Όχι.τα τσοκ βιδώνουν σφιχτά επάνω δηλαδή με το χέρι δεν μπορώ να τα βιδώσω. Είναι φυσιολογικό αυτό;;
Πάρα πολύ καλή επιλογή φίλε, πολύ ωραίες τουφεκιές. Και μια optima απλή απ τις πρώτες εξίσου καλή επιλογή. Συντήρηση καλό είναι μετά από κάθε 2 3 κυνήγια. Σαν ποιότητα κατασκευής απ ότι πιο στιβαρό έχει κυκλοφορήσει, και με τον αυλό καλό πάντρεμα.Καλησπερα και απο μενα μετα απο μια ατυχη κυνηγετικη σεζον που μας την μαμισανε οι κυβερνοντες και μετα απο μια 2χρονη σεζον με μια Μ2 που δεν τα βρικαμε ποτε γυρισα στα παλια τα λιμερια με την αγορα μιας μεταχειρισμενης AL391 tecnys stonecoat optima μιας και η 1187 θα βγει στη συνταξη μετα απο 25 χρονια θαθελα της γνωμες σασ για αυτο το οπλο
Εξερετικο ντουφεκιΓνώμη για beretta a400 xplor unico?
Λοιπόν Παιδιά, έτυχε και το έπιασα στα χέρια μου στην Μαλακάσα πριν κάνα μήνα, καλό ζύγισμα, λεπτό grip στο κοντάκι, δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό στην σκοπευτικη γραμμή στην περιφερειακή όραση λόγω αυτού που λέει στο βίντεο, δεν το αντιλήφθηκα ως διαφορά απλά οπτικά είναι όμορφη παρέμβαση, σε γενικές γραμμές δεν ξετρελάθηκα, το 725 μου αρέσει πιο πολύ που το έχω πιάσει πιο σκοπευτικο όπλο μου φάνηκε, όπως και guerini που έχω πιάσει ποιο πολύ μου άρεσε η αίσθηση,παρόλο που είμαι μπερετακιας δεν με ενθουσίασε. Προσωπικη άποψη εκφράζω σε άλλους μπορεί να κάνει θετική εντύπωση, α και το palm shewll που είχε το συγκεκριμένο με πολύ κόπο το ένιωθες ότι υπάρχει στην χούφτα.
Σπυρο αληθεια ριχνει ετσι?Μαλλον επρεπε να παρω οπλο αδρανειας αλλα αφου ριχνει δεν καθαριζω
Στου κουφου την πορτα κ να την σπάσεις δεν ακουειΜαλλον επρεπε να παρω οπλο αδρανειας αλλα αφου ριχνει δεν καθαριζω
εννοείται και 28αρια, θα την αφησω να δω ποτε θα αρχισει εμπλοκεςΣπυρο αληθεια ριχνει ετσι?
Είσαι μεγάλη απάτη, δεν καθαρίζεις το πιστονι γιατί έτσι δεν κάνει ντιιιιιιννννννν στο πυροβολισμοεννοείται και 28αρια, θα την αφησω να δω ποτε θα αρχισει εμπλοκες
η μπιχλα βοηθάει να μην ακούγεται αλλα στο εχω πει δεν με ενοχλειΕίσαι μεγάλη απάτη, δεν καθαρίζεις το πιστονι γιατί έτσι δεν κάνει ντιιιιιιννννννν στο πυροβολισμο
Α400 Σπυρο? Ποσα υπολογιζεις οτι εχεις ριξει?Μαλλον επρεπε να παρω οπλο αδρανειας αλλα αφου ριχνει δεν καθαριζω
1500 και κατι ψιλαΑ400 Σπυρο? Ποσα υπολογιζεις οτι εχεις ριξει?