Εμένα πάντως μου φαίνεται με ότι και αν ρίχνεις αεροβόλο ακομα και με magnum που εχω ρίξει ακομα και 2 φορες που έριξα με super magnumΜε την α350 εχεις ριξει μαγκνουμ γομωσεις? Αν ναι πως σου φανηκε η ανακρουση?
Εμένα πάντως μου φαίνεται με ότι και αν ρίχνεις αεροβόλο ακομα και με magnum που εχω ρίξει ακομα και 2 φορες που έριξα με super magnumΜε την α350 εχεις ριξει μαγκνουμ γομωσεις? Αν ναι πως σου φανηκε η ανακρουση?
Με την α350 εννοεις?Εμένα πάντως μου φαίνεται με ότι και αν ρίχνεις αεροβόλο ακομα και με magnum που εχω ρίξει ακομα και 2 φορες που έριξα με super magnum
Αυτήν εννοεί ναιΜε την α350 εννοεις?
ΝαιΜε την α350 εννοεις?
Φιλε το βιντεο μιλα για μια περιοχη κωνου που φθανει τις 14ιντσες δηλ.14χ2,54=35,56cm.Ετσι ειναι;Κατα τα αλλα απο οτι ειδα στο συνολο της παρουσιασης ειναι θα ελεγα κορυφη σε ολα τα σημεια φθανει να εχει και την αξιοποιστια στην συνολικη λειτουργια του.Για όποιον δεν θέλει να το δει όλο ας το δει από το 9 και μετά που μιλάει για τον κωνο
Ποιο δικαννο με kick off; δεν το εχω δει?Εγώ εχω και το δίκανο με kick off εκει να δεις διαφορά στην ανάκρουση με το δίκανο που δεν εχει μηχανισμό αερίων!!
Συμφωνούμε απόλυτα κι εγώ επίσης περιμένω τ αποτελέσματα του τεστ των Αμερικανών και το πιο σημαντικό τ αποτελέσματα επί του πεδίουΦιλε το βιντεο μιλα για μια περιοχη κωνου που φθανει τις 14ιντσες δηλ.14χ2,54=35,56cm.Ετσι ειναι;Κατα τα αλλα απο οτι ειδα στο συνολο της παρουσιασης ειναι θα ελεγα κορυφη σε ολα τα σημεια φθανει να εχει και την αξιοποιστια στην συνολικη λειτουργια του.
Το kick off όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στις πρώτες 400 έτσι όπως ήταν μου φαινόταν αποκρουστικό και τ όπλο μου έδινε την εντύπωση ενός εκτρώματος για να σου πω την αλήθεια.αρχισα να το καλοκοιταζω όταν άρχισαν σε εισαγωγικά να το κρύβουν μέσα στο κοντάκι ή στη μέση ή και στα δύο σημεία.πραγματικα είναι πολύ βολικοΤο kick off από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε, μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον, και μάλιστα τότε ήθελα να πάρω ένα sp και είχα τρελαθεί με το perennia που είχε optima hp και kick off. Τελικά λόγω της τιμής του προσγειώθηκα στο b525 τότε, το οποίο το κράτησα 3-4 χρόνια. Έκτοτε είναι σφηνωμενο στο μυαλό μου αυτό το σύστημα γιατί και από χρήστες μόνο θετικά ακούς.
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Άντε να ρίξεις μετά με το δικαννο...Το κακό είναι ότι αν μάθεις με kick off, τα πάντα μετά σου κακοφαινονται.
Ένα όπλο έχω συναντήσει να κλωτσάει λιγότερο από beretta με kick off, την sx3 του Dim63 αλλά ενδέχεται να οφείλεται σε κάτι αλχημείες με το κοντάκι που της έχει κάνει.
Απλά να πω οτι το όπλο έτσι ήταν από την αρχή ,άσχετα με τις αλλαγές που έκανα στο πέλμα και στις φλάντζες επιμήκυνσης.Το κακό είναι ότι αν μάθεις με kick off, τα πάντα μετά σου κακοφαινονται.
Ένα όπλο έχω συναντήσει να κλωτσάει λιγότερο από beretta με kick off, την sx3 του Dim63 αλλά ενδέχεται να οφείλεται σε κάτι αλχημείες με το κοντάκι που της έχει κάνει.
Mια απο τα ιδια σε καλομαθαινει το kick ofΤο κακό είναι ότι αν μάθεις με kick off, τα πάντα μετά σου κακοφαινονται.
Δεν το αμφισβητώ αλλά στην μηδενική ανάκρουση που έχεις πρέπει να έχει παίξει ρόλο και το παράλληλο χτένι που έχεις βάλει.Απλά να πω οτι το όπλο έτσι ήταν από την αρχή ,άσχετα με τις αλλαγές που έκανα στο πέλμα και στις φλάντζες επιμήκυνσης.