Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, ωραία λεπτομέρεια η τρίαινα στη μπάσκουλα και ότι δεν φαίνεται τόσο ποιοτικό το φινίρισμα, αλλά κυρίως στο τελικό συμπέρασμα που λέει ότι θα προτιμούσε το παλιό μοντέλο αλλά με τις καινούργιες κάννες Optima HP! Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω κι εγώ στο S.P. II. Τεχνικά υποθέτω ότι γίνεται, το πολύ να θέλει χρονισμό των εξωλκέων, αλλά οικονομικά θα είναι σίγουρα ασύμφορο

Η "άνεση" που περιγράφεις έρχεται συνήθως με την προσαρμογή στα σωστά μέτρα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ρίξεις μερικές τουφεκιές σε εναν στόχο με οτιδήποτε φυσίγγι έχεις, με φουλ τσοκ, από κοντινή απόσταση, ας πούμε 15 μέτρα, έχοντας ζωγραφίσει πάνω σε χαρτόνι ή σε πίνακα, μια βούλα. Επομίζεις κοιτώντας την βούλα, όσο πιο αυθόρμητα μπορείς (αυθόρμητα, όχι γρήγορα) και πατάς την σκανδάλη. Σαν να τουφεκάς ένα ορτύκι που σηκώνεται σε αυτή την απόσταση. Αν έχουμε χαρτόνια, με κάθε τουφεκιά αλλάζουμε το χαρτόνι, αν έχουμε πίνακα σε κάθε τουφεκιά βάφουμε τον πίνακα, αφού πριν τον έχουμε φωτογραφίσει.
Με bold έχω σημειώσει τα σημεία που ενώ έχουν γραφτεί εκατοντάδες φορές, συνηθως δεν τειρούνται.
π.χ. έριξα από τα 30 μέτρα με IC να δω που πάει η τουφεκιά....., έριξα 32 γρ Lambro νούμερο 8 και 28 γρ νουμερο 7,5 .... , έριξα πέντε βολές στο χαρτόνι ή στον πίνακα την μία πάνω στην άλλη....και άλλα πολλά.

Προσωπικά προτιμώ το χαρτόνι ώστε να αποφεύγω τον κίνδυνο να γυρίσουν σκάγια πίσω .
Το να κάνεις πέντε κόκκινους κύκλους διαμέτρου 10εκ στο ίδιο χαρτόνι με διάσταση 1.20x1.20 σε παράταξη "Χ" είναι λάθος ?

ολόκληρη beretta ρε γαμωτο δεν έχουν αντιληφθεί πόσο χάλια κοντάκια βάζουν σε αυτό το όπλο ; Μου κάνει εντύπωση μεγάλη πως κοτζαμ beretta βάζει τόσο άθλια κοντάκια στα όπλα της, το 80,% αυτών που αγοράζουν αυτό το όπλο θέλουν αλλαγη κοντακιου .

ολόκληρη beretta ρε γαμωτο δεν έχουν αντιληφθεί πόσο χάλια κοντάκια βάζουν σε αυτό το όπλο ; Μου κάνει εντύπωση μεγάλη πως κοτζαμ beretta βάζει τόσο άθλια κοντάκια στα όπλα της, το 80,% αυτών που αγοράζουν αυτό το όπλο θέλουν αλλαγη κοντακιου .
Καλησπέρα, όταν λες άθλιο κοντακι πως το εννοείς; Σε ποιότητα ξύλου ή κάτι αλλο;

συμφωνώ γιά την ποιότητα των ξύλων, είναι επιεικώς μέτρια, αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι το κατώτερο μοντέλο της γκάμας, και υποθέτω ότι αυτή είναι η πολιτική των πωλήσεών τους, γιατί αν τα βελτίωναν δεν θα είχε κάποιος λόγο να αγοράσει τα ακριβότερα μοντέλα S.P. II, S.P.III, S.P.IV, V κλπ πληρώνοντας κάποια κατοστάρικα παραπάνω αφού ο μηχανισμός είναι ολόιδιος και η μόνη διαφορά τους είναι το φινίρισμα και τα ξύλα.

Καλησπέρα, όταν λες άθλιο κοντακι πως το εννοείς; Σε ποιότητα ξύλου ή κάτι αλλο;
Σε ποιότητα ξύλου μια απλή τίμια καρυδια έχει, από εργονομία το κοντάκι πλησιάζει την αθλιότητα ,σαφέστατα βέβαια και σε κάποιους λίγους θα κάτσει καλά αλλά σίγουρα σε λίγους πολύ λίγους !!!!

Πάντως είχα το 525 το hunter και για τα δικά μου μέτρα το κοντακι του 690 το βολεύτηκα καλύτερα, ακόμα και η ανοιχτή λαβή που έχει μου αρέσει στο πιάσιμο καλύτερα. Έχω μέσο σωματοτυπο 1,78 79 κιλά. Δεν ξέρω αν το 686 εχει διαφορετικό κοντακι. Ξύλο σίγουρα έχει άλλο. Μέτρα και εργονομία δεν ξέρω αν είναι ίδια.

Από το νέο έτος θα έρθουν στην Ελλάδα οι 1301 comp, ανυπομονεί κανένας άλλος όπως εγώ;
Σε ενημερωνω οτι το 1301 comp το εχει απο την αρχη της χρονιας ο Σαλαπατας στο Ναυπλιο στα 1150 ευρω και το οποιο και το επωμισα οταν βρεθηκα εκει για την Α 400 αριστερη που με ενδιεφερε προσωπικα.Παρε τηλεφωνο και ενημερωσου.

Pano να διευκρινησω οτι αυτο που παρουσιαζει το βιντεο ειναι το 1301 comp pro το οποιο διαφερει στο οτι εχει το kick off 2ης γενιας.Αλλη λεπτομερεια δεν γνωριζω αλλα ως συνολικη εικονα του οπλου σου εδωσα μια προταση πιο πανω.

βρεθηκα εκει για την Α 400 αριστερη που με ενδιεφερε προσωπικα
Μέχρι τώρα θιασώτης της Benelli λόγω των αριστερών εκδόσεων στις καραμπίνες της, και έχοντας ήδη τρείς από αυτές, Mancino E, Super Black Eagle αριστερή και την επίσης αριστερή Duca di Montefeltro, θα με ενδιέφερε και η αριστερή Beretta Α400 σε αντικατάσταση της Mancino E που θέλω να δώσω. Τι πληροφορίες υπάρχουν ; Γνώμες;

Μέχρι τώρα θιασώτης της Benelli λόγω των αριστερών εκδόσεων στις καραμπίνες της, και έχοντας ήδη τρείς από αυτές, Mancino E, Super Black Eagle αριστερή και την επίσης αριστερή Duca di Montefeltro, θα με ενδιέφερε και η αριστερή Beretta Α400 σε αντικατάσταση της Mancino E που θέλω να δώσω. Τι πληροφορίες υπάρχουν ; Γνώμες;
[/QU Eπισκεφθηκα τον Σαλαπατα στο Ναυπλιο και επωμισα την Α400 αριστερη χωρις kick off.Eιναι οτι πιο εργονομικο καλοζυγισμενο μεταξυ των οσων εχω επωμισει απο αριστερα οπλα. Καθαρη σκοπευτικη γραμμη αψογο κουμπωμα χωρις δυσκολια αερινο στην εναλαγη κινησης ενα πραγματικο παιχνιδι.Προσωπικα μεταξυ των αριστερων L4S της M2 και την A400 με καθαρη πλεον αποψη επιλεγω Α400 δεδομενου πλεον και της ποιοτικης καννης που την συνοδευει.Επειδη μου αρεσει το kick off που φοραει στην upland θα περιμενω την εκδοση αυτη σε αριστερη.Παντα μεταφερω την προσωπικη μου αποψη και σε οτι ακριβως ταιριαξε στο δικο μου σωματοτυπο.Τελος ισως χρειαστει ενα κλικ και μονο για να εχουμε την απολυτη προσαρμογη αντιθετως με τα αλλα μοντελα που με τις τελευταιες αναφορες που εχουν γινει στο φορουμ αντιμετωπιζουν μεγαλες δυσκολιες με τα κοντακια τους. Εχοντας αποψη απο τα υψηλα εργονομικα χαρακτηριστικα της SS που κυνηγω σημερα κατεληξα τελικα στην Α400 οπως ανελυσα πιο πανω.Πιστευω να βοηθησα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όταν λες SS εννοείς Super Sport; Βγαίνει σε αριστερή; Εγώ άκουσα ότι πρόκειται να βγάλει την Power Bore σε αριστερή στο τέλος του χρόνου αλλά μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα. Έναν ενδοιασμό έχω μόνο για την Α400 λόγω του ότι δεν είμαι και ο πλέον επιμελής στον καθαρισμό των όπλων και τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα αδρανείας -μηδενικές εμπλοκές-, ενώ γιά τα αερίου ακούω ότι χρειάζεται περισσότερη επιμέλεια. Πάντως θα πάω να την δώ σίγουρα!

Απάντηση
Report Επεξεργασία Delete

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όταν λες SS εννοείς Super Sport; Βγαίνει σε αριστερή; Εγώ άκουσα ότι πρόκειται να βγάλει την Power Bore σε αριστερή στο τέλος του χρόνου αλλά μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα. Έναν ενδοιασμό έχω μόνο για την Α400 λόγω του ότι δεν είμαι και ο πλέον επιμελής στον καθαρισμό των όπλων και τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα αδρανείας -μηδενικές εμπλοκές-, ενώ γιά τα αερίου ακούω ότι χρειάζεται περισσότερη επιμέλεια. Πάντως θα πάω να την δώ σίγουρα!

Απάντηση
Report Επεξεργασία Delete
Η SS ναι ειναι η super sport και δεν ειναι αριστερη .Χαιρομαι που θα πας να δεις την Α400 και θα ηθελα να ακουσω τις εντυπωσεις σου.

Status
Not open for further replies.
Back