Δεν νομίζω να ακούσεις και τα καλύτερα.Παιδιά έχει κάποιος τη BELMONTE 2 ή την 1 να μας πει γνώμες και τι αυλό έχει? 18,4 φαντάζομαι.
Βρες μια es 100 καλύτερα και παρτην χθες.
Δεν νομίζω να ακούσεις και τα καλύτερα.Παιδιά έχει κάποιος τη BELMONTE 2 ή την 1 να μας πει γνώμες και τι αυλό έχει? 18,4 φαντάζομαι.
Κώστα 18,4 εχει ο οποίος αναφραφεται και πάνω στην καννη. Απο τσοκ εχει optima plus Τα οποια ειναι για 18,6 αυλο αρα ολα θα σου βγαίνουν 2/10 πιο ανοιχτα.Παιδιά έχει κάποιος τη BELMONTE 2 ή την 1 να μας πει γνώμες και τι αυλό έχει? 18,4 φαντάζομαι.
τα τσοκ για κάννη με αυλό 18,6 ταιριάζουν σε κάννη με αυλό 18,4?Κώστα 18,4 εχει ο οποίος αναφραφεται και πάνω στην καννη. Απο τσοκ εχει optima plus Τα οποια ειναι για 18,6 αυλο αρα ολα θα σου βγαίνουν 2/10 πιο ανοιχτα.
Σε οτι αφορα το οπλο, στον 1,5 χρονο το εδωσα. Στραβο στομιο κάννης, στραβη ρήγα, και ιδιαίτερη σκοπευτική γραμμη ηταν οι βασικοι λόγοι.
Αν βρεις μια vitoria es 100 πήγαινε σε εκείνη καλύτερα διαφορετικα σε κάποιο αλλο μοντέλο.
Δηλαδη εβαλε η εταιρια λαθος τσοκ για τον αυλο το οπλου γτ σε ιδιο σπειρωμα βγαινουν και τα crio plus αλλα ειναι για 18.3-4 ???Κώστα 18,4 εχει ο οποίος αναφραφεται και πάνω στην καννη. Απο τσοκ εχει optima plus Τα οποια ειναι για 18,6 αυλο αρα ολα θα σου βγαίνουν 2/10 πιο ανοιχτα.
Σε οτι αφορα το οπλο, στον 1,5 χρονο το εδωσα. Στραβο στομιο κάννης, στραβη ρήγα, και ιδιαίτερη σκοπευτική γραμμη ηταν οι βασικοι λόγοι.
Αν βρεις μια vitoria es 100 πήγαινε σε εκείνη καλύτερα διαφορετικα σε κάποιο αλλο μοντέλο.
Ναι βιδωνουν αλλα ειναι ανοιχτοτερα σε αποδωσητα τσοκ για κάννη με αυλό 18,6 ταιριάζουν σε κάννη με αυλό 18,4?
Αυτη ειναι ερωτηση οπου θελει σιγουρα απαντηση απο καποιον που ξερει στα σιγουρα.Δηλαδη εβαλε η εταιρια λαθος τσοκ για τον αυλο το οπλου γτ σε ιδιο σπειρωμα βγαινουν και τα crio plus αλλα ειναι για 18.3-4 ???
τα τσοκ για κάννη με αυλό 18,6 ταιριάζουν σε κάννη με αυλό 18,4?
To Σπείρωμα crioPlus και optima plus ειναι το ιδιο . Αυτο που αλλαζει ειναι ο βαθμος συσφιξης βαση του αυλου που απευθυνεται το τσοκ.Δηλαδη εβαλε η εταιρια λαθος τσοκ για τον αυλο το οπλου γτ σε ιδιο σπειρωμα βγαινουν και τα crio plus αλλα ειναι για 18.3-4 ???
το ερώτημα αφορά τη belmonte όχι αντα-λλαγές τσοκ ανάμεσα σε beretta kia beneliTo Σπείρωμα crioPlus και optima plus ειναι το ιδιο . Αυτο που αλλαζει ειναι ο βαθμος συσφιξης βαση του αυλου που απευθυνεται το τσοκ.
Μπορεις να κάνεις τραμπα και να τα βαλεις στο οπλο σου, αρκει η φουστα του τσοκ να παταει σωστα και να μην κανει ΄΄δοντι΄΄.
Εγω να σε ρωτησω συγκεκριμενα μετρισες τα τσοκ και οι συσφηξεις αντιστοιχουσαν για 18.6 στην κανη σου που ηταν 18.4 γτ αυτο καταλαβα οτι λες γτ να σου πω οτι και στη benelli m2 ο κυλινδρος συγγεκριμενα 18.6 ηταν λες να αλλαζουνε μονο τα γραμματα τα λαμογια η φουστα σε ολα ειναι σχεδων ιδια στα 18.8To Σπείρωμα crioPlus και optima plus ειναι το ιδιο . Αυτο που αλλαζει ειναι ο βαθμος συσφιξης βαση του αυλου που απευθυνεται το τσοκ.
Μπορεις να κάνεις τραμπα και να τα βαλεις στο οπλο σου, αρκει η φουστα του τσοκ να παταει σωστα και να μην κανει ΄΄δοντι΄΄.
Σου απάντησα σε αυτό. Όλα τα τσοκ ήταν λάθος. Κοίταξε κάποιο άλλο τουφέκι καλύτερα.το ερώτημα αφορά τη belmonte όχι αντα-λλαγές τσοκ ανάμεσα σε beretta kia beneli
Τόλη για να στο λέω εννοειται πως και τα μέτρησα και τα έριξα σε πίνακα.Εγω να σε ρωτησω συγκεκριμενα μετρισες τα τσοκ και οι συσφηξεις αντιστοιχουσαν για 18.6 στην κανη σου που ηταν 18.4 γτ αυτο καταλαβα οτι λες γτ να σου πω οτι και στη benelli m2 ο κυλινδρος συγγεκριμενα 18.6 ηταν λες να αλλαζουνε μονο τα γραμματα τα λαμογια η φουστα σε ολα ειναι σχεδων ιδια στα 18.8
18.5Κοιταξτε τωρα μια ισως ουσιαστικη διαφορα που εχω με την 302 στην φουστα των τσοκ.Τα drop in που εχω εχουν φουστα στα 18,45 και στον αυλο 18,4 ερχεται σχεδον τελεια ενω στον 18,2 εχω ενα σκαλοπατι της ταξεως του 0,25 με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται στο βλητικο αποτελεσμα.Για τον λογο αυτο ρωταω για τα τσοκ της greystone.
Τολη τα ειχα μετρισει και ηταν ανοιχτα τα τσοκ και τα κριο πλας και τα μομπιλ του μαυρου αετου επισεις μου στραβοτουφεκαγε το2* στη benelli το crioplus και στη beretta το optima plus το 2* παλι δε νομιζω να ειναι και τοσο τυχαιοΣου απάντησα σε αυτό. Όλα τα τσοκ ήταν λάθος. Κοίταξε κάποιο άλλο τουφέκι καλύτερα.
Τόλη για να στο λέω εννοειται πως και τα μέτρησα και τα έριξα σε πίνακα.
Τώρα αν αλλάζουν μόνο τα γράμματα δεν το ξέρω. Θεωρώ πως είναι τραβηγμένο αυτό σαν ιδέα.
Όποιος έχει crio plus ας κάνει έναν κόπο να μετρήσει.
Σε ευχαριστω φιλε.18.5
Το έχω ψάξει πολύ, δε μπορώ να έχω απόδειξη δυστυχώς, αλλά έχω ενδείξεις ότι όλα τα τσοκ του ομίλου είναι τα ίδια και απλά αλλάζει η στάμπα και τα προμηθεύεται από την Effebi di Franco Beretta.Τολη τα ειχα μετρισει και ηταν ανοιχτα τα τσοκ και τα κριο πλας και τα μομπιλ του μαυρου αετου επισεις μου στραβοτουφεκαγε το2* στη benelli το crioplus και στη beretta το optima plus το 2* παλι δε νομιζω να ειναι και τοσο τυχαιο
Τόλη σαν να βρωμάει λίγο η δουλειά.Τολη τα ειχα μετρισει και ηταν ανοιχτα τα τσοκ και τα κριο πλας και τα μομπιλ του μαυρου αετου επισεις μου στραβοτουφεκαγε το2* στη benelli το crioplus και στη beretta το optima plus το 2* παλι δε νομιζω να ειναι και τοσο τυχαιο