Τι ζημιές σου είχε βγάλει,είχε και η δίκη σου σπασμένο κλειστρο;
Zημιες διαφορες Ηλια μου ειχε βγαλει κατα συχνα διαστηματα απο σπασμενο κλειστρο
και παρολο που δεν εριχνα ποτε δυνατα φυσιγγια, μου ειχε σπασει δυο φορες εξολκεις
και του κλειστρου και τον μεσα, ελατηριο βελονας , μετα ειχε σπασει δυο φορες την ουρα στο κλειστρο
μια φορα το διχαλο , επισης γλωσα της σκανδαλης, αλλα αυτα δεν ηταν μονο σε εμενα,
κι αλλοι φιλοι μου που της ειχαν τοτε παρομοια θεματα ειχαν.
Διαφωνώ κάθετα οριζόντια και πλαγίως.αγορασμενη το 1981-82 από τον πατέρα μου με μια κανη απλή και μια μάγκνουμ έχει ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια απλά semi και magnum δεν έχει κάνει ποτέ εμπλοκή και ούτε κλείστρο έσπασε ποτέ και μιλάμε για ένα όπλο που έχει κυνηγήσει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και περισσότερο στη βόρεια Ελλάδα με ότι αυτό συνεπαγεται.αν τ όπλο συντηρείται σωστά δεν παρουσιάζει απολύτως τίποτα.αν δεν συντηρείται όπως πρέπει τότε θα βγάλει ότι του κατέβει
Ευριπιδη μπορει να διαφωνεις οριζοντιος και καθετως οπως ειπες, αλλα αυτα ειναι
γεγονοτα που εχουν συμβη οχι μονο σε εμενα αλλα και σε αλλους φιλους μου που τις ειχαν.
Οσο για την συντηρηση σε πληροφορω οτι γινοταν παντα επιμελημενη και πολυ συχνα στο οπλο
οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα.
Τον αν η δικη σου δεν ειχε παρουσιασει τετοια θεματα ισως να εισουν τυχερος τι να πω.
Παντως ειναι γεγονος αναμφισβητητο τετοιες βλαβες σ' αυτα τα οπλα.