Ερώτηση....σκέφτομαι να πάρω την beretta bellmonte II την εχει κάποιος να μου πει την άποψη του?
Τοληηηη για σενα χτυπάει η καμπάνα.που εισαι ρεΕρώτηση....σκέφτομαι να πάρω την beretta bellmonte II την εχει κάποιος να μου πει την άποψη του?
Ερώτηση....σκέφτομαι να πάρω την beretta bellmonte II την εχει κάποιος να μου πει την άποψη του?
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου....ελπίζω και εγω να μείνω ευχαριστημένος με αυτό το όπλο....Καλησπέρα, αγορασα φετος το όπλο και εμεινα ευχαριστημενος. Ειναι απλό, αξιοπιστο, με καθαρό μηχανισμό και εχει τιμια βλητικη αποδωση.Ειναι ελαφρυ και εχει ωραιο ζύγισμα.δεν μου εκανε καμία εμπλκή στο κυνηγι με φυσιγγια απο 28γρ+. Μου εκανε με τα 24αρι στο σκοπευτηριο, οταν το πρωτο εριξα. Ισως οταν στρωσει, να τα ρίχνει και αυτα. στα αρνητικα του ειναι η στραβη ρηγα που δεν προσεξα οταν το αγορασα και το οβαλ στομιο. Η ευθυβολια του δεν επηξρρεαζεται, το μετρησα σε lazer και καρφωνα με τα μολυβακια τα πλαστικα ποτηρια στα 40 μετρα.Τα τσοκ του ειναι κατα 2/10 πιο ανοιχτα μιας και απευθυνονται κανονικα σε αυλο optima plus και οχι 18.4mm. Προσωπικα κυνηγησα πολυ το μαμα δυαρι με στενωση 6/10 επι του αυλου. Με κάλυψε σε αποστασεις εως τα 50 μετρα. Αν αγορασεις και μερικα aftermarket chokes αυξανεται η βλητικη απόδωση και άλλο, χωρις αυτο να σημαινει οτι τα μαμα δεν θα σε καλυψουν.εχθρος του καλού το βελτιστο...
Σου βαζω και μερικες τουφεκιες, να δεις τι μπορει να κανει αυτο το ντουφέκι..
40μ 35γρ ν 7 μαμα 6/10
32μ anaconda mid 29gr no 9
Saga Sporting no 8 1/2 35 m anaconda mid
3* mama Lambro sporting 28gr no 8 30 m περιπου
50μ 36γρ νο 5
οτι θες ρωτας
τα lampro sporting 28 gr ειναι ενα απο τα ωραια στην αγωρα αυτη την στιγμηΚαλησπέρα, αγορασα φετος το όπλο και εμεινα ευχαριστημενος. Ειναι απλό, αξιοπιστο, με καθαρό μηχανισμό και εχει τιμια βλητικη αποδωση.Ειναι ελαφρυ και εχει ωραιο ζύγισμα.δεν μου εκανε καμία εμπλκή στο κυνηγι με φυσιγγια απο 28γρ+. Μου εκανε με τα 24αρι στο σκοπευτηριο, οταν το πρωτο εριξα. Ισως οταν στρωσει, να τα ρίχνει και αυτα. στα αρνητικα του ειναι η στραβη ρηγα που δεν προσεξα οταν το αγορασα και το οβαλ στομιο. Η ευθυβολια του δεν επηξρρεαζεται, το μετρησα σε lazer και καρφωνα με τα μολυβακια τα πλαστικα ποτηρια στα 40 μετρα.Τα τσοκ του ειναι κατα 2/10 πιο ανοιχτα μιας και απευθυνονται κανονικα σε αυλο optima plus και οχι 18.4mm. Προσωπικα κυνηγησα πολυ το μαμα δυαρι με στενωση 6/10 επι του αυλου. Με κάλυψε σε αποστασεις εως τα 50 μετρα. Αν αγορασεις και μερικα aftermarket chokes αυξανεται η βλητικη απόδωση και άλλο, χωρις αυτο να σημαινει οτι τα μαμα δεν θα σε καλυψουν.εχθρος του καλού το βελτιστο...
Σου βαζω και μερικες τουφεκιες, να δεις τι μπορει να κανει αυτο το ντουφέκι..
40μ 35γρ ν 7 μαμα 6/10
32μ anaconda mid 29gr no 9
Saga Sporting no 8 1/2 35 m anaconda mid
3* mama Lambro sporting 28gr no 8 30 m περιπου
50μ 36γρ νο 5
οτι θες ρωτας
Και εμενα μου αρεσουν πολύ φίλε Σάκη! Προτειμώ βέβαια τα λίγο πιο παλιά.Αυτα απο περυσι αλλαξαν και δε ξίνησαν λίγοτα lampro sporting 28 gr ειναι ενα απο τα ωραια στην αγωρα αυτη την στιγμη
Δεν παίρνεις τίποτα άλλο; Τουλάχιστον να είναι εν γνώση σου, αφού δηλώνεις berettakias, ότι δεν έχει σχέση με Beretta!Ερώτηση....σκέφτομαι να πάρω την beretta bellmonte II την εχει κάποιος να μου πει την άποψη του?
Δεν παίρνεις τίποτα άλλο; Τουλάχιστον να είναι εν γνώση σου, αφού δηλώνεις berettakias, ότι δεν έχει σχέση με Beretta!
Θοδωρή τι κυνηγας;Αυτήν εβαλα στο μάτι και μ άρεσε και απλώς ρωτησα την άποψη κάποιου που την εχει για τα λειτουργικά θέματα αυτού του όπλου.....
απ ολα....Αλλά φέτος κυνηγησα παπια και τσιχλα....παω όμως κ για μπεκατσα κ για αγριογουρουνα απλα φετος δεν πήγα λογο δουλειαςΘοδωρή τι κυνηγας;
Aπο εμπορικα ικανοποιημενος έμεινα με alectoris duck shoot 33gr , καραμανιδης nickel series 36gr no 5, lambro sporting 28gr, και μονοβολα gualandi και brenekke.απ ολα....Αλλά φέτος κυνηγησα παπια και τσιχλα....παω όμως κ για μπεκατσα κ για αγριογουρουνα απλα φετος δεν πήγα λογο δουλειας
Εσύ τι κυνηγάς ?Aπο εμπορικα ικανοποιημενος έμεινα με alectoris duck shoot 33gr , καραμανιδης nickel series 36gr no 5, lambro sporting 28gr, και μονοβολα gualandi και brenekke.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-189
Aπο εμπορικα ικανοποιημενος έμεινα με alectoris duck shoot 33gr , καραμανιδης nickel series 36gr no 5, lambro sporting 28gr, και μονοβολα gualandi και brenekke.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-189
Εχεις π.μΕσύ τι κυνηγάς ?
Τόλη άσε τα προσωπικά μηνύματα,εδώ όλα στα φορα για την ιμιτασιονΕχεις π.μ
Να εχεις υπόψιν σου οτι το γέμισμα της αποθήκης δεν ειναι κ οτι ποιο γρηγορο κ ευκολο μιας κ θέλει παντα να τραβας το κουμπακι της απαναφορας του κλειστρου. Ασχετα απο τοσα καλα που εχει αυτο το οπλο για μενα αυτο ειναι αποτρεπτικός παραγοντας αγορας. Ειδικα οταν μιλαμε κ για κυνηγι τσιχλαςΑυτήν εβαλα στο μάτι και μ άρεσε και απλώς ρωτησα την άποψη κάποιου που την εχει για τα λειτουργικά θέματα αυτού του όπλου.....
το γνωρίζω αυτοΝα εχεις υπόψιν σου οτι το γέμισμα της αποθήκης δεν ειναι κ οτι ποιο γρηγορο κ ευκολο μιας κ θέλει παντα να τραβας το κουμπακι της απαναφορας του κλειστρου. Ασχετα απο τοσα καλα που εχει αυτο το οπλο για μενα αυτο ειναι αποτρεπτικός παραγοντας αγορας. Ειδικα οταν μιλαμε κ για κυνηγι τσιχλας
το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα τηςΤοτε εφοσον μπορείς να συμβιβαστεις με αυτό δεν έχεις κατι αλλο να δεις. Ειναι τερας αξιοπιστίας