Τα δικά τηςΠαιδιά σε 391 urica 1 με 18,6 αυλό τι τσοκακι προτείνετε κυρίως για τσίχλα αλλά και μπεκάτσα τρυγονι
Τα δικά τηςΠαιδιά σε 391 urica 1 με 18,6 αυλό τι τσοκακι προτείνετε κυρίως για τσίχλα αλλά και μπεκάτσα τρυγονι
Είσαι απόλυτος Ευριπίδη ε;Τα δικά της
Θα στο πω απλα επειδή εχω δοκιμάσει πολλα τσοκ στη συγκεκριμενη.μονο για πάπια θελεις συγκεκριμενο τσοκ.με τον κύλινδρο της τουφεκας ως τα 30 μετρα ευκολα.το 4αρι σε καλύπτει ως τα 40.το 3αρι της τα εχει τα 45 και για αποστάσεις κοντα στα 55 το φουλ.αν θες τουφεκιες πανω απ τα 55 πάρε κατι καλο after market.Φερε το κοντακι ακριβώς απανω σου και αυτα που σου εγραψα ισχύουν στη συγκεκριμένη μπερεταΕίσαι απόλυτος Ευριπίδη ε;
Ισχύουν τα ίδια για την beretta 391 teknys ; Παλι με 18.6 αυλό και τσοκ optima plus ;Θα στο πω απλα επειδή εχω δοκιμάσει πολλα τσοκ στη συγκεκριμενη.μονο για πάπια θελεις συγκεκριμενο τσοκ.με τον κύλινδρο της τουφεκας ως τα 30 μετρα ευκολα.το 4αρι σε καλύπτει ως τα 40.το 3αρι της τα εχει τα 45 και για αποστάσεις κοντα στα 55 το φουλ.αν θες τουφεκιες πανω απ τα 55 πάρε κατι καλο after market.Φερε το κοντακι ακριβώς απανω σου και αυτα που σου εγραψα ισχύουν στη συγκεκριμένη μπερετα
Εννοειται.επειδή παραπανω εκανα ενα λαθος οι δοκιμές που εχω κανει με την 391 ειναι στις βλητικές δοκιμές σελ.120.δειτε τις κατανομές του 3αριου optima plus στα 36 μετρα και θα καταλαβετε γιατι λέω οτι το 3αρι τα εχει τα 45.οταν τις δείτε θελω γνωμεςΙσχύουν τα ίδια για την beretta 391 teknys ; Παλι με 18.6 αυλό και τσοκ optima plus ;
Η γνωμη η δικη μου για τις μπερετες το 2** τσοκ ειναι το καλυτερο.
Αν ειναι με optima κανει μην το σκεφτεσαι ουτε λεπτο.αν δεν ειναι βρες αλλη 391 με optima κανη.καινουργιο μοντελο μπερετα οχι.αμεσως μετα 302 ή 303Καλησπερα σε ολα τα μελη!
Μεσα στις επομενες μερες θα προβω στην αγορα μιας καραμπινας μαρκας Beretta!To οπλο το οποιο εχω άχτι να αγοράσω εδω και χρονια, ειναι η BERETTA STONECOAT TEKNYS GOLD (αυτη με το πρασινο δακρυ) και το βρισκω μεταχειρισμενο σε παρα πολυ καλη κατασταση...
Το θεμα μου, ομως ειναι οτι οσο περνουν η μερες και ερχεται η μερα της αγορας, με πιανει ενα αγχος, για το αν κανω σωστη επιλογη και για το αν θα ηταν καλυτερο να εξετασω και την αγορα καποιου πιο καινουργιο μοντελου Beretta και ισως και καποιου οπλου το οποιο θα το αγορασω καινουργιο απο καταστημα.
Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 1100 ευρω(πληροφοριακα).
Σας παρακαλω λοιπον, να με συμβουλευσετε με τις γνωσεις σας και την εμπειρια σας!Ειμαι σε μεγαλο διλημμα και πρεπει να παρω την αποφαση...
Eυριπιδη καλησπερα!Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν η κανη ειναι optima παντως ξερω οτι εχει optima τσοκ!Τωρα αν το γεγονος οτι εχει οπτιμα τσοκ συνεπαγεται οτι εχει και οπτιμα κανη δεν το ξερω...Αν ειναι με optima κανει μην το σκεφτεσαι ουτε λεπτο.αν δεν ειναι βρες αλλη 391 με optima κανη.καινουργιο μοντελο μπερετα οχι.αμεσως μετα 302 ή 303
Τσεκαρε αν η κανη ειναι optima.αν ειναι θα το γράφει αλλιως πουλιέται εδω μεσα στο φορουμ μια ιδια μ αυτη που θες με 76 π.και ειναι σίγουρα optima.δε ξερω ομως αν εχει πουληθειEυριπιδη καλησπερα!Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν η κανη ειναι optima παντως ξερω οτι εχει optima τσοκ!Τωρα αν το γεγονος οτι εχει οπτιμα τσοκ συνεπαγεται οτι εχει και οπτιμα κανη δεν το ξερω...
Χρήστο η επιλογή σου είναι άριστη όπως λέει κι ο ΕυριEυριπιδη καλησπερα!Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν η κανη ειναι optima παντως ξερω οτι εχει optima τσοκ!Τωρα αν το γεγονος οτι εχει οπτιμα τσοκ συνεπαγεται οτι εχει και οπτιμα κανη δεν το ξερω...
Τα τσοκ ειναι σιγουρα optima αλλα δεν ξερω αν ειναι 7 ποντους...Ειναι δηλαδη σιγουρο Μακη οτι αν ειναι optima τα τσοκ ειναι και η κανη?νΧρήστο η επιλογή σου είναι άριστη όπως λέει κι ο Ευρι
τα τσοκ αν είναι optima 7ποντα τότε και η κάννη είναι
καλή τιμή είναι αλλά αυτή του φίλου είναι 850 ευρωΤα τσοκ ειναι σιγουρα optima αλλα δεν ξερω αν ειναι 7 ποντους...Ειναι δηλαδη σιγουρο Μακη οτι αν ειναι optima τα τσοκ ειναι και η κανη?ν
Την τιμη των 1100 ευρω την θεωρειτε λογικη για το συγκεκριμενο οπλο?
Πολλα ειναι για τωρα.με 1100 παιρνεις καινουργιοΤα τσοκ ειναι σιγουρα optima αλλα δεν ξερω αν ειναι 7 ποντους...Ειναι δηλαδη σιγουρο Μακη οτι αν ειναι optima τα τσοκ ειναι και η κανη?ν
Την τιμη των 1100 ευρω την θεωρειτε λογικη για το συγκεκριμενο οπλο?
Αλλάζουν πολλα σε θεμα κατανομής και απόδοσηςΓιατι τι εχουν αυτες οι οπτιμα σχετικα με τοις παλεοτερες που ηταν 18,3 ειχα οπτιμα κανη και δεν ειδα να κανει κατι που να με τρελανει με την 303 ποιο μακρια βαραγα