Betinsolli overland

Καλημέρα παιδιά γνωρίζει κανείς αυτό το όπλο να μου πει δύο λόγια? και γενικά για τα betinsolli.
Απο δεκαετία 90 τα θυμάμαι. Μέτρια και προς τα κάτω ως προς τη ποιότητα στα "πλουμιστά" μοντέλα, αγαπητά πολύ τα απλά μοντέλα.
Στη μνήμη μου ξεχωρίζει το sniper,τελείως απλό, με 60 πόντους 4-5 κ 2-4 στα 66.
Το diamont το είχε φίλος.
Σκούριαζε, προβλήματα με τη σκανδάλη,τους εξωλκεις ...
Ψιλό δεύτερό-τρίτο!

Απο δεκαετία 90 τα θυμάμαι. Μέτρια και προς τα κάτω ως προς τη ποιότητα στα "πλουμιστά" μοντέλα, αγαπητά πολύ τα απλά μοντέλα.
Στη μνήμη μου ξεχωρίζει το sniper,τελείως απλό, με 60 πόντους 4-5 κ 2-4 στα 66.
Το diamont το είχε φίλος.
Σκούριαζε, προβλήματα με τη σκανδάλη,τους εξωλκεις ...
Ψιλό δεύτερό-τρίτο!
Ευχαριστώ Δημήτρη και πολύχρονος για προχθές.Και εγώ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα αλλά είπα μήπως στα χρόνια βελτιώθηκε,δεν γνωρίζω από super pose όμορφο όπλο αλλά αν είναι σε αρρωστήσει μακριά!!

Εγώ έχω ένα silver lite από τα δεκαέξι μου και είμαι 43! Του έχω πιει το αίμα! Και ακόμα δουλεύει μία χαρά! Μόνο ένα ελατήριο έχω άλλαξει στην κάτω βελόνα!
Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο οπλουργος που το πήγα! Ήταν το βασικό μου όπλο για πάρα πολλά χρόνια, με πάρα πολύ καλές ντουφεκιες χωρίς να ψάχνω τι φυσίγγι του ταιριάζει! Τώρα ναι έχουν ακουστεί διαφορά για την σκανδαλη τούς ότι διπλοντουφεκανε, σε μία συζήτηση που είχα με έναν οπλουργο μου είπε ότι είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα!
Τώρα σίγουρα δεν θα το συγκρίνεις με ένα beretta σίγουρα είναι πολύ κατώτερο αλλά για τα λεφτά του είναι ένα καλό όπλο που εμένα δεν μου χάλασε χατίρι και δεν με πρόδωσε πουθενά! Α μην ξεχάσω έχουν μηχανική σκανδαλη τα betinsolli και όχι αδράνειας!

Το πρώτο μου 20αρι ήταν ένα betinsolli diamond με κάνη 71 εκ, μονοσκαναδλο και εσωτερικά τσοκ. Στις δύο γεμάτες σεζόν που το κυνήγησα, σε μπεκάτσα κυρίως αλλα και κάποια κυνήγια κιχλας, δε με πρόδωσε ποτέ. Δεν έριξε διπλή τουφεκιά ποτέ, το αναφέρω γιατί ήταν το κυριότερο θέμα που έλεγαν κάποιοι κάτοχοι.
Παρεπιμντοντως ο γνωστός που το αγόρασε είναι κοντοχωριανος και τον βλέπω συχνά μιας και κυνηγάμε κάποιες φορές στα ίδια κομμάτια..... τόσα χρόνια με αυτό κυνηγάει και έχει να το λέει πόσο ευχαριστημένος είναι.

Εγώ έχω ένα silver lite από τα δεκαέξι μου και είμαι 43! Του έχω πιει το αίμα! Και ακόμα δουλεύει μία χαρά! Μόνο ένα ελατήριο έχω άλλαξει στην κάτω βελόνα!
Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο οπλουργος που το πήγα! Ήταν το βασικό μου όπλο για πάρα πολλά χρόνια, με πάρα πολύ καλές ντουφεκιες χωρίς να ψάχνω τι φυσίγγι του ταιριάζει! Τώρα ναι έχουν ακουστεί διαφορά για την σκανδαλη τούς ότι διπλοντουφεκανε, σε μία συζήτηση που είχα με έναν οπλουργο μου είπε ότι είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα!
Τώρα σίγουρα δεν θα το συγκρίνεις με ένα beretta σίγουρα είναι πολύ κατώτερο αλλά για τα λεφτά του είναι ένα καλό όπλο που εμένα δεν μου χάλασε χατίρι και δεν με πρόδωσε πουθενά! Α μην ξεχάσω έχουν μηχανική σκανδαλη τα betinsolli και όχι αδράνειας!
Όπως τα λέει ο Γιάννης και τρομερές τουφεκιές.

Back