Tolis SBE1
Banned
Και κούκλα !!!Ο Γιάννης από το forum κάνει πολύ καλή δουλειά,αν δεν επισκευάζεται η ίδια πάπια μπορεί να σου φτιάξει καινούργια με λογικό κόστος..
Και κούκλα !!!Ο Γιάννης από το forum κάνει πολύ καλή δουλειά,αν δεν επισκευάζεται η ίδια πάπια μπορεί να σου φτιάξει καινούργια με λογικό κόστος..
Άμα χωρτασει η αμερικα θα έρθει κάνα αποφαγι και δωΣέ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το μοντέλο που λες το είδα και αυτό το βλέπω χλομό να έρθει
Χαχαχαχα και εγώ από βίντεο αμερικανικό το είδα 780 δολάρια ποσό είναι σέ ευρώ?Άμα χωρτασει η αμερικα θα έρθει κάνα αποφαγι και δω
Σε εύρο ελληνικής αντιπροσωπείας 1780€ φίλε μου αχαχαχχαχαΧαχαχαχα και εγώ από βίντεο αμερικανικό το είδα 780 δολάρια ποσό είναι σέ ευρώ?
Αν πας στις πρώτες σελίδες στο κοντάκι στα μέτρα μας έχει το Γιάννη που φτιάχνει κοντάκι και πάπια στο alteir lusso να δεις τη ομορφιές βγάζει ίδια πάπια έχουν και οι δυοεχεις δικιο το ειχα ξεχασει εντελως. σε ευχαριστω πολυ!
Τόσο ακριβό δεν νομίζω να είναι 1200 το πολύΣε εύρο ελληνικής αντιπροσωπείας 1780€ φίλε μου αχαχαχχαχα
Σου δίνω ένα κατοσταρι να πάμε 1300€ γτ θα παίξει μπάλα με τα sx4 v3 υποθέτω και σαν καινούριο μοντέλο αλλά αν περιμένουν να τελειώσουν τα αποθέματα της outlanter θα παίξει στο 999€ να σε σίγουρος λόγο ανταγωνισμούΤόσο ακριβό δεν νομίζω να είναι 1200 το πολύ
για πιο σιδερο λες?[μιλας για ενα οπλο που ειναι ιδιο με την 391 δεν νομιζω να εχει τετοια θεματα]Καλησπέρα σε όλους νά ρωτήσω ο μιχανισμος που είναι κολιμενος πάνω στο επαναντατικο σίδερο δεν είναι λίγο επίφοβο για να σπάσει? Γιατί το έχουν κάνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
Δε μασάει εδώ κάποιες ξακουστές έχουν πλαστικό και δε σπάειΚαλησπέρα σε όλους νά ρωτήσω ο μιχανισμος που είναι κολιμενος πάνω στο επαναντατικο σίδερο δεν είναι λίγο επίφοβο για να σπάσει? Γιατί το έχουν κάνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
Στο επαναντατικο που είναι και το ελατήριο το ίδιο είναι και στο μπαικαλ και σέ αλλά όπλα αλλά είναι πιο χοντρά όμως της Μπερέτα είναι λεπτόγια πιο σιδερο λες?[μιλας για ενα οπλο που ειναι ιδιο με την 391 δεν νομιζω να εχει τετοια θεματα]
Καπου μπερδεβεσε Νίκο μήπως λες το σιδιροδρομο που ενώνει το κλείστρο με το πιστονιΣτο επαναντατικο που είναι και το ελατήριο το ίδιο είναι και στο μπαικαλ και σέ αλλά όπλα αλλά είναι πιο χοντρά όμως της Μπερέτα είναι λεπτό
Ναι αυτό λέω τολι Κάπος περίεργο το βλέπω και Με τρομάζειΚαπου μπερδεβεσε Νίκο μήπως λες το σιδιροδρομο που ενώνει το κλείστρο με το πιστονι
Δεν παθαίνει τίποτα ποτέ.Ναι αυτό λέω τολι Κάπος περίεργο το βλέπω και Με τρομάζει
Αυτό στα μοντέλα 302_3 ήταν με πριτσινια διότι δεν γινότανε να κολλήσουν γτ τα διαφορετικά μέταλλα κολουσαν δύσκολα τώρα που προχωρησε η τεχνολογία το κολλάνε δσυν ότι μερικα πριτσινια κουναγανε λόγο φουρνελωνΝαι αυτό λέω τολι Κάπος περίεργο το βλέπω και Με τρομάζει
Οι παλιές είχανε ένα θέμα μέχρι και 303Δεν παθαίνει τίποτα ποτέ.