Σωστα.ποιας αντιπροσωπείας ? το όπλο δεν ειναι βερεττα όπως ξέρεις
άσε που η βερεττα σανν αντιπροσωπεία δεν υπάρχει....
Εισαγεται απο την beretta hellas
Σωστα.ποιας αντιπροσωπείας ? το όπλο δεν ειναι βερεττα όπως ξέρεις
άσε που η βερεττα σανν αντιπροσωπεία δεν υπάρχει....
Όχι δεν νομίζω ο όρος συλλεκτικό είναι πολύ πολύ δύσκολος η αρίθμηση είναι θέμα marketing για το εκάστοτε μοντέλο που αριθμείταιΔεν ξέρω μόνο για καμία cosmi μάκη ή καμία νο1 σε αρίθμηση!
Συμφωνω απόλυτα .Όχι δεν νομίζω ο όρος συλλεκτικό είναι πολύ πολύ δύσκολος η αρίθμηση είναι θέμα marketing για το εκάστοτε μοντέλο που αριθμείται
Αν υπήρχε στην cosmi θα προυπήρχε σε όπλα <<θρύλους>> π.χ. browning auto 5,winchester 1100,winchester 1200(όνειρο κάθε Αμερικάνου οπλόφιλου)κ.λ.π.
Τώρα αν ένα όπλο μετά από πολλά χρόνια που είναι στην αγορά παραμένει αξιόπιστο και εμπορικό μπορούμε να πούμε,πιστεύω,σε εσωτερικές συζητήσεις που δεν είναι αξιολογήσεις:
<<αυτό βρε αδερφέ είναι συλλεκτικό πια>>η το σωστότερο,για μένα,σαν συλλεκτικό
Όχι δεν νομίζω ο όρος συλλεκτικό είναι πολύ πολύ δύσκολος η αρίθμηση είναι θέμα marketing για το εκάστοτε μοντέλο που αριθμείται
Αν υπήρχε στην cosmi θα προυπήρχε σε όπλα <<θρύλους>> π.χ. browning auto 5,winchester 1100,winchester 1200(όνειρο κάθε Αμερικάνου οπλόφιλου)κ.λ.π.
Τώρα αν ένα όπλο μετά από πολλά χρόνια που είναι στην αγορά παραμένει αξιόπιστο και εμπορικό μπορούμε να πούμε,πιστεύω,σε εσωτερικές συζητήσεις που δεν είναι αξιολογήσεις:
<<αυτό βρε αδερφέ είναι συλλεκτικό πια>>η το σωστότερο,για μένα,σαν συλλεκτικό
ευχαριστώσωστά το έθεσες
Τι εξυπηρετεί αυτή η λειτουργία;Η ES 100,αξιζει και το τελευταιο λεπτο το € που κοστιζει!!!
Μηδενικα προβληματα,απο λειτουργια,παρα πολυ καλες τουφεκιες ακομη και με τα μαμα τσοκακια!
Τα μειον...παντα υπαρχουν κι αυτα...
Απουσια φλατζων κι οταν μεινει με το τελευταιο φυσιγγι στη θαλαμη,πρεπει να πατηθει το πλαϊνό κουμπι για να γεμιστει η αποθηκη στο πρωτο φυσιγγι.
Στην βαση μπροστα απο την εισαγωγη φυσιγγιων στην αποθηκη θα εχει κατι σφραγιδες και ενα πλαισιο με 2 γραμματα μεσα, το ιδιο και στην καννη! Απο τις φωτο δεν μπορω να τα δω! Απο εκει φαινεται το ετος κατασκευης! Για τα ατσαλινα ειναι μια σφραγιδα την οποια ουτε αυτη βλεπω! Δεν ξερω τα πιο εμπειρα παιδια αν γνωριζουν κατι περαιτερω!
όπως έγραψαν παραπάνω και οι συνάδελφοι το έτος κατασκευής φαίνεται 1)από την βάση μπροστά από την γλώσσα 2 γράμματα π.χ. ΒΑ μέσα σε τετράγωνο <<πλαίσιο>>.....αυτός ο συμβολισμός αφορά το έτος κατασκευής κορμού(βάσης)του όπλου 2)στην κάννη υπάρχει κάτι ανάλογο που αφορά το έτος κατασκευής της
Ωραιος! Αν και ειδα τα 2 κυκλακια στην καννη που υποδηλωνουν το 2 τσοκ (εκτος κ αν της εχει τοποθετησει τσοκακια) με το οποιο αν δεν κανω λαθος δεν κανει να ριχνουμε ατσαλινα!!Σήμερα-αύριο περιμένω νέες φωτό με το τα γράμματα μέσα στο πλαίσιο όπως προείπατε. Μετά θα συμβουλευτώ τον παρακάτω πίνακα:
https://www.kapoulitsas-outdoors.gr/index.php/xronologies-kataskeyhs-italikon-oplon
σωστός τώρα που την κοίταξα καλύτερα είναι 2*Ωραιος! Αν και ειδα τα 2 κυκλακια στην καννη που υποδηλωνουν το 2 τσοκ (εκτος κ αν της εχει τοποθετησει τσοκακια) με το οποιο αν δεν κανω λαθος δεν κανει να ριχνουμε ατσαλινα!!
Έχω τέτοιο 4αρι και όντως έχουνε πολύ καλή απόδοση μαριεΠεριμένουμε εντυπώσεις. Έχω ακούσει πολύ ωραία πραματα