Browning Team

Λοιπον...σήμερα εδωσα τη benelli και εκανα μια πρωτη τηλεφωνικη επαφη με τρια γνωστα κυνηγομαγαζα για το 725. Πανω κάτω ιδιες τιμες και στα 3.76 αρι κυνηγετικό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα 71 επισης σε ελλειψη, υπαρχει μονο ενα που δεν ξερω αν θα υπαρχει οταν θα εχω τελειωσει εντελως με τη benelli (χαρτια κλπ).Επομενη παραλαβη Ιουνιο ενδεχομενως και με πιο τσιμπημενες τιμες.

Εχει περαση αυτο ειναι αλήθεια γιατι παιζει μπαλα και στην κατηγορια μονο του καπως. Το αντιπαλο δεος beretta δεν εχει τετοια χαρακτηριστικα σε αυτη την τιμη. Βγαζει το silver pigeon 686 που ομως το κυνηγετικο εχει κανονικο αυλο mobile choke σκανδαλη αδρανειας. Μονο η σκοπευτικη εκδοση εχει τα μακρια τσοκ καννες 18.6 και εχει κοντινη τιμη με το 725. Το πολυ ομορφο 690 field ρωτησα τιμη κι εμεινα εκει...2850 δεν μπορω να δωσω με τιποτα.

Εχει περαση αυτο ειναι αλήθεια γιατι παιζει μπαλα και στην κατηγορια μονο του καπως. Το αντιπαλο δεος beretta δεν εχει τετοια χαρακτηριστικα σε αυτη την τιμη. Βγαζει το silver pigeon 686 που ομως το κυνηγετικο εχει κανονικο αυλο mobile choke σκανδαλη αδρανειας. Μονο η σκοπευτικη εκδοση εχει τα μακρια τσοκ καννες 18.6 και εχει κοντινη τιμη με το 725. Το πολυ ομορφο 690 field ρωτησα τιμη κι εμεινα εκει...2850 δεν μπορω να δωσω με τιποτα.
Πραγματικα με αυτα που προσφέρει ειναι μονόδρομος το 725 σε αυτη την τιμη..απλα πρεπει να δεις σοβαρά το μηκος κανης..αν το θες για γενικό κυνηγι 71 θα έλεγα εγω..το 76 ειδικά το κυνηγετικο πιστευω θα ειναι αρκετά εμπροσθοβαρο,θα ειναι τρομερό στο καρτερι αλλα θα σε κουράζει στο περπατητο..αν μπορεις να τα πιάσεις και τα δυο πριν αποφασίσεις..δες και το 686 sporting που λες ..το εχει ο φιλος μου και ειναι αρκετά ζυγισμένο για 76 ποντους..και οχι πολυ βαρύ γύρω στα 3.5 κιλα..στο θεμα εμφάνισης μου αρεσει το 725 Hunter πολυ! Εννοώ πολυ πιο ομορφο απο το 686..

Γιαννη θα το τσεκαρω και το 686 γιατι ειχα δει μονο οταν πρωτοβγηκε το 725 σε 71 κυνηγετικο και μου αρεσε πολυ κι εμενα και μου φανηκε τελειως αλλο οπλο με το 525 που ειχα. Το 686 το sporting θα παω να το δω παντως για να συγκρινω.

Γιαννη θα το τσεκαρω και το 686 γιατι ειχα δει μονο οταν πρωτοβγηκε το 725 σε 71 κυνηγετικο και μου αρεσε πολυ κι εμενα και μου φανηκε τελειως αλλο οπλο με το 525 που ειχα. Το 686 το sporting θα παω να το δω παντως για να συγκρινω.
Δεν έχει καμία σχέση το 686 με το 725..
Ανώτερο κατα πολύ το 725 κατ΄εμέ...
Θα το καταλάβεις όταν το πίασεις στα χέρια σου το Beretta...
Για τα κυνήγια που κάνεις ήτοι μικρά φτερωτά δεν ξέρω αν η βλητική υπεροχή του Brown έχει αξία...
Η όλη αίσθηση όμως είναι ασύγκριτη... Το κλείσιμο του... αλλά και το χαμηλό προφίλ που ενσωμάτωσε στο καλούπι του είναι όλα τα ευρώ...

Δεν έχει καμία σχέση το 686 με το 725..
Ανώτερο κατα πολύ το 725 κατ΄εμέ...
Θα το καταλάβεις όταν το πίασεις στα χέρια σου το Beretta...
Για τα κυνήγια που κάνεις ήτοι μικρά φτερωτά δεν ξέρω αν η βλητική υπεροχή του Brown έχει αξία...
Η όλη αίσθηση όμως είναι ασύγκριτη... Το κλείσιμο του... αλλά και το χαμηλό προφίλ που ενσωμάτωσε στο καλούπι του είναι όλα τα ευρώ...
Θα συμφωνησω!! Αλλα εγω μιλαω για το 686 sporting με τις optima κανες-τσοκ και 18,6 αυλους,το οποιο επιμενω δεν εχει καμια σχεση με το κυνηγετικο 686..αλλο οπλο..ισως να εχει πιο ελαφριες κανες απο το κυνηγετικο 686 γι αυτο να ειναι πιο ζυγισμενο.. αν εννοεις και εσυ το 686 sporting τοτε παω πασο..γουστα ειναι αυτα.
Εδω το οπλο που λεω:
http://www.ethnos.gr/opla/arthro/otan_h_poiotita_einai_prositi-63860364/

Η αποψη μου Τασο ειναι οτι πρεπει να παρεις το Brow 76cm sporting. Μοναδικο οπλο, νεος και δυνατος εισαι, δεν προκειται να σε
επηρεασει το βαρος του. Τωρα, εαν σου "κατσει" και καλα, η" "φτιαξεις" το κοντακι του, περπατητο και καρτερι γινονται ενα.

Σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια. Με την πρωτη ευκαιρια θα παω να δω και το 686 sporting φαινεται καλη περιπτωση γιατι δεν ειναι και βαρυ. Ειναι οσο το κυνηγετικο 725 και ειναι και σε καλη τιμη,ωστοσο οι optima καννες βγαζουν καλες τουφεκιες, το μονο μειονεκτημα του ειναι η σκανδαλη αδρανειας, θα κατεβω καλκαντζακο να το δω και φυσικα να δω αν εχει και το 725 (που δεν το κοβω να το φερνει πριν το κατακαλοκαιρο..)

Ετυχε και τα επωμισα και τα δυο με διαφορα δεκα δευτερολεπτων και ειναι η μερα με τη νυχτα!πολυ ανωτερο το 725 αξιζει και με το παραπανω την μικρη διαφορα στην τιμη!

Εχω επωμισει το 725 hunter σε 71 κανη! Ωραιο οπλο αλλα απο ζυγισμα δεν εντυπωσιαστικα, δεν ειχε κατι ιδιαιτερο στο θεμα ζυγισμα..κατα τα αλλα τρομερο value for money γι'αυτα που προσφερει..το 725 sporting οπως λετε και εδω ολοι που το εχετε πιασει θα ειναι πιο ζυγισμενο..πιαστα ολα.. 725 hunter 71 και 76 αν βρεις..725 sporting 71-76..και απο beretta σου προτεινω να δεις τη σειρα 686 sporting σε 71-76..δες τα πιαστα και πες μας εντυπωσεις..πραγματικα περιμενω την γνωμη σου.

το 725 sporter είναι με διαφορα το καλυτερο οπλο ακομα και στην κατηγορια των 3500 ε ++ οπλων , τα εχω ριξει σχεδόν όλα , σαν το 725 κανενα , τρομερη κινηση καμια σχεση με τα παλια Βρο , τρομερη σκανδαλη σε αισθηση και ελξη αλλα και ρυθμιζομενη , τρομερες κανες , εσω εξω τσοκ με από το εργοστασιο ορειχάλκινες ουρες για να μην διαβρώνονται οι φουστες τους και ολη η σειρα , πολύ καλο grip , αξιοπιστια και ποιοτητα Βrowning , τιμη τρομερη , τι άλλο να προσφερει ένα οπλο σε αυτή την τιμη ??

Last edited:
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!ειμαι φιλος του γιαννη απο χανια και τυχαινει να εχω το 686 sporting σε 76cm!το εχω ενα χρονο τωρα!φοβερο οπλο!και φοβερη διατρηση!αποψη μου δεν κανει για μικρα θηραματα εκτος και αν χρησιμοποιεις πιο λεπτα σκαγια!πχ 10 για τσιχλες!εχω κανει δοκιμες σε τηλ καταλογο σε σχεση με αλλα οπλα!απο εμφανιση πολυ πιο ωραιο απο το 725 hunter!το σκαλισμα στο hunter επειδη το εχω δει θα το χαρακτηριζα παιδικο!καλυτερα να μην ειχε τιποτα πχ οπως την εκδοση sporting!το κοντακι του εχει κλησεις 35 55 και το μηκος 37,5!στο σκοπευτηριο πολυ ωραιο και το ζυγισμα του περιπου 1cm απο τον πιρο!

Τασο, απ' οτι βλεπεις το φυτιλι αναψε, κανε λοιπον την επισκεψη σου, πες μας τι εδες γιατι μας εχετε βαλει ...μπουρλοτο!!!!

Φετοσ θελω να παρω ενα τσοκ 4σαρι.για την maxus.καμια προταση. Briley/carlson.τα εχει καποιοσ στην maxus.
καλημερα ηλια και χρονια πολλα.....ριξε μια ματια σε kicks.....τα εχει δοκιμασμενα φιλος και ειναι απολυτα ευχαριστημενος.....τα εισαγει ο πανας στο περιστερι

Back