λειτουργει με αδρανεια με το συστημα front inertia....το επανατατικο ελατηριο του κλειστρου το εχει μπροστα και οχι στο κοντακι....Ωραια η affinity αλλα γιατι να έχει το ελατήριο μπροστα...;
λειτουργει με αδρανεια με το συστημα front inertia....το επανατατικο ελατηριο του κλειστρου το εχει μπροστα και οχι στο κοντακι....Ωραια η affinity αλλα γιατι να έχει το ελατήριο μπροστα...;
Καθολου γιατί η αποθήκη είναι ατσάλιΦανταζομαι οτι μακροχρόνια θα εχει φθορες στην αποθήκη απο την τριβή
Λοιπόν όπως είπαμε έγιναν κάποιες δοκιμές σήμερα με την 350.ξεκινησα 8 και κάτι το πρωί με ελαφρύ βοριαδακι και ψιλοκρύο.μερικες έχουν φύγει λίγο αλλά ένα συμπέρασμα μπορεί να βγει.παμε λοιπόν σιγά σιγά
1ο φυσιγγι λαμπρο 24 γραμμάρια νο 9,5 τσοκ skeet beretta στα 25 μετρα
Ίδιο τσοκ ίδιο φυσιγγι στα 30 μέτρα
Τώρα έχουμε πάλι με τσοκ skeet φυσιγγι alfa game 31 γραμμαρια νο 9 στα 30 μέτρα
Ίδιο φυσιγγι πάλι στα 30 μέτρα με τσοκ 4 αστρα μαμά
φυσιγγι super lambro το ρελιαστο στα 36 γραμμάρια νο 5 με τσοκ anaconda long range στα 50 μέτρα.προσωπικα δεν μου άρεσε
Και τέλος πάλι με anaconda long πάλι 50 μέτρα percorso caccia νο.6 σταθερή αξία όπως πάντα
Αυτά λοιπόν για σήμερα και περιμένω τις απόψεις σας
Ένας φίλος την είδε από κοντά στο κατάστημα του τριμη στην Ηλεία. Έψαξα και δεν έχει ακόμα τουλάχιστον σε κανένα σαιτΠου είναι;
Μάριε τι έξτρα χαρακτηριστικό έχει αυτή;Ένας φίλος την είδε από κοντά στο κατάστημα του τριμη στην Ηλεία. Έψαξα και δεν έχει ακόμα τουλάχιστον σε κανένα σαιτ
Δεν κανουνε για σένα αυτά.για breda καλός είσαιΜάριε τι έξτρα χαρακτηριστικό έχει αυτή;
Είναι BERETTAΜάριε τι έξτρα χαρακτηριστικό έχει αυτή;
Ελλαδα παυλο στην αμερηκη αν γινει κατι τετοιο την βαψανε παντος ασχετα με το θεμα με εξηπξρετισαν αψωγα αλλα πανε τωρα 5 χρωνια δεν ξερω τωρα πως ειναι τα πραγματα στη berettaΑμέρικα η Ελλάδα ;
ουάου καλή ζημιά τόσο καλή για τρέλλα,δυστυχώς όμως συμβαίνουνA400 ράγισμα στην ουρά της κάννης,,τις φώτο ανέβασε ο Γιώργος Ανδριανόπουλος από πελάτη που πήγε να φτιάξει κοντάκι,,,εμένα μου κάνει εντύπωση πως ο ιδιοκτήτης δεν είχε πάρει χαμπάρι για το ράγισμα,πόση άγνοια ρε παιδιά πραγματικά απορώ think
Εμενα σπασαν ολλα τα αλλα εκτος τη κανηΕίναι προϊόν μοντάζ η εικόνα παιδιά... δε γίνονται αυτά...
optima κάνη να σπάσει;;;;; Τσου τσου τσου