Για να μην μπερδευεσαι, τα τσοκ της οπτιμα κάννης λέγονται optima plus και αναγράφεται επάνω.Τα τσοκ ειναι σιγουρα optima αλλα δεν ξερω αν ειναι 7 ποντους...Ειναι δηλαδη σιγουρο Μακη οτι αν ειναι optima τα τσοκ ειναι και η κανη?ν
Την τιμη των 1100 ευρω την θεωρειτε λογικη για το συγκεκριμενο οπλο?
Αυτο που με εγχωνει ειναι το ενδεχομενο του να ειναι καλυτερη επιλογη η Α 400...Για να μην μπερδευεσαι, τα τσοκ της οπτιμα κάννης λέγονται optima plus και αναγράφεται επάνω.
Τι είναι όμως αυτό που σε αγχωνει και σου μπαίνουν ιδέες ότι μπορεί να μην είναι καλή η επιλογή σου;
Προσωπικά θα την απεφευγα για διάφορους λογους.πιο σίγουρη επιλογή η 391 optimaΑυτο που με εγχωνει ειναι το ενδεχομενο του να ειναι καλυτερη επιλογη η Α 400...
Το μονο που με προβληματιζει ειναι η κανη...Θελω κανη 66 ποντους αποκλειστηκα.Αλλιως την ειχα αγορασει αυριο το πρωι!καλή τιμή είναι αλλά αυτή του φίλου είναι 850 ευρω
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/beretta-optima.1429/
δεκτή η επιθυμία σουΤο μονο που με προβληματιζει ειναι η κανη...Θελω κανη 66 ποντους αποκλειστηκα.Αλλιως την ειχα αγορασει αυριο το πρωι!
+1000Προσωπικά θα την απεφευγα για διάφορους λογους.πιο σίγουρη επιλογή η 391 optima
Αυτο που με εγχωνει ειναι το ενδεχομενο του να ειναι καλυτερη επιλογη η Α 400...
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχεις ένα point. Το θέμα ομως είναι ότι μιλάμε για έναν μηχανισμό που έφτασε στην 391 στο πιο εξελιγμένο σημείο του, σε βάθος χρόνου 50 ετών. Το περιστροφικο κλείστρο της 400 δεν ξέρω αν έχει περάσει ακόμα τις εξετάσεις.Στην ιδία ακριβώς φάση ήμουν πριν 2 χρόνια
αγορά καινούργιου με 1100 ευρώ όπως sx3 πχ, είχα βρει και 391 με 1000 ευρω,μετα μεταχειρισμένη 391 η Α400, από ότι έχω δει έκανα την καλύτερη επιλογή α400 66 πόντους κάνω όλα τα κυνήγια καλό όπλο, θανατηφόρα κάνη καλό ζύγισμα μηδέν ανάκρουση λόγο kickof ευχάριστο λόγο βάρους στο περπατητά μηδέν εμπλοκές και έχω και την επιλογή για super magnum να ποτε χρειαστει
Απλα δεν καταλαβαινωτον λογο να παρεις πιο παλια κοπης οπλο οταν μπορεις να βρεις πιο νεο μοντελο στα ιδια λεφτα
υγ τα ξυλα στην Α400 ειναι παρα πολυ ωραια οπως και η γραμμη της
Θα συμφωνήσω ότι με 1100 ευρώ υπάρχουν επιλογές σε καλά καινούρια όπλα ή άντε το πολύ με κανα 100 αρικο παραπάνω. Όπως και να το κάνουμε το καινούριο είναι καινούριο. Επιλογές υπάρχουν και είναι γνωστές. Για μενα είναι τσιμπημενη λίγο η τιμή. Έδωσα 1200 ευρώ πέρυσι benelli elite σε κατάσταση βιτρίνας που παρόμοια περνάει τα 2000 καινούρια. Πολύ καλό όπλο η tecknys δε λέω αλλα θα κοίταζα καινούρια.Στην ιδία ακριβώς φάση ήμουν πριν 2 χρόνια
αγορά καινούργιου με 1100 ευρώ όπως sx3 πχ, είχα βρει και 391 με 1000 ευρω,μετα μεταχειρισμένη 391 η Α400, από ότι έχω δει έκανα την καλύτερη επιλογή α400 66 πόντους κάνω όλα τα κυνήγια καλό όπλο, θανατηφόρα κάνη καλό ζύγισμα μηδέν ανάκρουση λόγο kickof ευχάριστο λόγο βάρους στο περπατητά μηδέν εμπλοκές και έχω και την επιλογή για super magnum να ποτε χρειαστει
Απλα δεν καταλαβαινωτον λογο να παρεις πιο παλια κοπης οπλο οταν μπορεις να βρεις πιο νεο μοντελο στα ιδια λεφτα
υγ τα ξυλα στην Α400 ειναι παρα πολυ ωραια οπως και η γραμμη της
Ποια;Πολύ καλό όπλο η tecknys δε λέω αλλα θα κοίταζα καινούρια.
Δεν χρειάζεται ανχος ....Καλησπερα σε ολα τα μελη!
Μεσα στις επομενες μερες θα προβω στην αγορα μιας καραμπινας μαρκας Beretta!To οπλο το οποιο εχω άχτι να αγοράσω εδω και χρονια, ειναι η BERETTA STONECOAT TEKNYS GOLD (αυτη με το πρασινο δακρυ) και το βρισκω μεταχειρισμενο σε παρα πολυ καλη κατασταση...
Το θεμα μου, ομως ειναι οτι οσο περνουν η μερες και ερχεται η μερα της αγορας, με πιανει ενα αγχος, για το αν κανω σωστη επιλογη και για το αν θα ηταν καλυτερο να εξετασω και την αγορα καποιου πιο καινουργιο μοντελου Beretta και ισως και καποιου οπλου το οποιο θα το αγορασω καινουργιο απο καταστημα.
Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 1100 ευρω(πληροφοριακα).
Σας παρακαλω λοιπον, να με συμβουλευσετε με τις γνωσεις σας και την εμπειρια σας!Ειμαι σε μεγαλο διλημμα και πρεπει να παρω την αποφαση...
Ά οκ δε διάβασα σωστα τότε. Ε αν θέλει Beretta τότε Α400 σε καμία προσφορά.sx3 maxus καλα οπλα αλλα ο φιλος ψαχνει Βερεττα