καλοτουφεκη να είναι Μιχάλη ! να την χαρείς και να την " γλεντήσεις"Μελος κι εγω απο σημερα με μια MAXUS Composite.
Πρωτες εντυπωσεις οταν τη δοκιμασουμε.
Καλοριζικο Μιχάλη και καλά σμπαρα..Ωραία επιλογή..![]()
Καλορίζικο και καλοτούφεκο Μιχάλη, πολύ καλό όπλο, να είσαι γερός να το χαρείς σε πολλά και καλά κυνήγια!!!
καλοτουφεκη να είναι Μιχάλη ! να την χαρείς και να την " γλεντήσεις"
περιμένουμε τις εντυπώσεις σου !
Καλοριζικη κ καλοτουφεκη Μιχαλη... Ειναι το οπλο που θα επελεγα αυτη τη στιγμη αν επρεπε να αλλαξω τη Μ2...![]()
Μια φορά έπιασα την MAXUS με το συνθετικό κοντάκι και μου έκανε τρομερή εντύπωση πως εξαφανιζόταν ο όγκος του όπλου και το πόσο αβίαστα ανέβαινε στον ώμο. Υπέροχο όπλο να το χαρείς όπως φαντάζεσαι.Μελος κι εγω απο σημερα με μια MAXUS Composite.
Πρωτες εντυπωσεις οταν τη δοκιμασουμε.
Καλοτούφεκο να είναι φίλε.Είμαι κι εγώ κάτοχος maxus super magnum.Για ότι βοήθεια θέλεις στήλε μου μύνημα και θα είμαι στην διαθεσή σου..Να εισαι καλα Γιαννη σ ευχαριστω.
Και σ εσενα ευχομαι το καλυτερο και καλο ξεκινημα.
Πες του κ μένα κυρ αστυνομε μου αρεσει το jericho που εχεις,Δωσε μου το κ παρε την μπενελι.buy.παρεπιμπτοντως αρεσε στους αστυνομικους η benelli
Μην το κάνεις μέσα μπαίνεις, ποιο ακριβή είναι η μπενέλα.Πες του κ μένα κυρ αστυνομε μου αρεσει το jericho που εχεις,Δωσε μου το κ παρε την μπενελι.buy.
Εχουμε πηξει στα κυνηγετικά ρε Βίκτωρα να μην έχουμε κ κάνα οπλακι αλλιωτικο?.xm.Τι να το κανεις το Jericho ρε συ;
Ένας μπάρμπας μου λέει το 38αρι το smith βγάζει ωραία ντουφεκιά στον λαγό.....Τι να το κανεις το Jericho ρε συ;
Παρανομη οπλοκατοχη εννοεις?Άσε τα πιστόλια γιατί εδώ προχθες μπήκαμε μέσα πολλοί απο την αστυνομία.
Και πολλά αλλαΠαρανομη οπλοκατοχη εννοεις?