. Όπως θα βγαίνει του @vagosbenelli με τα κοπτικά του.

Όλα γίνονται και όλα συνηθίζονται, εγώ έριχνα με την 303 2* σταθερό και οι καρπώσεις ίδιες με τώρα ήταν, όταν ήθελα πολύ κοντινές έβαζα διασποράς, παίζεις με τα φυσίγγια και δεν ασχολείσαι με το να φτιάξεις την κάννη με τσόκ κατα τη γνώμη μου.

Κι εγώ κάπως έτσι θα έκανα. Σιγοψήνομαι για απόκτηση ενός old time classic, έτσι για τη διατήρηση της ιστορίας και αν το βρώ σε full θα το ανοίξω σε mod - lm - ic. Όπως θα βγαίνει του @vagosbenelli με τα κοπτικά του.
Old time classic είναι και η 1100!

Status
Not open for further replies.
Back