Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ομορφο φαινεται,κι αν το συγκεκριμενο kick off "δουλευει" καλυτερα απ το παλιο...ολα καλα.Αυτο που με χαλαει ομως(πολυ..μα παρα πολυ)σ ολα τα Α400 ειναι εκεινη η μαυρη πλαστικουρα μπροστα στη πάπια...πολυ ασχημο....αν το χε σα την 391,πιο ομορφη θα ταν κατα τη γνωμη μου....:)
Δηλαδη αυτο το μονελο τι παραπανω εχει. Ομορφο ναι... Αυτο στο κοντακι ειναι... Λιγο... .hair.

Δύοφπηοθδφιυο9όχι η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η οπξοππποππππππποποπποοποοποππποππποππποππππππόόόόόόόοκόοκόόόόόοοόοποόοόοόο όόοοη γ8φφπδιότι 9
Γιάννη νομίζω πως ότι κάνεις λάθος. Εγώ πιστεύω πως είναι 8 και όχι 9 όπως γράφεις.... .big smile.

Δύοφπηοθδφιυο9όχι η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η οπξοππποππππππποποπποοποοποππποππποππποππππππόόόόόόόοκόοκόόόόόοοόοποόοόοόο όόοοη γ8φφπδιότι 9
Μιλάς με γρίφους γέροντα...sarcastic.

Ωραιοτατο!!!!:confused::eek:
Συμπερασμα....
Μην αφηνετε το κντ στην τσεπη!!!.sarcastic.

Last edited:

Λέμε να μην το σβήσουμε .sarcastic.

Δηλαδη αυτο το μονελο τι παραπανω εχει. Ομορφο ναι... Αυτο στο κοντακι ειναι... Λιγο... .hair.
Ομορφη νικελενια βαση με παραστασεις...σε μενα τουλαχιστον αρεσει αυτο το στυλ στις βασεις....μεχρι τωρα δεν ειχε καμία Α400.Το κοντακι με το kick off plus σε ξυλο θεωρω οτι κι αυτο ειναι πιο ομορφο απ το προηγουμενο kick off....εαν βεβαια θελει καποιος το kick off.Mηπως ομως πλησιαζει η ωρα για Α 401?

Ομορφη νικελενια βαση με παραστασεις...σε μενα τουλαχιστον αρεσει αυτο το στυλ στις βασεις....μεχρι τωρα δεν ειχε καμία Α400.Το κοντακι με το kick off plus σε ξυλο θεωρω οτι κι αυτο ειναι πιο ομορφο απ το προηγουμενο kick off....εαν βεβαια θελει καποιος το kick off.Mηπως ομως πλησιαζει η ωρα για Α 401?
Ξερω την αγαπη σου για τα λουσατα οπλα! Οποια αποφαση και να παρεις να βγει σε καλο. Πολλα παιζουν ρολο αλλα ειναι λιγο μυστηριο αυτο στο μεσο του κοντακιου. Λυνει κατι παραπανω?

Ξερω την αγαπη σου για τα λουσατα οπλα! Οποια αποφαση και να παρεις να βγει σε καλο. Πολλα παιζουν ρολο αλλα ειναι λιγο μυστηριο αυτο στο μεσο του κοντακιου. Λυνει κατι παραπανω?
Δεν ειπα οτι θα την αγορασω.....τωρα για το kick off plus προφανως η beretta το θεωρει καλυτερο,αποτελεσματικοτερο απ το απλο....πιστευω οτι εφεξης αυτο θα υπαρχει στα νεα beretta.....κατα τη γνωμη μου παντα.:)

εχω ριξει με το kick off και η ντουφεκια ειναι απολουση. Καμια πιεση στο ζυγωματικο σε σχεση με το αλλο συστημα που το εχει στο πισω μερος του κοντακιου

Χωρίς να έχω ρίξει με το καινούριο kick off πιστεύω κι εγώ πως η τουφέκια θα είναι απόλαυση. Είναι πολύ καλά μελετημένο το σύστημα.και πιστεύω πως είναι και το καλύτερο σύστημα μείωσης της ανακρουσης. Φαίνεται πολύ αποδοτικό κι από ότι έχω ακούσει είναι!

Χωρίς να έχω ρίξει με το καινούριο kick off πιστεύω κι εγώ πως η τουφέκια θα είναι απόλαυση. Είναι πολύ καλά μελετημένο το σύστημα.και πιστεύω πως είναι και το καλύτερο σύστημα μείωσης της ανακρουσης. Φαίνεται πολύ αποδοτικό κι από ότι έχω ακούσει είναι!
Θα την παρεις οταν με καλο ερθει?

Status
Not open for further replies.
Back