Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω κάνει εγω τέτοια επέμβαση στον Κώστα Λιάκο στην auto 5 μου.
Θα συμφωνήσω με τον Στέλιο στο σημείο αυτό: "Αν μια κάννη έχει πολύ σφιχτό τσοκάρισμα που μας προβληματίζει, και δεν θέλουμε να παίζουμε με διάφορα φυσίγγια, θεωρώ καλύτερη λύση να ανοίξουμε το τσοκάρισμα σε κάτι πιο ανοιχτό, εγώ θάλεγα 3*** (0,5) που κάνει για όλα, ή έστω 4****, ανάλογα και με τα κυνήγια που κάνουμε".
Εγώ βέβαια έβαλα εναλλασόμενα τσοκάκια thinwall της colonial, γιατί ήθελα περισσότερες επιλογές,αλλά εχω μόνιμα πάνω το skeet (κάτι ανάμεσα σε 4 και 5 άστρα) και με αυτό θα μείνω για τα κυνήγια που κάνω.
Υπάρχει μια διαφορά στα χρήματα της τάξης των 100€ περίπου,στο να σου ανοίξει λίγο σε ότι τσοκάρισμα θες την κάνη,σε σταθερό πάλι,από το να σου φτιάξει σπείρωμα και να σου βάλει εναλλασόμενα.
Καλύτερα για μένα είναι να παραμείνεις σε σταθερό,αλλά να το ανοίξεις λίγο σε τρία ή τέσσερα,εσύ θα το κρίνεις αυτό.Όχι ότι και ο άλλος τρόπος θα έχεις πρόβλημα,εκτός της οικονομικής επιβάρυνσης, διότι ο Κώστας είναι κορυφή και αν δεν γίνεται κάτι ή εαν δεν είναι κάτι σωστό για το όπλο σου,θα στο πεί στα ίσα.
Ότι άλλο θες,στείλε μου π.μ...

αναλογα με τον αυλο της κανης επιλεγεις το τςοκ και οχι με αυτα που γραφουν.Στη δικη μου κανη το φουλ αποδιδει σαν δυαρι και το τριαρι σαν τεσσαρι.ΑΥτο συμβαινει γιατι τα THIN WALL εχουν ξεκινημα 18.5
Η η δικιά μ που έχει 18,4 αυλο πως θα πρέπει να κινηθώ στα thin wall για να έχω τσοκ 3* ή 4*???

Η η δικιά μ που έχει 18,4 αυλο πως θα πρέπει να κινηθώ στα thin wall για να έχω τσοκ 3* ή 4*???
Καλύπτεσαι απο τις διαστασεις που βγαινουν τα συγκεκριμενα chokes.
Ειναι πολυ μικρη η διαφορά 18.4 με 18.5.
Θα πάρεις τις αντιστοιχες ονομαστικες διαστασεις.
Η διαφορα σου θα ειναι 1/10 πιο ανοιχτα στο ονομαστικο.
Σε αποδοση,θα εχεις αυτο που ζητας.

Ότι σου πεί ο οπλουργός φίλε μου. Εγώ δεν ρώτησα και εχουμε ίδιο αυλό και στα δυο όπλα μου μπερέτα και μπράουνιγκ.
Για ρώτα από περιέργια και γράψτο εδώ....θα ρώταγα εγώ,αλλά με ξέρει, χαχα.

Ότι σου πεί ο οπλουργός φίλε μου. Εγώ δεν ρώτησα και εχουμε ίδιο αυλό και στα δυο όπλα μου μπερέτα και μπράουνιγκ.
Για ρώτα από περιέργια και γράψτο εδώ....θα ρώταγα εγώ,αλλά με ξέρει, χαχα.
Ok....θα το γράψω για να υπάρχει κ σαν γνώση για τους υπόλοιπους!!

Πόσο θα κοστολογούσατε σαν μια τίμια τιμή για πωλητή -αγοραστή, ένα Beretta Silver Pigeon V; Κάννες 67cm, magnum, ταρταρουγα, excelsior steel aloyed, αυλοί 18,4.
Από κατάσταση σε κρίσιμα σημεία εξαιρετικό. Ίσως κάποιες ελάχιστες γρατζουνιες στο βερνίκι του κοντακιού.
Εγώ λέω ότι 1.700€ είναι τίμια τιμή. Τι λέτε;

Πόσο θα κοστολογούσατε σαν μια τίμια τιμή για πωλητή -αγοραστή, ένα Beretta Silver Pigeon V; Κάννες 67cm, magnum, ταρταρουγα, exelcior steel aloyed, αυλοί 18,4.
Από κατάσταση σε κρίσιμα σημεία εξαιρετικό. Ίσως κάποιες ελάχιστες γρατζουνιες στο βερνίκι του κοντακιού.
Τουφεκος Γιώργη .asking.το χει ένας φίλος σε δισκάνδαλο απο τα πθο "ζωντανά" αν οχι το πιο ζωντανο απο οσα εχω πιασει σε ζυγισμα αυτο και το grand becassier που ειχα.το χε αγοαρσει 3300 τοτε δε νομιζω να υπάρχουν πλέον τέτοια Beretta θα το χτυπήσεις;απάνω του!!

Πόσο θα κοστολογούσατε σαν μια τίμια τιμή για πωλητή -αγοραστή, ένα Beretta Silver Pigeon V; Κάννες 67cm, magnum, ταρταρουγα, exelcior steel aloyed, αυλοί 18,4.
Ειναι απ τα τελευταια ποιοτικά πραγματικα beretta.τοτε είχα πάρει το 3 και αυτο όντως εκανε κοντα 4.
1700 ειναι καλα αν ειναι όντως σε καλη κατασταση

Πόσο θα κοστολογούσατε σαν μια τίμια τιμή για πωλητή -αγοραστή, ένα Beretta Silver Pigeon V; Κάννες 67cm, magnum, ταρταρουγα, excelsior steel aloyed, αυλοί 18,4.
Η τιμή είναι τίμια αν και όπως το βλέπω η ταρταρουγα έχει ξεθωριάσει. Σίγουρα όμως είναι αρκετά ποιοτικό όπλο.

Status
Not open for further replies.
Back