Ανέβασε τες εδώ και μετά copy paste το link που σου δινει.Και εγώ φιλαράκι μου !!! Αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα! Πατάω να ανεβάσω και δεν μου το ανεβάζει ! Τα έκανα σκριν πάλι το ιδιο
https://postimages.org/
Ανέβασε τες εδώ και μετά copy paste το link που σου δινει.Και εγώ φιλαράκι μου !!! Αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα! Πατάω να ανεβάσω και δεν μου το ανεβάζει ! Τα έκανα σκριν πάλι το ιδιο
Περασε τες απο την
Πάλι δεν μου τις ανεβαζειΠερασε τες απο την εφαρμογη Photo resizer HD
ΠΑΤΑ Editor διαλεξε φωτο μετα πατα τα αντιθετα βελακια διαλεξε χαμηλοτερη αναλυση και μετα πατα το πανω εικονιδιο δεξια για αποθηκευση .απο εκει θα ανεβαινουν κανονικα.Briley spectrum 5*
Πάλι δεν μου τις ανεβαζει
Στειλτες στον Κώστα να στης ανεβάσει.Θα προσπαθήσω σε λιγο παιδια πάλι
3,400 φίλε μου έχει λίγο βάροςΔεν είναι βαρύ; ; το 11 87
ΒαλεεΚαλησπέρα σε όλους !! Εχετε όρεξη να δείτε χαρτόνια;;;;; Κάηκα μεσημεριατικα
Αυτό είναι briley spectrum τσοκ και φυσιγγι lambro 32 γραμμ 9 νούμερο το ππρτοκαλι
Σχεδον όσο και η νέα v3 pro αλλά σκαρφάλωσε και σε τιμή και αυτή3,400 φίλε μου έχει λίγο βάρος
Η pro έχει διάφορα καλούδια, βαφή, χειριστήρια κλπΣχεδον όσο και η νέα v3 pro αλλά σκαρφάλωσε και σε τιμή και αυτή
Σωστοτατος αλλά ρίξε και με το bell brain αν το έχειςΠαιδιά ακούω γνώμες ! Το spreader βιδωθηκε μόνιμα επάνω και θα γίνει ταίρι με το briley spectrum5 *! Δεν γλιτώνει τιποτα
Και διορθωμένα κάποια φάουλ.Προσεχως την αγοράζει φίλος μου είπε θα δώσει την απλή v3 που έχει ,όταν τη πάρει θα φροντίσω να τη ξεψαχνισω λίγοΗ pro έχει διάφορα καλούδια, βαφή, χειριστήρια κλπ
Δεν το έχω το bellΣωστοτατος αλλά ρίξε και με το bell brain αν το έχεις
οπως εισαι μεινε ,θα δεις ωραια πραγματα στα κυνηγια που κανεις.Παιδιά ακούω γνώμες ! Το spreader βιδωθηκε μόνιμα επάνω και θα γίνει ταίρι με το briley spectrum5 *! Δεν γλιτώνει τιποτα