καλοριζικο στα χερια σου θα κανει θαυματα.φιλαράκια σας ευχαριστώ όλους.
Η παρουσίαση θα γίνει σίγουρα, και θα είναι αναλυτική και αμερόληπτη , μόλις βρω λίγο χρόνο , γιατί έχω κυριολεκτικά πνιγεί από την δουλειά.
Αυτό που έχω να πω σε πρώτο χρόνο είναι η απροκάλυπτη ποιότητα του όπλου ( σε εφαρμογές, φινίρισμα , ξύλα ) , το φοβερό swing που έχει , η σκανδάλη του , το εξαιρετικό ζύγισμα , και η μηδενική ανάκρουση.
θα τα πούμε σύντομα.
Καλοντουφεκο το εργαλειο Γιώργο!!!φιλαράκια σας ευχαριστώ όλους.
Η παρουσίαση θα γίνει σίγουρα, και θα είναι αναλυτική και αμερόληπτη , μόλις βρω λίγο χρόνο , γιατί έχω κυριολεκτικά πνιγεί από την δουλειά.
Αυτό που έχω να πω σε πρώτο χρόνο είναι η απροκάλυπτη ποιότητα του όπλου ( σε εφαρμογές, φινίρισμα , ξύλα ) , το φοβερό swing που έχει , η σκανδάλη του , το εξαιρετικό ζύγισμα , και η μηδενική ανάκρουση.
θα τα πούμε σύντομα.
καλοριζικο Γιωργο να το χαρειςφιλαράκια σας ευχαριστώ όλους.
θα τα πούμε σύντομα.
Ειδα οτι τα αντιβαρα, τοποθετούνται (χωνευτά) ακριβως στην παπια εσωτερικα, στο σημείο που πιανει το χέρι μας......πανεμορφο οπλο, οπου θα λανσαριστεί στην αγορα το Μάρτιο προς άνοιξη.Τιμή απ'ότι έμαθα 13-14χιλ..
Αποσπώμενη σκανδάλη,ενισχυμένη ποιό βαριά βάση,thinwall τσόκ,καλό γενικό βάρος~3800γρ με 81cm και οι κάννες ανα πόντο αλλάζει ο αυλός...
Κάτι σαν τον Oreshnik..τον πύραυλο του Πούτιν....