αν πας για 725 να αποφύγεις την έκδοση black edition
2 όπλα αγοράστηκαν πριν κάτι μήνες από Παιανία και τα δύο έβγαλαν πρόβλημα και επιστράφηκαν πίσω,,,το πρώτο κολλητού μου και το είχα παρουσιάσει εδώ,,,το δεύτερο φίλος φίλου μου αλλά με διαφορετικό πρόβλημα από το πρώτο του κολλητού μου,,,και τα δύο όπλα πέρασαν από τα χέρια του Γιατρού των όπλων και δεν επισκευάστηκαν,,,,πρόβλημα σκανδάλης είχε κάποιο παιδί με 725 το νικελ πριν 2 σεζόν στο σκοπευτήριο είναι και αγωνιζόμενος αλλά έχω να τον δω καιρό δεν ξέρω αν το έχει ακόμα ή το έδωσε
αντιθέτως με την σειρά 69Χ που έχουν ακουστεί διάφορα μέχρι και σπασμένη βάση μπορώ να σου πω ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αγοραστεί πάνω από 4x 692 από ανθρώπους στον κύκλο μου απροβλημάτιστα και άλλα 2x αν δεν απατώμαι 690 που τα ρίχνουν φίλες σκοπέυτριες επίσης απροβλημάτιστα με χιλιάδες φυσίγγια
από λειάνση άστο φίλε μου η μέρα με τη νύχτα ,,,αν δεις τα μηχανικά μέρη των 725 σε σχέση με των 69x είναι ξυράφια η λείανση είναι απούσα σχεδόν από παντού,,,τα beretta είναι εγγύηση
το δικό μου 692 το έχω από τέλος 2011 αρχές 2012 μετράει πάνω από 60.000 ριγμένο και αν το πάρεις να το σπάσεις ακόμα είναι βράχος,,,μετά από τόση χρήση ποτέ δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα παρά μόνο έχω αλλάξει 1 φορά τα o-rings στους εξωλκείς επειδή είχαν τετραγωνίσει
το μόνο αρνητικό σε αυτή την κατηγορία των σκοπευτικών beretta είναι τα κοντάκια που είναι άθλια σε σχέση με των browning,,,κοντάκι καλό σε beretta θα βρείς στην ακριβή σειρά τους DT