Τα muller τα σκοπευτικά δουλεύουν και αυτά καλά...αν και για μένα τα μαμά είναι εξαιρετικά!Παιδια σε Beretta 682 με optima τσοκ υπαρχει καποιος να εχει παρει τσοκ αλλης εταιρειας και να μου πει γνωμη?
Ευχαριστω
Τα muller τα σκοπευτικά δουλεύουν και αυτά καλά...αν και για μένα τα μαμά είναι εξαιρετικά!Παιδια σε Beretta 682 με optima τσοκ υπαρχει καποιος να εχει παρει τσοκ αλλης εταιρειας και να μου πει γνωμη?
Ευχαριστω
ok. ΕυχαριστωΤα muller τα σκοπευτικά δουλεύουν και αυτά καλά...αν και για μένα τα μαμά είναι εξαιρετικά!
το σκεετ ειναι απίστευτο σαν να κλέβεις εκκλησια ,μου το έδωσε μαζι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αν δεν έχεις όμως ο κύλινδρος είναι πάρα πολύ κάλος επίσης απο αφτερ μάρκετ πήρα μόνο ενα ανακοντα μιντ σε τρομερή τιμή που λόγο φρένου μου καλύπτει το κενό του 2 που δεν έχωκαλησπέρα στην ομάδα. Απέκτησα αυτές τις μέρες μια Α400 με kick off και μήκος κάννης 76 cm. το σκ που την κυνήγησα σε τσίχλες είχα πάνω στην κάννη το τζεμινι 3 άστρα το οποίο το πήρα μαζί με το όπλο.και μπορώ να πω ότι έκανε καλά σκοτώματα. θέλω να ρωτήσω όσους έχουν αυλό 18,6 τι τσοκακια χρησιμοποιούν? στο μαξους που έχω, έχω μόνιμα βιδωμένο το ανακοντα το μιντ. και σκέφτομαι να πάρω και σε αυτό το ανακοντα. άλλη μια σκέψη είναι να πάρω κάποιο τσοκ σε συσφίξει skt. τα κυνήγια που κάνω είναι τσίχλα,τρυγόνι,φασσα και παπί. και από φυσίγγια στα 2 πρώτα ρίχνω 28γρ. σας ευχαριστώ εκ το προτέρων.
έχω μόνο το 1 και το 5 από τα μαμά τσοκ. συν το τζεμινι σε 3. ποιο skt έχεις?το σκεετ ειναι απίστευτο σαν να κλέβεις εκκλησια ,μου το έδωσε μαζι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αν δεν έχεις όμως ο κύλινδρος είναι πάρα πολύ κάλος επίσης απο αφτερ μάρκετ πήρα μόνο ενα ανακοντα μιντ σε τρομερή τιμή που λόγο φρένου μου καλύπτει το κενό του 2 που δεν έχω
παρε μονο ενα ανακοντα μιντ και εισαι καλυμενος στα παντα.έχω μόνο το 1 και το 5 από τα μαμά τσοκ. συν το τζεμινι σε 3. ποιο skt έχεις?
Όχι μόνο Κώστα.η 302 που έχω όπως και η 303 ενός φίλου είναι 18,418,3 έχουν αυτές της σειράς α300
Και ένα φιλαράκι έχει 302 81 πόντους magnum full 18,5 αυλό.Όχι μόνο Κώστα.η 302 που έχω όπως και η 303 ενός φίλου είναι 18,4
Φίλε μου καλησπέρα ! Πάρε το μαμά έσω εξω 4* και θα με θυμηθείς ,δεν νομίζω ότι θα το βγάζεις εύκολα από επάνω ,είναι αυτό με το κίτρινο χρώμα .καλησπέρα στην ομάδα. Απέκτησα αυτές τις μέρες μια Α400 με kick off και μήκος κάννης 76 cm. το σκ που την κυνήγησα σε τσίχλες είχα πάνω στην κάννη το τζεμινι 3 άστρα το οποίο το πήρα μαζί με το όπλο.και μπορώ να πω ότι έκανε καλά σκοτώματα. θέλω να ρωτήσω όσους έχουν αυλό 18,6 τι τσοκακια χρησιμοποιούν? στο μαξους που έχω, έχω μόνιμα βιδωμένο το ανακοντα το μιντ. και σκέφτομαι να πάρω και σε αυτό το ανακοντα. άλλη μια σκέψη είναι να πάρω κάποιο τσοκ σε συσφίξει skt. τα κυνήγια που κάνω είναι τσίχλα,τρυγόνι,φασσα και παπί. και από φυσίγγια στα 2 πρώτα ρίχνω 28γρ. σας ευχαριστώ εκ το προτέρων.
Και το μαμά 5* είναι απλά εκπληκτικό ,με το κατάλληλο φυσιγγι θα σκουπιζεις από τα 15 μέτρα και θα έχεις σκοτωματα μέχρι και τα 35 μέτραΦίλε μου καλησπέρα ! Πάρε το μαμά έσω εξω 4* και θα με θυμηθείς ,δεν νομίζω ότι θα το βγάζεις εύκολα από επάνω ,είναι αυτό με το κίτρινο χρώμα .
Εγώ παγανα τσίχλες δεν βγάζω από επάνω το 4* που σου είπα ,έχω και το skeet ,ακόμα και στο σκοπευτήριο skeet και sporting με το 4 αρι που σου λέω ρίχνω ,το skeet δεν το έχω δουλέψει ακόμα διότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το 4Και το μαμά 5* είναι απλά εκπληκτικό ,με το κατάλληλο φυσιγγι θα σκουπιζεις από τα 15 μέτρα και θα έχεις σκοτωματα μέχρι και τα 35 μέτρα