Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα τσοκ ειναι σιγουρα optima αλλα δεν ξερω αν ειναι 7 ποντους...Ειναι δηλαδη σιγουρο Μακη οτι αν ειναι optima τα τσοκ ειναι και η κανη?ν
Την τιμη των 1100 ευρω την θεωρειτε λογικη για το συγκεκριμενο οπλο?
Για να μην μπερδευεσαι, τα τσοκ της οπτιμα κάννης λέγονται optima plus και αναγράφεται επάνω.
Τι είναι όμως αυτό που σε αγχωνει και σου μπαίνουν ιδέες ότι μπορεί να μην είναι καλή η επιλογή σου;

Αν θες τη γνώμη μου γι αυτο το οπλο μια καλη τιμη ειναι γυρω στα 750-800 ευρω αν ειναι σε καλη κατάσταση και ο λόγος ειναι οτι εχουν βγει πολλα καινούργια μοντέλα μπερετα κι αυτό εχει παλιωσει.εδω μεταχ. Α400 και πουλιούνται φτηνότερα απ οτι σου ζητάει για την teknys

Για να μην μπερδευεσαι, τα τσοκ της οπτιμα κάννης λέγονται optima plus και αναγράφεται επάνω.
Τι είναι όμως αυτό που σε αγχωνει και σου μπαίνουν ιδέες ότι μπορεί να μην είναι καλή η επιλογή σου;
Αυτο που με εγχωνει ειναι το ενδεχομενο του να ειναι καλυτερη επιλογη η Α 400...

Αυτο που με εγχωνει ειναι το ενδεχομενο του να ειναι καλυτερη επιλογη η Α 400...

Στην ιδία ακριβώς φάση ήμουν πριν 2 χρόνια

αγορά καινούργιου με 1100 ευρώ όπως sx3 πχ, είχα βρει και 391 με 1000 ευρω,μετα μεταχειρισμένη 391 η Α400, από ότι έχω δει έκανα την καλύτερη επιλογή α400 66 πόντους κάνω όλα τα κυνήγια καλό όπλο, θανατηφόρα κάνη καλό ζύγισμα μηδέν ανάκρουση λόγο kickof ευχάριστο λόγο βάρους στο περπατητά μηδέν εμπλοκές και έχω και την επιλογή για super magnum να ποτε χρειαστει
Απλα δεν καταλαβαινωτον λογο να παρεις πιο παλια κοπης οπλο οταν μπορεις να βρεις πιο νεο μοντελο στα ιδια λεφτα
υγ τα ξυλα στην Α400 ειναι παρα πολυ ωραια οπως και η γραμμη της

αγορά καινούργιου με 1100 ευρώ όπως sx3 πχ, είχα βρει και 391 με 1000 ευρω,μετα μεταχειρισμένη 391 η Α400, από ότι έχω δει έκανα την καλύτερη επιλογή α400 66 πόντους κάνω όλα τα κυνήγια καλό όπλο, θανατηφόρα κάνη καλό ζύγισμα μηδέν ανάκρουση λόγο kickof ευχάριστο λόγο βάρους στο περπατητά μηδέν εμπλοκές και έχω και την επιλογή για super magnum να ποτε χρειαστει
Απλα δεν καταλαβαινωτον λογο να παρεις πιο παλια κοπης οπλο οταν μπορεις να βρεις πιο νεο μοντελο στα ιδια λεφτα
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχεις ένα point. Το θέμα ομως είναι ότι μιλάμε για έναν μηχανισμό που έφτασε στην 391 στο πιο εξελιγμένο σημείο του, σε βάθος χρόνου 50 ετών. Το περιστροφικο κλείστρο της 400 δεν ξέρω αν έχει περάσει ακόμα τις εξετάσεις.
Από την άλλη για να τα λέμε όλα, στην δεκαετία επάνω μου έβγαλε και μένα πρόβλημα η 391 που ελπίζω να ληθεί οριστικά με την αλλαγή της γλώσσας. Μιλάμε όμως για ακραία χρήση για μια δεκαετία, με ασταμάτητες κούτες φυσίγγια όλο τον χρόνο, λόγω μόνο περπατητού τσίχλας και σκοπευτηριου.
Πάντως αυτό που θα πρότεινα στον φίλο είναι να τις ρίξει και τις δύο αυθόρμητα στον πίνακα από τα δεκαπέντε μέτρα, με φουλ τσοκ, για να δει με πια είναι πιο κοντά στο κέντρο. Βλητικά είναι εξαιρετικές και οι δύο. Για να το εκμεταλευθει όμως αυτό στο έπακρο θα πρέπει τα σκάγια να πηγαίνουν εκεί που κοιτάει. Δυστυχώς μόνο 1-2 στους 10 ασχολούνται εξαντλητικά με αυτό.

Θα συμφωνήσω ότι με 1100 ευρώ υπάρχουν επιλογές σε καλά καινούρια όπλα ή άντε το πολύ με κανα 100 αρικο παραπάνω. Όπως και να το κάνουμε το καινούριο είναι καινούριο. Επιλογές υπάρχουν και είναι γνωστές. Για μενα είναι τσιμπημενη λίγο η τιμή. Έδωσα 1200 ευρώ πέρυσι benelli elite σε κατάσταση βιτρίνας που παρόμοια περνάει τα 2000 καινούρια. Πολύ καλό όπλο η tecknys δε λέω αλλα θα κοίταζα καινούρια.

Π.χ maxus-v3-sx4-xlr5. Και σε καμία προσφορά και Α400. Αξιόλογες όλες με καλές τουφεκιές χωρίς προβλήματα. Με 1200 ευρώ μετρητά στο χέρι παίρνεις όλες τις πιο πάνω καινούριες. Από κει και πέρα αν σου αρέσει πολύ κάτι οκ. Σεβαστό.

Last edited:
Καλησπερα σε ολα τα μελη!
Μεσα στις επομενες μερες θα προβω στην αγορα μιας καραμπινας μαρκας Beretta!To οπλο το οποιο εχω άχτι να αγοράσω εδω και χρονια, ειναι η BERETTA STONECOAT TEKNYS GOLD (αυτη με το πρασινο δακρυ) και το βρισκω μεταχειρισμενο σε παρα πολυ καλη κατασταση...
Το θεμα μου, ομως ειναι οτι οσο περνουν η μερες και ερχεται η μερα της αγορας, με πιανει ενα αγχος, για το αν κανω σωστη επιλογη και για το αν θα ηταν καλυτερο να εξετασω και την αγορα καποιου πιο καινουργιο μοντελου Beretta και ισως και καποιου οπλου το οποιο θα το αγορασω καινουργιο απο καταστημα.
Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 1100 ευρω(πληροφοριακα).
Σας παρακαλω λοιπον, να με συμβουλευσετε με τις γνωσεις σας και την εμπειρια σας!Ειμαι σε μεγαλο διλημμα και πρεπει να παρω την αποφαση...
Δεν χρειάζεται ανχος ....
Οταν μιλάμε για τις καλές μάρκες καραμπινας για μένα ( Benelli Browning Beretta Fabarm Winchester)
Όλα είναι καλά όλα χαλάνε και όλα φτιαχνουνε.
Με τα + και τα - τους

Καραμπίνα από προηγούμενα μοντέλα Μπερέτα το πολύ μέχρι 800 αξίζει άντε 850 σε κατάσταση κουτας.
Οποιο γουστάρεις να κρατάς πάρε. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος

Α400 έχουν σπάσει κάποιοι σιδηρόδρομοι για αυτό από κάποιους δεν ακούς τα καλύτερα.
Εσύ μπορεί να ρίξεις 20000 φουσεκια και να μην πάθει τίποτα .

Τώρα αν μπεις στην διαδικασία να συγκρίνεις α400 με τις οπτιμα σε σκάγια πιάσε το αυγό και κουρεφτο.

Status
Not open for further replies.
Back