Tolis SBE1
Banned
Απο το 2006 τα κουτουμανος 40 καβαθθας 42 και τσαμπιον 40 τα πήγε γονα στο γκιαουραντα δε κατάλαβε τπτ δε τη λες και εμφανισημη δουλειά αλλά δε παίθενεινει τπτ
Απο το 2006 τα κουτουμανος 40 καβαθθας 42 και τσαμπιον 40 τα πήγε γονα στο γκιαουραντα δε κατάλαβε τπτ δε τη λες και εμφανισημη δουλειά αλλά δε παίθενεινει τπτ
Θα μπορούσαν όμως να βάλουν την τεχνολογία της μπενελλη μ4 τώρα και θα ήταν ακόμα πιο απλάΑυτό στα μοντέλα 302_3 ήταν με πριτσινια διότι δεν γινότανε να κολλήσουν γτ τα διαφορετικά μέταλλα κολουσαν δύσκολα τώρα που προχωρησε η τεχνολογία το κολλάνε δσυν ότι μερικα πριτσινια κουναγανε λόγο φουρνελων
Την πηρε η ρεμη την πατέντα τώρα αν θες outlander παρτην άφοβα αλλά πήρε το μάτι μου μια 391 στα 350 € και με 120€ στο σκλαβη στο κάνει σερακοτ μπιμπελόΘα μπορούσαν όμως να βάλουν την τεχνολογία της μπενελλη μ4 τώρα και θα ήταν ακόμα πιο απλά
Την θέλω που την βρήκες?Την πηρε η ρεμη την πατέντα τώρα αν θες outlander παρτην άφοβα αλλά πήρε το μάτι μου μια 391 στα 350 € και με 120€ στο σκλαβη στο κάνει σερακοτ μπιμπελό
Μου φενετε ότι όσο εξελίσσεται η τεχνολογία είναι όλα άστα να πάνε
Στο car φίλε μου που αλλουΤην θέλω που την βρήκες?
Τανκς
Την βρικα σέ ευχαριστώ είναι μακριά και φενετε παλιά αγγελίαΣτο car φίλε μου που αλλου
Όντως από τις καλύτερες εταιρίες και στο θέμα κοντακιων μέτρων πάσχει ακόμη αυτή η bereta
Νόμιζα πως είναι το κρι-κρι !!!
Νομιζω ειναι πολλά .Καλησπέρα παιδιά βρικα μια a391 teknys σέ κατάσταση κενουρια έχει κάννη 61 πόντους Με αυλό 18.3 900 ευρώ την δεινή να την πάρω? Η νά πάρω την αουτλαντερ?
Γω την έχω από τ 2015 ακριβώς όπως τη περιγράφεις είναι πολύ καλό όπλο εκτός από τ πέλμα π μου πολυμεριστηκε φέτος δεν μου χει βγάλει κάτι και τουφεκιά φαρμακι...Γεια σας
Μια γνώμη για unico χωρίς kick off? Εκτός από το σύστημα και τα ξύλα έχουμε κάτι άλλο?
Εμπλοκές κλπ?
Ξεχασμένο στη καρότσα και ξεκινιμα το αγροτικό σκάλομα στη μετώπη της Καροτσας και έτοιμος να βαράς το Κάπρι πόσο από δέντρα βραχούς μη σε πάρει και παραμαζομα αχαχαχαχαχα