Καλορίζικο και καλοτουφεκο να είναιView attachment 18192
Το νέο μου απόκτημα beretta dt11 81 πόντους κάννες. Ανυπομονώ να το ρίξω.
Καλορίζικο και καλοτουφεκο να είναιView attachment 18192
Τσάμπα το χρόνο σου θα χαλούσες..Θα μπορούσα να κοιτάω ώρες μέσα στις κάννες το χάσιμο των κονων προσαρμογής στο υπερπέραν
Μάνο, καλορίζικο !!! Συγχαρητήρια για την επιλογή σου. Να είσαι γερός να το χαρείς και να το λιώσεις !!!View attachment 18192
καλοριζικο ρε φιλε! ωραια επιλογη να το λιωσεις ευχομαι με καπνες στα πιατακιαView attachment 18192
Πολύ ωραίο τουφέκι. Καλορίζικο φίλε μου. Να το χαρείς.View attachment 18192
αφου εχει σκουρια ο σωληνας υποδοχης, θα εχεις ενα μονιμο προβλημα. μια φορα το χρονο με το τελος της σεζον θα τον καθαριζεις καλα και θα τον λαδωνεις. εγω θα το αφηνα λυμενο χωρις το ελατηριο μεσα και στην εναρξη καλη αφαιρεση των λαδιων (μαζι με αρχες νεας σκουριας) ξαναλαδωμα και ετοιμο. ειναι παλιο οπλο που αξιζει να το συντηρεις σχολαστικα. το εχω απο το'85 μεχρι σημερα σαν βασικο μου οπλο.Αγόρασα καινούργιο και καθάρισα τον σωλήνα. Είχε σκουριά και τον καθάρισα όσο μπορούσα. Μέτρησα τα ελατήρια και το καινούργιο ήταν γύρω στο 1,5 δάκτυλο πιο μακρύ. Συγνωμη που ρωτάω, αλλά θέλει λάδωμα το ελατήριο πριν τοποθετηθεί?
Καλορίζικο Μάνο!View attachment 18192
Να βαζε νέο σωλήνα;αφου εχει σκουρια ο σωληνας υποδοχης, θα εχεις ενα μονιμο προβλημα. μια φορα το χρονο με το τελος της σεζον θα τον καθαριζεις καλα και θα τον λαδωνεις. εγω θα το αφηνα λυμενο χωρις το ελατηριο μεσα και στην εναρξη καλη αφαιρεση των λαδιων (μαζι με αρχες νεας σκουριας) ξαναλαδωμα και ετοιμο. ειναι παλιο οπλο που αξιζει να το συντηρεις σχολαστικα. το εχω απο το'85 μεχρι σημερα σαν βασικο μου οπλο.
Μπράβο ρε Μάνο χαίρομαι γιατί ξέρω ότι έψαχνες ένα ποιοτικό όπλο και θεωρώ ότι η επιλογή σου είναι η καλύτερη .Τώρα τι να σου ευχηθώ να το λιώσεις τσάμπα ευχή τέτοια όπλα δύσκολα λιώνουν ,οπότε καλά καπνισματα.Εννοειται πως θα βρεθούμε να το δω και ελπίζω να με αφήσεις να το ρίξω χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Λευτέρη θα το πιάσεις στα χέρια σου και θα καταλάβεις γτ 81. Μεταχειρισμένο σε κατάσταση καινούριου θα το χαρακτήριζα.
Να είσαι γερός να το ευχαριστηθείς Μάνο. Καλοτούφεκο!View attachment 18192
Ξέρει κανείς αν μπαίνει εύκολα ο σωλήνας πχ βιδωτος ή έχει θέλει κόλλα κτλ?Να βαζε νέο σωλήνα;
Ο "μαμά" έχει κάνα 40€
Δεν ξέρω άμα μπορεί να φτιαχτεί με λιγότερα χρήματα ιδιοκατασκευη από ντιζα αλουμινίου.
Σίγουρα θα έχει κόλλα σπειρωμάτων και θέλει θερμοπίστολο πρώτα για να μαλακώσει και μετά ξεβιδωμα με προσοχήΞέρει κανείς αν μπαίνει εύκολα ο σωλήνας πχ βιδωτος ή έχει θέλει κόλλα κτλ?
Εχω δει μέσα από κάννη dt11. Αν ξέρεις τι να δεις το καταλαβαίνεις. Την επέστρεψα αμεσος στον ιδιοκτήτη μην μου μπουν ιδέεςΤσάμπα το χρόνο σου θα χαλούσες..
Δέν φαίνεται τπτ σε κανένα dt.
Εχει μια εικόνα συνηθισμένη όπως οι περισότερες κάννες.Και το 692.
Για πές αν θέλεις.Εχω δει μέσα από κάννη dt11. Αν ξέρεις τι να δεις το καταλαβαίνεις. Την επέστρεψα αμεσος στον ιδιοκτήτη μην μου μπουν ιδέες